- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
Melyiket próbálod felrakni ezek közül?
ftp://ftp.zyxel-tech.de/2.new_mirror/NSA310s/firmware/ -
Geripapa
aktív tag
Nem tudom hogy most mennyi a Verziószám és mekkorára akarod frissíteni. Ha nem közvetlenül az egyel nagyobbra akkor az probléma lehet.
Szóval mindig a soron következő frissítést kell feltenni. Utána böngésző sütik tárolók törlése, nas újrainditása.
Majd jöhet a soron következő frissítés.... -
Mr Dini
addikt
Tegnap mint írtam senkinek nem ment az nc....
Ez nem a Te szervered/router konfigod hibája, hanem az nc. trackerje állt éppen.
@imis
Ha a router minidlnajával működött, akkor valószínűleg a nasra telepített minidlna-val is menni fog.
Előttem szóló linkelte is a telepítés menetét.
A twonky-t ne felejtsd el tiltani!
Amúgy tomato-s routeren lehet cifs csatolást csinálni. Hozz létre egy új csatolást a routeren, ami a nasra mutat(figyelj arra, h a nas fix ip-n legyen) és állítsd át a minidlna watch dirjét a nasra. Bár szerintem érdemesebb a routert kihagyni a buliból és érdemesebb közvetlenül a nasra pakolni a dlna kiszolgálót.
Ui.: egyébként én is csak most jutottam el a minidlna telepítéséig, mert hirtelen eltűnt 170 giga
a winyóról. Kis keresés után egyértelművé vált, h a twonky a bűnös. Amúgy sem használok dlnat, de ez elrentetett, úgyhogy kukáztam, feltettem a minidlna-t és azóta nem kell perceket várni a nas felállására.
Szerk.: látom közben odaát Somatom kolléga már felvilágosított.
-
rsf
senior tag
Ha csak az egyik oldal trackeréhez nem tud kapcsolódni akkor lehet, hogy a kliensed tiltva van ott.
Bár a TM-et engedik szerintem mindenhol.
De az is szokott lenni, hogy törölték azt a torrent filet amit te letöltöttél, mert nem felelt meg vmilyen kritériumnak. Próbaképp tölts le egy régebbi linux iso-t, hogy azzal mit csinál.
Több ötletem nincs.
Üdv. -
Mad_Wolf
aktív tag
nas beállításoknál ftp csatlakozást engedélyezd, és nézd meg az ip-címedet (nem a helyit, tehát a 192.168... akármit, hanem a külsőt, pl. itt: http://whatismyipaddress.com/)
ehhez az ip-címhez tudsz csatlakozni ftp-vel.
persze ez csak fix ip-vel működik, ha minden nap új ip-t kapsz az internetszolgáltatódtól, akkor az már más tészta. -
törölt tag
Az FFP, ami alá fel lehet hegeszteni a TM -t régebben nem volt az extra csomagok között. Ezt lehetett Pen -re telepíteni és alá a TM -t. De ez már nem muszáj, mert közvetlenül is telepíthető. Annyi előnye van a Penes megoldásnak, hogy hamarabb frissíthető, mint a gyári extra csomagban levő.
De, ahogy Zambozoli is írta, ha a leállás miatt csinálnád, akkor nyugodtan rakhatod HDD -re. Tiltással is deaktiválhatod a telepített csomagokat, de a HDD leállás szempontjából ez is fölösleges. Nekem van TM, de csak elvétve torrentezek és szépen leáll a HDD. Egyébként, rövid időkre a leállítgatás inkább árt, mint használ. Nálam viszont van, hogy napokig van így, készenlétben. -
zambozoli
aktív tag
Nem azért pörgeti a hdd-t mert a programok ott vannak, hanem mert mindenképp a hdd-re töltesz le-fel. A program, ha elindul megy a ram-ba onnét a hdd-re csak adattárként van szükség. Nekem minden a hdd-n van és ha nem visznek tőlem semmit szépen el is megy aludni, mondjuk ritka pillanatok egyike
A legnagyobb lelki nyugalommal rakhatsz mindent a hdd-re, sokkal később (évekkel) fog megkotlani, mint egy pendrive, vagy sd kártya!
-
törölt tag
Akkor használj a vinyó helyett pendrive -ot! Nekem símán felpakolta a rendszert egy SATA-CF adapterbe helyezett, 8GB -os CF kártyára. De, talán az is működik, hogy egy EXT2 -re formázott pen -re átmásolni a programokat és a könyvtárat (könyvtárakat) visszalinkelni a belső tárra.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GTX 1060 6GB Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Gigabyte RTX 2070 8GB / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Manli RTX 3070 8GB - 13 hónap garancia / Beszámítás OK!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest