Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
quailstorm #193 üzenetére
Értem, akkor elnéztem a feltevést.
-
janeszgol
félisten
válasz
Gábor-KJ #185 üzenetére
Meg van kötve a keze. Az eddigi maszatolásokhoz képest legalább most nem terelt. Válaszolt a kérdésre, igaz becsomagolva. Ismétlem, nem mondhatja, hogy a Sonynak van egy hangzásokkal foglalkozó üzletága és azt akarjuk felfuttatni, mégha ez az igazság.
Olvastak a Sony-ék is fórumokat, ezért lett S845 benne és nem 6xx-es Snapdragon, ezért lett FHD+ a kijelző és nem HD+. Ebben egyetértek vele. Meg abban is, hogy az XZ2c a legkisebb 5 colos telefon. De ez csak azért van, mert más másra használja a 18:9 képarányt (kijelzőnövelésre). Én örülök ennek a compactnak, csak remélem a megépítési minőségre is figyelnek, mert abban nagyon gyatrán állnak. -
janeszgol
félisten
válasz
quailstorm #173 üzenetére
Ott a W100, a Spiro. Azon is van 3.5-es. És ez alsókategória volt, tehát jobban a köztudatban van, mint a W995 vagy a J108 Cedar.
-
janeszgol
félisten
válasz
quailstorm #173 üzenetére
Hoho, ovatosan. O hozzaerto. Igaz van egy SE j108 telom, amit 3.5-es jacken hasznalok (bt is van benne). Mindegy, o a szaki.
-
janeszgol
félisten
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Igen, sajnos ez igy van. Pedig adhatnanak egyet a telefonnal, hogy a vasarlo rogton ki tudja probalni. Ezzel megmenthetnek a kezdeti sokktol, mar ami a kinalatot erinti. Illetve igy kevesbe erzi lehuzasnak a dolgot, mert kapott egyet. Aztan az ember bizonyos idokozonkent ugy is vesz fulhallgatot vagy fejhallgatot.
-
janeszgol
félisten
válasz
cskamacska #48 üzenetére
Nem rossz nő amúgy.
Csak a keze mindig olyan görcsös, mikor gesztikulál. Nem folytatom. -
janeszgol
félisten
Látom nem emlékszel az eddigi interjúira. Ahhoz képest ez jó volt. Persze mondhatta volna, hogy azért maradt le a jack, mert jön a BT hullám, amit meg kell lovagolnunk, a gomb azért került hátulra, mert a Samsungon is ott van és így hátha jobban veszik a telókat, de inkább becsomagolta.
-
janeszgol
félisten
Ha a kijelző minőségét szerinted csak a ppi adja, akkor nem is.
Dave1984, elhiszem, nem is állítottam az ellenkezőjét. Ez a piac most fog felfutni. Viszont azok, akik megvesznek egy 10 ezer forint alatti fülest, azoknak már most is mindegy. Az igényesebb réteg kiszolgálását is gondolom folyamatba tették, de nem hiszem, hogy ők vannak többet. Tehát ezt is figyelembe veszik.
-
janeszgol
félisten
Oké, de ez emberfüggő, igényfüggő, illetve időfüggő. A telefon kb tavaszra jön ki, addig alkothatnak valamit. Illetve a sony szokott fülest/fejest is adni a készülékei mellé. Reméljük ez most is így lesz és ez egy értelmes BT-s cucc lesz. Hogy ne csináljon segget a szájából, mint a konkurencia (Apple is) és ne átalakítót pakoljon hozzá.
Ha valaki meg ennyire zeneértő, az úgy sem telefonon hallgat zenét a zenehallgatásának nagyobb részében. -
janeszgol
félisten
Nagyon korrekt volt a nő. Szépen beszélt, nem kertelt a hülyeségekkel, mint régebben. Megmondta a tutit. Én is jack-párti vagyok (voltam?), de bizony a BT-s megoldás kényemesebb. Úgy is robbanni fog ez a szegmens, szóval nem kell sajnálni.
A Compact valóban kompakt, ahogy a múltkor meg lett beszélve. Lehetne kisebb 2-3, esetleg 4 milliméterrel, csak a sztereo hangszóró veszi a helyet. Így is ez a világ legkisebb 5 colos telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged