Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #331 üzenetére
Mondjuk nálad amúgy sem sokat időznek a telefonok..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
bodnara123_ #325 üzenetére
Persze.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dare2Live #323 üzenetére
Megszépíti az emlékeidet az idő, az S5 messze nem volt olyan jó, mint amire emlékszel. Klassz volt a vízállóság benne.. és kábé ennyi. Mai szemmel nézve hótgagyi házba csomagoltak bele egy erősen túlszaturált, szőrös kijelzőt (az S6-é már egész más szint volt), a fényes keret kopott, mint annak a rendje, a hátlap meg nem évek alatt lett zsírmágnes. Sok hibája volt az S6-nak, de nem is lehet egy lapon említeni az S5-tel, előbbi javára. Tudom, hiszen mindegyiket használtam huzamosabb ideig.
Az S7 remek készülék lett, az S8 meg még jobb, a mostani S9-cel meg a maradék apróságokon is csiszolt a Samsung.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #319 üzenetére
Nekem is megvolt az összes S csúcsmodell a Samsungtól (S4 kivételével), de az S6 indította el nagyon jó irányba a céget, makulátlan volt a külseje, bitang jó a kamerája és a procija. A nem-bővíthetőségért és a valóban gyenge üzemidőért én is bosszankodtam sokat, végül ezért is búcsúztam el a készüléktől, de sokáig "visszasírtam" még később, főleg a mobilos körökben máig remek kamerájáért.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Dare2Live #317 üzenetére
Viszont az S6 körberöhögte anyaghasználat, sebesség és dizájn terén.
Anyósom még használja a régi S5-ömet, ő a telefon harmadik tulaja (sógoromnak adtam először, ő később az S7-emet is megkapta), már nagyon ramaty állapotban van, főleg a hátlapot viselte meg az idő, de a randa műanyag keret is csúf már, illetve a felület is irgalmatlanul döcög, pedig nincs nagy igénybevételnek kitéve, és vigyázva volt rá.
Az S6-omon már tuladtam, az S7 viszont nagyon patent, jó, nyilván későbbi is a telefon, mint az S5.
-
Mr.Silkó
veterán
"Mondjuk ahogy a Vivo-s gép tesztjét nézem, a kijelző alatti ujjlenyomat még enyhén prototípus, működik, de nem olyan jó mint a normál olvasó."
Na pont ezért nem rakta bele még se a Samsung, se az Apple a telefonjába. Ha kiforrja magát a dolog, akkor valószínűleg ők is belepakolják.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Valakinek simán ér ennyit egy telefon, például nekem.
-
Mr.Silkó
veterán
"Mivel a chipset és az előlapi kamera párosával képes a telefon 3D-s arcfelismerésre (és írisz alapú azonosításra is), ezért komplett arzenállal áll neki a Samsung, hogy péppé verje az Apple-féle animáló kakit."
Tipikus Bogos mondat.
A telefonhoz: Nekem nagyon tetszik, minden újítás pozitív és szükségszerű, miközben megtartotta az előd erényeit is, és még az ára is elhanyagolhatóan nőtt csak, a korábbi alapárhoz képest. Az S8+-t ugyan nem váltom le rá (Note8-ról se lenne érdemes ugrani), mert ahhoz képest nem nyújt annyival többet, de minden másról érdemes lehet cserélni az S9 párosra, első blikkre kiváló készülékek jöttek ismét a Samsungtól, ezekkel marad is piacvezető a cég. Csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged