- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
van btsyncből 2-es verzió a nasra? Mert amit én találtam 1.2.73, annak a linkjeit nem fogadja el a getsync.com oldalról letöltött 2es verziójú btsync.
-
hzcs
senior tag
NSA310: alapból 4.40-es form volt rajta, átírtam a zypkg fájlt, feltettem az ffp-t, sima ügy volt. Utána 4.70-re frissült a nas, eddig is oké. Aztán megadta magát a vinyó, tettem bele másikat, de ugye a programok nincsenek rajta, újra kéne tölteni. Igen ám, de az ffp csak a 4.40-es mappában van, a 4.70esben nincs, így a nas nem látja. Próbáltam a zypkg_info és a zypkgs fájlt átmásolni a 4.40-ből a nasra, sikerült is, de nem telepít onnan semmit. Hogy tudnám rávenni, hogy a 4.70es firmwarera is fel tudjam telepíteni? Vagy vissza kell downgradelni 4.40-re?
-
hzcs
senior tag
válasz
z123456789 #10401 üzenetére
Nincs ott, mert azon az ftp-s oldalon nem a 4.70-esben van az ffp, hanem a 4.40-esben.
ftp://ftp.zyxel-tech.de/2.new_mirror/NSA310/4.40/zypkg_28052013/
-
hzcs
senior tag
Rakott fel, illetve használ valaki openvpn szervert az nsa-n?
-
hzcs
senior tag
válasz
Rascally81 #8497 üzenetére
Pl a greennél is 60 fok ez az érték, de torrentekkel és dlna szerverrel jelenleg 38 fok. Ventillátorral szerintem nem megy 60 fölé, venti nélkül meg nem biztos, hogy a redeket is célszerű lenne üzemeltetni. Ez a red vs nem red egy túlmisztifikált dolog.
-
hzcs
senior tag
igaz, hogy tp link nem egy nagy eresztés, de azért ez már nem az alja, 4-5 ezres kategória.
Én csak 1 vinyót látok, akkor a 320 minek? Vagy később lesz bele még 1?
Amúgy a red vs nem red vitához hozzászólva: nem tudom megerősíteni, sem cáfolni a megbízhatóságát, annyit tudok, hogy a szidott green szériából (WD20EARS) van az enyémben 1 példány, és nem ette még meg a nas -
hzcs
senior tag
Owncloudnál hogy lehet megváltoztatni a portot? Jelenleg úgy jön be, hogy ip/pkg/owncloud, de én úgy akarom, mint a transmissiont, hogy ip:port. Googlen kerestem, de nem lettem okosabb.
-
hzcs
senior tag
válasz
Rascally81 #7137 üzenetére
Mysql-be be tudsz lépni? Esetleg egy rebootot próbálj meg, hátha
-
hzcs
senior tag
válasz
Rascally81 #7134 üzenetére
Én is most telepítettem a csomagok közül. Először php mysql, utána az owncloud. Simán megy. (310)
-
hzcs
senior tag
Az lehetséges, hogy SMB-n keresztül ha törlök valamit a nasról, akkor nem szabadul fel a hely? Amikor észrevettem kipróbáltam, hogy 700 giga szabad helynél töröltem egy 3 gigás állományt, és ugyanúgy 700 giga szabad hely maradt. Lomtárban természetesen nincs semmi.
-
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
Igen, elfér, de naponta az 86400 fájl. Azt azért a totalcommandernek is idő behozni hálózaton (wifin) keresztül. Amit adtak hozzá pc-s program, az olyan, hogy ha van esemény, akkor az előtte lévő (beállítható) mp-től videót rögzít az esemény utáni (szintén beállítható) másodpercig. De ha ezt képekkel lehetne, az se lenne gond, csak lehessen beállítani, hogy esemény nélkül ne vegyen semmit.
-
hzcs
senior tag
Van 2 AXIS márkájú ip kamerám, amit szeretnék hasznosítani. A kérdésem, hogy van-e a nasra valami progi, ami felvesz és rögzít, vagy ehhez mindenképpen pc-t kell beállítanom?
-
hzcs
senior tag
Jelentem, a tévének is tudnia kell megjegyezni, hogy hol tart a film, nekem minidlna-val sem jegyzi meg a C széria.
-
hzcs
senior tag
Nekem egy ue37c5000 van, akkor ez is tudná folytatni dlna szerveren a filmet? Mert usb-ről tudja. Neked milyen szervered van? A beépített twonkynál nálam nem működik.
Green vs Black: nekem van egy 1 terás greenem, jönnek rajta a hibás szektorok, de a gari már lejárt, meg van egy 2 terásom, annak semmi baja, pedig szinte nonstop megy. Most ez van a nasban.
Rendeltünk cégnél 4 darab 1 terás blacket, 2 ment vissza azonnal. Ez is, az is 50% hibás a mi példányainknál. -
hzcs
senior tag
Van olyan dlna szerver, ami egy Samsung nem okos tévével együttműködik (de lan port van rajta és filmezni is lehet hálón), és megjegyzi, hogy hol tartott a film? Vagy ez tévé funkció lenne? Usb-ről megjegyzi, szerverről nem. (jelenleg twonky van rajta)
-
hzcs
senior tag
válasz
nandris #6458 üzenetére
Sikerült megoldani, hogy kérjen jelszót? Nekem a nason van 7 darab settings.json, de hiába írom be mindegyikbe, hogy kérje a jelszót, nem kéri. Melyik lehet az "igazi" settings.json-om, ha gyári rendszerből telepítettem, nem ffp alól? (szerintem az, ahol a stats.json van, plusz a resume és torrents mappa, az aktuális tartalommal, de hiába konfigolom a settings.json-t, nem akarja azt, amit én)
-
hzcs
senior tag
Ezek azok, amikre "garanciát" vállal a zyxel, hogy működik. Hdd-nél is működik olyannal, ami nincs a listában (pl nekem is), de ha nem működik együtt a nyomtatóval, a zyxel nem hiszem, hogy emiatt pl kicseréli a nast. Ha olyannal próbálod, ami a listában nincs, de mégis tudod használni, akkor nyertél.
Lehet, hogy hülye kérdés, de ha van ffp, arra nem lehet más nyomtatótípust telepíteni?
-
-
hzcs
senior tag
Az ffp-t hova érdemes telepíteni? Hdd-re, vagy inkább pendrivera? Mik az előnyök-hátrányok?
-
hzcs
senior tag
Nem lehet másolni belső hdd-ről usb-re alapból?? Ez azért szerintem elég nagy hiányosság. Oké, azt hiszem kukázok egy 1-2 gigás pendrájvot, és megy az ffp. Kell valamit tudni róla, ami veszélyezteti a jelenlegi adataimat, vgy mehet rá simán, a leírás alapján, és megmarad minden nason lévő fájlom, beállításom?
-
hzcs
senior tag
2x2 terás hdd... szerintem jobban jársz, ha 2 külön partíciót csinálsz, egyik az egyik hdd-nek, másik a másiknak. Biztos kitépnéd az összes hajszáladat, ha raid0-ba tennéd, és eltűnne 4 tera adatod
de ez csak az én véleményem.
Ha fontos az adatbiztonság, akkor pedig raid 1, de gondolom ezt tudod, azért nem is írtad, mint lehetséges módot. -
hzcs
senior tag
-
hzcs
senior tag
Én is meg vagyok lőve egy dologgal: tettem be a 2.82 transmissionbe egy 10 gigás és egy 35 gigás linux disztribóciót
És elkezdi tölteni, tölti-tölti, majd szépen megáll, és mintha 0 seeder lenne (pedig több van). Először megpróbáltam megállítani-újraindítani, de semmi. Majd a nas újraindítása se oldotta meg. Átírtam a trackert, majd vissza, úgy jó volt egy darabig, de most megint nem tölti.
Van újabb TM? Mert akkor ffp-zek, ha nincs más választásom. -
hzcs
senior tag
-
-
hzcs
senior tag
Ismerősöm megkért, hogy töltsek le neki dolgokat, és mobilvinyón vinné el. Kérdés, hogy a 310-es nasra ha rádugom usb-n a mobil hdd-t, akkor az ntfs fájlrendszert látja? Vagy marad a pc-re másolás, és onnan a mobil hdd?
Azért kérdezem, mert wifin keresztül csatlakozok a nasra, fizikailag a szomszédban van, és egyszerűbb lenne nekem rádugni a mobil hdd-t, és gépről ráengedni a parancsot, hogy másold. -
hzcs
senior tag
most, hogy már megszülettek a tesztek jó eredménnyel, és veszik, mint a cukrot, jöhet a "selejt"gyártás, és így többet lehet belőle eladni
-
hzcs
senior tag
sry, akkor rosszul tudtam
-
hzcs
senior tag
Hogy lehet nektek 900, meg afölötti load cycle, amikor elvileg disableden van alapból, gyárilag?
Tévedtem, ezen a linken is írják, hogy 8 másodperc volt. Hirensen nem láttam, de egy 1 megás progi helyett nem szívesen töltök le 1 cd méretű programcsomagot
Nem emlékszem mennyire, de ha jól tudom, 5 perc volt a maximum, vagy disabled, de ha jól emlékszem akkor 3 perc körülire raktam. -
hzcs
senior tag
válasz
jozsi252 #6129 üzenetére
A wd oldalán van egy kis progi, azzal be lehet állítani, mennyi idő alatt térjen ki parkolni a fej. Nálam a wd10 és wd20ears-nél ha jól emlékszem 7 mp volt, elég magasak is a jelenlegi értékek, ezt most megnöveltem kb 2-3 percre (nem emlékszem mennyire).
Somatom: igen, én is úgy csináltam, ahogy a kolléga írta. -
-
hzcs
senior tag
Backup planner is jó, de én a btsync-re gondoltam
Ki kell jelölni egy mappát, hogy mit szinkronizáljon, majd pc-n, tableten, vagy telefonon is meg lehet adni, és akkor ezek között szinkronizál. Bár őszintén szólva azt még nem próbáltam, hogy neten keresztül működik-e, csak helyi hálón. -
hzcs
senior tag
Akkor tényleg kidobott pénz. Ha lehet hinni a beépített fordulatszámmérőnek, akkor a gyári nekem most 1100at pörög (csak a torrentek mennek). De nem is tudom mit lehet várni egy kis átmérőjű ventitől? Vagy csendes és nem ér semmit, vagy pörög, és kiviszi a nagyja meleget. A videókártyákon is kis p*csköszörű ventik voltak régen (még valamelyiknél ma is), eszeveszett fordulaton, meg is haltak rövid időn belül. Kis ventitől nem kell csodát várni, bármit is írnak rá.
szerk: most látom, hogy 320asod van, nekem 310.
-
hzcs
senior tag
Hali!
Kezdő nsa310 felhasználó vagyok, tegnap jött meg, ma tettem csak be a vinyót (wd20ears). Első dolgom az volt, hogy feltettem a legújabb fw-t (V4.62(AFK.0)).
Első kérdésem: Nem lehet 2 részre osztani a vinyót? Lenne egy kb 300 gigás a fontos cuccoknak, a többi meg a "nem baj ha elveszik" kategóriának.
Második: Láttam, hogy letölthető a transmission app, ez is ugyanaz a változat, mint az ffp-vel letölthető?
Harmadik: Van-e arra lehetőség, hogy a 320as külső hdd-re egy gombnyomással az elején az általam megadott könyvtárakat lementse?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest