- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, mindegyik gyártónál megvannak az elején a sz@rságok amit a későbbiekben javítanak, így itt is ez történt! Huawei- nél meg direktbe megy a lejárató kampány egy ideje! Konkurencia harc+politika is bejátszik rendesen, de állják a sarat, én drukkolok nekik! És nem nem vagyok fanatikus Huawei fan vagy ilyesmi, ez az első Huawei telefonom, csak nem szeretem amikor valamit vagy valakit ok nélkül be akarnak mocskolni
-
tjokai
senior tag
Az enyém nem zöldült be. Ha meg bezöldülne ott a garancia rá. Ennyi erővel kiemelhetnénk a Samsung Note 7 robbanó akkuját is, ott sem robbant fel minden Note 7. Kiemelhetnénk a Blackberry Keyone ragasztóhibás kijelzőit, ott sem esett ki minden készülék kijelzője. Kiemelhetnénk az iPhone X fatális szoftver bugjait, azesetben sem hibás minden készülék.
-
Pjotr
senior tag
Hogy jön ide Kína? Rondák a samsungok. Mindig is azok voltak, mint ahogy a koreai autók is, kivéve amiket európában dizajnolnak. Ez tény. Az, hogy egyedi, nem másol, még nem menti fel az alól, hogy ronda. Optikailag a hátsó kameracsik szélesít. Ugyanígy a kijelző, értem, hogy minél nagyobb kell legyen, de kicsit lehetett volna kerekíteni a sarkokon. Aztán mi ez a rózsaszín háttér? Gangnam style az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Medence topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest