- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
janeszgol #192 üzenetére
W100 kései modell, addigra már javában ment a droidkorszak. Itt az alapfelvetés az volt, hogy a droid hozta el a jacket a Sonyba meg a microUSB-t és microSD-t se a droid hozta el, hanem a piac, azt akartam cáfolni, 3 modellel tudtam mindenképpen. W995-ből azért adtak el, lehetett kapni előfizetéssel kishazánkban is, nem volt az olyan ritka.
Ezen kívül a W100-at inkább letagadni szereti egy Sonys, nem hivatkozni rá. Egy selejtes szemét volt, aminek alig volt köze a Sonyhoz, de cserébe instabil is volt, meg lehetett vinni gariztatni.
PNX6513 Philips platformot használ a W100, nem Sony. Ennél már csak a Sagem alapúak voltak rosszabbak.A fentebb említett Cedar viszont Sony platformot DB3350 használ microUSB, microSD és jack mellett, olyat majd én is akarok még venni.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
janeszgol #26 üzenetére
Te melyik interjút nézted?
Olyan ostoba sötét a csaj, hogy nekem volt kellemetlen!
Van Sony BT fülesem sporthoz és ezután is csak Sony BT fülest fogok venni ehhez a műfajhoz, de:
Otthon a fotelben ne kelljen már BT-t használnom amikor fullosabb hangerövel is nyomhatom egy vezetékes fej/fül-hallgatóval.
Mert valljuk be bt ide vagy oda azért ott vannak némi határok jelszint terén, illetve nem szeretnék egy 5cm-es cyber pénisszel rohangálni azért hogy normálisan is tudjak zenét hallgatni! -
quailstorm
félisten
válasz
janeszgol #176 üzenetére
Ismerem a fórumról, de attól még ordas nagy valótlanságot állított, és ezen semmi nem változtat.
Attól, hogy valaki ért dolgokhoz, nem szabad sem elnézni, ha hibázik, sem pedig hinni neki, ha valótlanságot állít. Igen, ez rám is vonatkozik, nem kell emlékeztetni.Túl azon hogy a fastportos korszakban én hatalmas Sony fan voltam, valamint gyűjteményt is építgetek, tehát van fogalmam a témáról nekem is...
2008 Xperia X1 Jackes.
2009 W995 és Xperia X2 jackes.Android majd 2009 végén, 2010 elején az X10-zel. Addigra már M2 is cserés lett microSD-re. Persze még gagyibb mobiloknál maradt a fastport, de a Sony legalább 2005-től konzisztensen osztotta a mikrofonos jack adaptert, ami nem volt jellemző akkor még. Csak túl sokáig így maradt...
Szóval nem azért engedte el a saját szabvány saját fejőstehenet, mert android arra kötelezte, hanem mert a piac nem engedte tovább amit műveltek.
A mostani jacklevétel viszont megint olyan, mintha nem az igények diktálnának, hanem a gyártók. -
quailstorm
félisten
válasz
janeszgol #163 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy egy Samsung S széria vagy egy Apple nem képes még az igencsak elavult Sony Walkman (fastportos) széria HPM-64 és HPM-70 szintjeit se megütni a gyári headset minőségével, egy ilyen kínaoccóról meg nem is beszélve, akkor sok köszönet nem lenne az "ajándék" fülesben, mert lehúzás lenne az is.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
janeszgol #33 üzenetére
"A gyártó átalakítót legalább mellékel a dobozban."
Szóval de, még mekkora segget.
Baromi korai még ez a BT erőltetés. Minőségben rosszabbak, de legalább sokkal drágábbak.
Meg most külön a telefon miatt vegyek egy másik fülest?
A mostanit be tudom dugni a számítógépbe, a monitorba, a laptopba, a konzol kontrollerébe, meg a telefonba is.
Minden eszközben ott van a jack, csak a rohadt telefonokból akarják kipucolni, mert itt látják a $ jeleket.
Remélem a samsung tényleg tartja magát ahhoz, amit mondtak. Így legalább még lehet értelmes telefont kapni, ahol nem erőltetik rád a hülyeségeiket... -
cskamacska
addikt
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Nagyon korrekt volt a nő. Szépen beszélt, nem kertelt a hülyeségekkel, mint régebben."
És te az asszonyságra, vagy a kezében tartott telefonra gerjedtél rá, hogy ezt szűrted le a végén?
Jack csati elhagyása védhetetlen, és meglepő módon neki sem sikerült. Ez egyszerűen egy fícsör elhagyása, USB-C és BT fülesek akkor is működnének ha megtartják, de mivel nem tartják meg, ugyan vegyél már tőlük új fülest, lehetőleg ötöt, újabb csatlakozók torkodon való lenyomása után pedig jöhetnek az újabb ötös csomagok. -
GEIL
addikt
válasz
janeszgol #38 üzenetére
most látom hogy a Sony-hoz odairják hogy "hádéerr" ? ehh....mókusvakitás
LG G4-em odatettem 100%-os fényerőn a Huawei mate 10 pro mellé...az már OLED paneles...egyértelműen "jobb" és ujabb...pedig hurkább a felbontása és a ppi-je......de annyival nem éreztem jobbnak egyiket sem a másiknál.....ha valóban nem a felbontás számit akkor kár venni 4K tv-t mert a FullHD az ugyanolyan pl ugyanattól a gyártótól.?
-
Dave1984
őstag
válasz
janeszgol #33 üzenetére
Én telefonon hallgatók zenét poweramp bétaval. HTC fulessel. És hidd el telefonon is nagy különbség van BT füles és vezetékes füles között.
Konkrétan a vezeték nélküli teknologia képtelen olyan hangminősèget nyújtani mint a vezetékes.
És ez pont a Sonytol nagyon fájó, akik ekkora audio múltal rendelkeznek. -
Dave1984
őstag
válasz
janeszgol #29 üzenetére
Jelen állás szerint nem tudnak olyan minőségű hangot atkuldeni BT on, mint vezetékes fulesen.
Ezt tapasztalatom én is. Mindenki hallgasson meg egy flac 96 khz 24 bites flac et és megtudja miről beszélek!
Persze spotify meg deezerhez hasonló agyontomoritett aac hez tényleg mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged