- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sBc
aktív tag
Nekem megfelel, de nem vagyok audiofil, hozza a vezetékes szintet. Értékelés alapján sokan dicsérik. Eddig nem bántam meg. Kényelmes, hogy nem kell vezetéken lógni, maszkálhatok a szobában, lakásban.
Ha már bluetooth! Ott a sok hordozható BT hangszóró azokra is van kereslet. Nekem is van, (Sony srs-xb40). Nem a tökéletes hangzása miatt hanem a praktikum miatt, nincs vezeték.
-
sBc
aktív tag
válasz
stevelawyer #149 üzenetére
Neeeee!
És lapos a föld. -
sBc
aktív tag
válasz
quailstorm #137 üzenetére
Senki nem kötelez és remélem, hogy eddig sem azért vettél bármit, mert a gyártó vagy a marketing elvárja tőled.
-
sBc
aktív tag
válasz
quailstorm #133 üzenetére
Azt sem mondtam, hogy nem a gyártó pénzéhsége.
De elengedem, én BT használok. Jelenleg van jack a Sony telefonom.(Munkám során sokat utazom és nem viszem magammal a forrasztópákát, hogy kitudjam cserélni a jack-et. Látod másak a körülményeink így az igényeink! Peace!)
-
sBc
aktív tag
válasz
<Lacy85> #131 üzenetére
Kukázni nem kell. Én csak a nevetséges indokokat bíráltam, hogy a jack milyen jó a bluetooth és az átalakító meg használhatatlan. Az autómban is bluetooth-on hallgatom a zenét. Nekem régóta van BT-a laptoppba, de van külön usb adapterem is.
Elengedem! Használj jack-et. Örökre!
Agybadugós fülhallgatóm van azzal futok. -
sBc
aktív tag
válasz
<Lacy85> #128 üzenetére
Én meg a BT fülesemet kényelmesen tudom használni az egész lakásban a tv-vel, tablettel, laptoppal, konzollal meg minden olyan cuccal amiben a jó öreg bluetooth van. 10 órát bír egy töltéssel és ha elmegyek kocogni nem lafog a vezeték.
Nekem volt hogy havonta kellet vezetékes fülest vennem, mert kiszakadt a vezeték a jack-nél vagy a hangszórónál. Volt minden ársávban. Én is nehezen váltottam, de ne bántam meg.
Itt sokan csak azért jack-eznek, mert a Samsung-juk bezzeg meg tudja és itsencsászárnak érzik ettől magukat és ez felemeli őket. Ez már vallás.
-
sBc
aktív tag
iPhone-on is állitolag az alaplapon ott a jack helye. Valószínű, hogy terelés a Bluetooth felé, de azt se feledjétek, hogy lehet filléres a háromfeles de nagy darabszámba már nagyobb összeg. Így két legyet ütnek egycsapásra.
-
sBc
aktív tag
Megy a Hiradó.
-
sBc
aktív tag
Adnak a telefonhoz type-c - 3,5 jack átalakítót!
Mindenki úgy beszél mintha soha többé nem tudná használni a régi vezetékes fülesét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged