Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
tudom
... ezt csak arra írtam, h korábban volt itt olyan "panaszos" hsz, hogy a qwerty bill nemjó sms-re, meg sima telefonszám tárcsázásra, mert tömegközlekedési eszközön vagy akárhol kétkezes móka lenne, nem pedig egykezes ... így írtam, h biztosan lesz benne a SE alap virtuál billentyűzete, no meg mivel az okostelefonok sajátossága, hogy mindenki azt csinál velük, amit akar így .... mindenki azt csinál vele, amit csak szeretne ;)
amúgy utánnaolvastam ennek az agps-nek ... ami tényleg jó dolog lesz, ha a szolgáltatók is úgy gondolják, hogy legyen
addig mondjuk azt lenne jó tudni, h segítség nélkül mire megy a GPS része, no meg ... meddig, de mindez tényleg a jövő zenéje ( bele se merek gondolni, h ebben mi lesz a butítás, ami miatt ismét csak maradni kényszerülök a laptop mellett
-
-
Dare2Live
félisten
XPÉRIA, XPERIENCE
ott a nevében: ez elsősorban is nem üzleti mobilnak van kitalálva.( és szerintem nagyon helyesen.)
Üzleti szinten aki akart már vett ilyen mobilt és aki éveken át E80at használt aztán cserélt szinte tökéletes E90re az nem fog X1et venni: ezen a szinten szvsz X1 labdába nem fog rúgni.Ellenben nézd meg a hypot ami az X1et övezi tuti sok "apuci kisfia" fog azonnal ráugrani. mert 800*400as a kijező meg, hogy.....
btw E90ben mekkora a kijelző? kb 800*400 szintugy?szerk: elnézést X1 800*480 és nem 800*400
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest