- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Remus389 #1674 üzenetére
Hát ja igazából sztem ezt nem a szolgáltatók, hanem a samsung kúrta el.
Fölhergelnek, hogy rendelt korábban és akkor ennyivel hamarabb megkapod meg belecsempészik még azt is, hogy siess, mert nem jut buds, menet közben meg kiderül, hogy nem szállítanak időben, satöbbi.
Ezt szerintem elkefélték, eddig ilyen nem volt, az elmúlt pár évben megjött mindig akkor amikor mondták. Nekem legalábbis. -
Dare2Live
félisten
válasz
Remus389 #909 üzenetére
Külső tárhelyen jellemzően video, fénykép, zene, filmre van használva. Oda mindegy, hogy a microsd csak 80MB/seces read, meg 30MB/seces writeot tud és nem olvas 4K randomot is 100MB/seccel (amúgy meg 1000MB/sec)
Eléggé megéri. S10nél pl telekom ár alapján 95.000Ft az 128->512 közti árdifi (430-345). 35.000Ftből meg kapsz 400GBs microsdt.
Első körben sporoltál 60.000Ft és nem veszel észre difit.De ott a második köt. Ha a teló tönkremegy nekem pont ez volt legutoljára S7el, nem bukom az háttértár árát. . Kivettem microsdt S7ből, beraktam új telóba. és ha S10 vagy S10Et megveszem megy új telóba.
Hát ezért.
Tárhelyben meg nekem az S10 elvi 128GB valójában 90GBje kevés. 90+128GB már elég. Még ha komplett széria mancs őrjáratnak is folyamat telón kell lennie.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Remus389 #834 üzenetére
Köszi Neked és mindenkinek a visszajelzést, örülök, ha tudtm érdemi infóval szolgálni
Nem én voltam, aki a megjegyzést tette a boltban, mert egyedül mentem és csendben voltam, de a megállapítása helytálló volt a hölgynek sajnos. Egyébként ha az arcfelismerő jól működik természetes fénynél, akkor lehet azt használni elsődlegesként a képernyő feloldásához, aztán a másodlagosnak be lehet állítani az ujjelnyomat-olvasót gyenge vagy esti fényviszonyokhoz. Nekem ez még önmagában nem kizáró ok, de tény, hogy nagyon át fogom gondolni a dolgot, mielőtt váltok, mert az S7 a kamerát leszámítva szinte tökéletes jelenleg.
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #834 üzenetére
Mondjuk ezért se szabad előrendelni semmit, mert tényleg kézbevéve érhetik az ember meglepetések. Legalább ki kell tudni próbálni. Persze biztos lesznek olyanok akiket ez nem zavar, de szerintem sokakat igen.
Egyébként utána elmentem a Mekibe, összefutottam egy kollégával meg a haverjával is (véletlenül), velük voltam kb 1-1,5 órát, majd visszamentem egy "second look"-ra is, gyakran van olyan hogy kipróbálsz valamit, kicsit leülepszik, és újra megnézed, akkor bölcsebb megállapításokat tudsz tenni.
-
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #470 üzenetére
Végignézve a videót és alul a kommenteket, az S10e pont akkora mint az S7, ami meg pont akkora mint az S6 ami van nekem. Szóval pont jó méret nekem.
Az XR-t is megvizsgáltam régebben, de nagynak találtam.
Mondjuk az S6 kijelzője sokkal nagyobb felbontású és ppi-ban nagyon brutál, kicsit túltolták azt anno, még azóta sem csináltak nagyobb ppi-os telót.(talán igen, de nem jellemző, 577 ppi density
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest