- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
a 179. hszre:
"De a qwerty-knel ki kell nyitni oldaliranyban, elforgatni, ez szvsz irto maceras egy tomott jarmuvon, vagy akarhol, ennyi erovel laptopot is vihetnek magammal, kb. ugyanugy ki kell nyitni, lehelyezni valahova"én spec pont laptop helyett gondoltam rá, hogy ne kelljen mindenhova egy hátizsákkal menni.
ha jól hallottam az egyik youtube videón, akkor azt mondták, h van/lesz benne "virtual keyboard", azaz a kijelzőt lehet nyomogatni akár mini ujjakkal, akár a ceruzájával és így kinyitás nélkül akár tárcsázhat az ember egy adott telefonszámot vagy írhat üzenetet ... biztos, h megszokás kérdése ....
a qwerty billentyűzet pedig opciós lehetőség, nem pedig kötelező ;)
persze átfutom a leírásait, de szerintem ez néz ki eddig az egyetlen készüléknek, amire lecserélhetnék a laptop-mobil-adatkártya triót ... ha tényleg olyan lesz, amilyen a hírverés ...
az meg, hogy üzleti vagy nem üzleti .... majd úgyis a vevőközönség ( ugyebár a felhasználók, a piac ) dönti el, nem a gyártó vagy a fórumközönség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged