- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Lehet volt már kérdés, akkor bocsánat!
A DEX PAD (2018) kompatibilis az S10-es szériával?
Köszi. -
a8l
aktív tag
válasz
Gubu0101 #1395 üzenetére
Sikerült is megrendelni a fekete kerámia változatot a sok visszahívással? Ha igen akkor milyen szállítási dátumot ígértek?
Engem még mindig nem hívtak, kezdek nagyon morcos lenni emiatt. Menjenek a ku..va anyjukba.
Pénteken kéne hogy megjöjjön a telefon, de még nem is hívnak. -
cicaslany86
aktív tag
A második linken lévőt én kb. egyformának látom, az első, a gsmarena-s viszont.. A szépség szubjektív, viszont több képen homályosak a részletek, vagy pl. a szív alaku fonott valamin a piros-fehér kockás valami textúrája sem latszik. A pénzen is, Lincoln arcán is több részlet van az S9+ képén. Ezt amúgy nem kötekedésnek szánom én is tervezem megvenni márciusban, csak furcsa. Bízom benne, hogy maszatos volt a lencse, a Huawei szponzorálta, vagy nem tom
-
baladam86
aktív tag
válasz
kelzsoca #1391 üzenetére
Ez valóban sokszor előfordul, hogy az első szériás készülékeknél még nem teljesen olyan a kamera, mint a későbbiek során, amikor apróbb reszelgetéseket követően egy update-nél frissül a kamera is, de vajon a Gsmarena mindig aktualizálja az elkészült képeket a legfrissebb kameraszoftverrel készítve azokat?
-
Gubu0101
veterán
válasz
wong kok wah #1378 üzenetére
Két visszahívást kértem,egyet múlthéten egyet meg a héten.A második időpontra hívtak vissza
-
PeteePeti
őstag
-
válasz
cicaslany86 #1388 üzenetére
-
PeteePeti
őstag
Most néztem egy fast charge videót! Hát le vagyok döbbenve! A töltés sebesség semmivel se gyorsabb, mint a Note9! Nem kellett volna a Samsungnak is előre lépni kicsit ezen a téren? Nem azt mondom, hogy szükség van a Mate 20 Pro töltési sebességére, de azért kicsit tolhattak volna ezen a téren is már pár plusz wattot!
-
Viper26
nagyúr
válasz
cicaslany86 #1388 üzenetére
Ha valóban ez lenne a helyzet, akkor összes teszt tele lenne azzal, hogy kamerában visszalépés...gondolom.
-
cicaslany86
aktív tag
Gsmarena.com-on szokta valaki nézni a fotók minőségét, összehasonlítani más telefonok képeivel? S9+ vs. S10+ igen érdekes. Mind a nappali mind a low light képek totál életlenek S10+ - on, míg az s9+ köröket ver rá. :/
-
thamasz
senior tag
válasz
bigmasterg #1381 üzenetére
Felrobbanhatna a kezében a Lithium akku. Mindenki tudja, hogy az éles kemény tárgyaktól karcolódik minden telefon. Nekiáll késsel hámozni, áh.
-
zzola
titán
Vodafone-os rendelés változott:
Státusz
A rendelés várakozik -
MPite
tag
válasz
bigmasterg #1381 üzenetére
Én két forrásból (az egyik a Samsung) is azt az infot kaptam, hogy lesz rajta gyári fólia.
-
bigmasterg
addikt
Itt is rajta van a fólia a kijelzőn.
-
& baladam86:
Én komolyan azt hittem, hogy a Snapdragon 855 lesz végül elszúrva, de aztán valahogy nem így lett. Pedig a SD855-nek alapvető hülyesége, hogy a legerősebb Gold mag képtelen a másik háromtól függetlenül szabályozni a saját feszültségét. Vagyis ha kell neki x (nagy) feszültség a 2,84GHz eléréséhez, akkor azt a másik 3 Gold mag is megkapja, amik viszont csak 2,42 GHz-ig mehetnek fel. Lazán be is ismerték, hogy ez költséghatékonyság miatt lett így megoldva. Ezzel együtt lett jó a SoC energiahatékonysága.
Kirin 980-ban a sok L3$ jó nagyon, szerintem böngészésben azért olyan erős. Ott viszont az IGP gyengus.
Azt várom nagyon, hogy az alábbi táblázatot kiegészítsék az Exynos 9820-szal: -
zzola
titán
válasz
foreverNokia #1375 üzenetére
Akkor vedd azt!
-
MPite
tag
Teljesen igazad van szerintem, nem fair ez a földrajzi differenciálás, ha tényleg érezhető a különbség a két chipset között.
Hozzáteszem, nekem Mate 20-am van, ami bár itt második a listán, a legalapabb szituációkban is képes meg-megzökkenni, hiába a jó szintetikus eredmények. Sok mindentől függ az, hogy a való életben mennyit érez meg ebből a felhasználó, nem csak a processzortól.
-
foreverNokia
csendes újonc
Nekem egyáltalán nem tetszik a hátulja , csúnya így
A Nokia 9 PureView sokkal szebb
-
Kkromer
aktív tag
Gsmarena is többet várt a 4100-as akkutól . Ez pedig azért főleg egy vagyonért sarokpont.
A hangzást össze lehet vetni az S9+-al, ahol ki vannak állítva.
-
Gubu0101
veterán
Na most már a Telenornál is elérhető az 512 GB (kerámia)..
-
baladam86
aktív tag
Anno a Note 4-nél volt probléma, hogy elég sok Snapis verziónak ~2 év után lehalt az alaplap, az Exynos-szal szerelt változatoknak viszont nem volt gondjuk, itt egyértelműen a processzor kavart be valahogy, a hibajelenség pontos oka a mai napig nem ismert.
Biztos csak egyszeri jelenség volt, viszont nekem személy szerint megrengett a bizalmam a Snapdragonnal kapcsolatban, lehet, hogy szintetikus teszteken erősebb az Exynosszal szemben, de nem hinném, hogy a mindennapi használat során szignifikáns a különbség.
-
nozs23
addikt
válasz
Kkromer #1365 üzenetére
Ha tudom, hogy Origo rá sem kattintok.
A kamerát mindenhol dicsérik, a hangszóró is jobb lett:
"In our three-pronged test, the Galaxy S10+ posted an 'Excellent' score for speaker loudness, showing an improvement over both the S9+ and the Note9's 'Very Good' marks." - gsmarena -
Kkromer
aktív tag
[link]
Se a kamera, se az üzemidő nincs a csúcson. Plusz még a sztereó hangszórók is gyengébbek, mint az S9+ telóé. -
Gubu0101
veterán
Pont azt mondom,hogy az ok,hogy 22 amikor az igényt jeleztem,de lehet mire lesz készleten 15.e lesz,mondjuk.Számla kiállítás dátuma is az lesz nem az amikor én kértem a hívást.Atól függ,hogy majd milyen dátumot írnak,szerintem azért is kell a számla,hogy azzal bizonyítsd,mert az egy dolog,hogy te mit írsz dátumnak.Keddig várok,ha nem lesz 512 marad a sima,így nem csúszok le semmiről
Most beszélek épp Telenoral próbálom kideríteni,hogy mikor lesz nekik.
-
zsoleer
senior tag
Kék színű 10e várható? És ha igen mikor?
-
A való életben is számít valamennyit, tényleg jobb a SD855, mint az Exynos 9820. Ha legalább akkor adnák a saját verziós chippel szerelt modelleket olcsóbban! Szerintem normális, ha valakit zavar akár elvi szinten, hogy nem azt kapja az EU-ban, mint amit egy USA polgár.
Ez már a való életben is kiérezhető difi:
Természetesen bőven elég mindenre az Exynos 9820 is, de akkor sem fair ugyanannyit kérni érte, mint egy SD855-ért.
nozs23: Természetesen. De azért az S10e még izgat, mert szuper a mérete, és tud mindent, amire szükségem van. Az üzemidőt vizsgáló tesztjeit viszont nagyon kíváncsian várom, és van egy olyan érzésem, hogy a 3500-as akkuval szerelt G8 jobban fogja bírni szuflával. Az SD855-ös.
-
Gubu0101
veterán
Az jó kérdés.Hiába hívtak ma,ha készülék ami kellene az nincs,szerintem hiába írom azt majd,hogy 21.-én igényeltem az előrendelést ha pl a számlán meg 8.-a lesz.Szerintem a számlán szereplő dátum lesz a befolyásoló tényező.Bízom benne,hogy még 7.-e előtt lesz készleten a kerámia...
-
rgabesz55
kezdő
Ezt tudom és pont a portré az egyik dolog, amire kíváncsi vagyok. Láttam pár teszt fotót és az S10 portré képei jók, de pl a szoftveres elmosás nekem kifejezetten nem tetszett. Sok helyen pontatlan és agresszív a blur. Ellenben a mélységérzékelővel ellátott nagy tesó számomra kifogástalan képeket lőtt. Ez lehet a tesztelők bénasága is, de a telefoné is. Ezért várom az itteni, megbízhatóbb tesztet. Ha már veszek egy telefont egy vagyonért, akkor egy vagyon+egy kicsi megéri a sokkal jobb portré fotókat. Viszont, ha nincs óriási különbség ebben és az üzemidő sem rossz, akkor bőven elég az S10 az ideális méretével.
-
utomi
senior tag
válasz
kelzsoca #1350 üzenetére
Srácok, jelentkezem, én is erősítem az S10+ előrendelők sorát. Valaki belinkelt itt egy Exynos vs. Snapdragon videót. Hát látom a szintetikus különbséget de egyébként mégis ennek milyen értelme van? Mármint nem a linkelőt akarom bántani csak hát mégis mit számít ez? Ha valaki a leggyorsabb Snapis telót akarja akkor OnePlus. Ha valaki a legjobb kijelzőset, amiben a kamera is bitang és egyedülálló az ujjlenyomatolvasója akkor meg a Samsung. Igazán kíváncsi lennék, hogy a való életben van-e sebesség beli különbség a két telefon között (SD855 vs. Exynos 9820). Vajon gyorsabban nyílik meg egy app? Vagy jobban fut egy adott játék?
-
kelzsoca
félisten
Előfizetés hosszabbítás (Vodafone) mellé én is betettem a kosárba egy S10+-t, így a várakozók táborát erősítve megérkeztem.
-
rgabesz55
kezdő
Én is nagyon várom már! Az alábbi infót kaptam ma a csapattól:
"Jó hírünk van! Az MWC-s nagyágyúk közül elsőként tudunk teszttel szolgálni az S10-trióról, ugyanis már csapatunk három tagja is aktívan használja a mobilokat. Jövő hét elején számíthattok részletes anyagainkra!"
Szóval kicsit még várnunk kell
Megnyomkodtam mindhárom készüléket a Westendben. Ettől a prizma dologtól finoman szólva sem vagyok elragadtatva, szerencsére egy pofás tok megoldja a problémát. Londonban viszont az S10+ fekete kerámiát pár perc erejéig megcsodálhattam, na az piszok jól néz ki!
Nekem mégis az S10 lenne ideális a mérete miatt. Viszont látva a külföldi teszteket, aggaszt az akksi és az előlapi kamera, ezért nagyon várom az itteni tesztet. Ha ezek nem ütik meg a mércét, akkor kompromisszumot kötök méretben és az S10+-ra csapok le.
-
Robertoq
őstag
válasz
Gubu0101 #1335 üzenetére
Hívtak, kettőt csörgött, felvettem, de 1mp után megszakadt.
Visszahívni azt a számot nem lehetett, ügyfélszolgálat nem látja a hívást, meg se tudja mondani, hogy S10el kapcsoaltban hívtak-e, de le ad még egy igényt! Most megint újraindul a sok napos várakozás? Hihetetlen
-
OGábor
csendes tag
válasz
bigmasterg #1311 üzenetére
Én is egy hete várom a válaszukat, de meguntam. Tegnap megrendeltem a Telekomtól.
-
thamasz
senior tag
Telekomos előrendelő társaim, megerősítette a Telekom, hogy 8-án kézhez kapjuk a házhoz szállítással rendelt készülékeket!
"Az előrendelés pontos időtartama: 2019. február. 20. 20:30 – 2019. március 7. 23:59.A március 6. 23:59-ig leadott előrendeléseket március 8-án, a március 7-én leadott előrendeléseket pedig a normál átfutási időkkel szállítjuk ki."
Részlet egy Facebook bejegyzés alatti beszélgetésből:
-
SZULTA
tag
Csak én várom nagyon az itteni tesztet??? Lehet tudni mikor jön? Régebbi modelleknél korábban kikerült.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Robertoq #1334 üzenetére
Hát igen,egyre jobban közel van 7.-e aztán kalap a budsnak.Tegnap az írták,hogy az 512es verzió egyenlőre nem érhető el(Telenornál)ahogy olvasgatom facen.Én is most azt rendeltem volna elő,most vagy leteszek róla és marad a 128-as,vagy megveszem 8.-a után de akkor ugrik az ajándék
Remelem már este hívnak,azt okosabb leszek vagy nem
És épp most hívtak,nincs 512-es most a Telenornál,majd hívnak ismét ha lesz
Remélem 8.-a után,hogy biztos ne legyen ajándék...
-
Robertoq
őstag
válasz
Gubu0101 #1312 üzenetére
Azt
hazudjákmondják, hogy rengeteg előrendelés érkezett és ezért nem került még sor mindeknikre, de mindenkit fel fognak hívni, de ha nem, érdeklődjek pár nap múlva. Kérdeztem, hogy ha a bénázásuk miatt lecsúszok az előrendelési akcióról és bukom a Buds-ot akkor mi lesz? Panaszt tudok tenniÉs mondom hogy tudom bizonyítani, hogy leadtam az igényemet? Merthogy nem kaptam erről visszaigazolást sms-ben. Erre elkérte megint az adatokat, hogy továbítsa a háttércsoportnak. Most lehet két igényem van, ezzel a plusz eggyel meg még jobban leterheltem őket
-
Viper26
nagyúr
válasz
gainwardgs #1323 üzenetére
Fasza
El kéne már engedni ezt a saját soc dolgot nekik, ha ennyire nem akar sikerülni.
Lassabb, melegszik, többet eszik.Rejtély, hogy miért nem SD-t használnak globálisan.
-
válasz
Csúnya, de az egész lenyelhető lenne szerintem, ha legalább energiatakarékosság terén minimum egálban lennének. Viszont sajnos pont az nem várható.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Nem úgy volt, hogy unity direkt optimalizál exynosra, legalább unityn ne hasalojon el exynos?
Mert videon nekem úgy tűnik, hogy szaggat exynoson.
-
-
-
gainwardgs
veterán
Snapdragon vs Exynos :[link]
-
beteg
őstag
Hi
Van itt más is, akinek ma dél óta nem megy a hotmail? -
-
Jadro
veterán
válasz
bulikavagyok #1319 üzenetére
Hamarosan tömegesen is megjelenik és jönni fognak a válaszok. Már csak egy hetet kell kibírni. 😀
-
-
Jadro
veterán
válasz
bulikavagyok #1316 üzenetére
Itt látszik. Nem ez a kamera körüli értesítés lesz a LED helyett? Sima S10-ben is lehet vajon? Jópofának tűnik.
-
-
bigsee
addikt
válasz
guriga1234 #1313 üzenetére
Valahol írták, hogy csak a feketékhez adnak feketét, a színesekhez fehér jár.
-
MPite
tag
válasz
bulikavagyok #1295 üzenetére
A GSMArenas full reviewban azt mondják, hogy nincs benne led. Mondjuk az AoD-ről se mondanak semmit.
-
guriga1234
addikt
A nejem is előrendelt a SES-ban egy S10-et. Így mindkettőnknek ugyanolyan telefonunk lesz, csak más színben.
A SES-ben azt mondták, hogy mindenki fehér Buds-ot kap(hat) az előrendeléshez. Azért a feltételes mód, mert nem automatikus a dolog, a Members-en kell kérni, akkor küldi ki a samu. -
Gubu0101
veterán
válasz
wong kok wah #1310 üzenetére
Detto,már egy hete várjuk...
-
bigmasterg
addikt
Szerk.: Bocs, nem láttam az updatet.
-
wong kok wah
senior tag
Engem ma sem hívtak a Telenortól... Kezdek feszült lenni...
-
Gubu0101
veterán
válasz
bulikavagyok #1305 üzenetére
Ezen a vidin látszik,hogy valami a kamera körül fényjelet ad,körbe körbe.Lesz ott valami jelzés
Más nem csinálnak rá alkalmazást
-
Samsung Galaxy S10 Plus - Spigen Case Lineup - Flossy Carter
Új hozzászólás Aktív témák
ma A szokásos S10 és S10+ páros mellett akad egy 5G-s verzió is, de a legütősebb az S10e lehet, főleg azért, mert kompakt, mégis erős.
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest