- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
miért ne lenne érdemes? engem aztán nem érdekel, milyen képeket tud vagy nem tud lőni egy átlagfelhasználó, magamnak néztem ki. a pixel 2-nél is azokra alapozva könyveltem el magamban, hogy csodás a kamerája, és lásson csodát mindenki, az ügyesebb átlagon-felüli-felhasználók is pont olyan jó képeket tudtak vele összehozni, tele van jobbnál jobb képekkel a net, amik egy picivel sem maradnak el a sample-öktől. engem az érdekel, mi a max, amit ki lehet hozni a kamerájából, és ezt az official sample-ök meg is mutatták.
-
törölt tag
hát ez brutális. semmit nem vártam, semmi extrát legalábbis, gondoltam ha tudnak valamit, az már az s8-on is látszott volna, vagy legalább a note8-nál. de most megnézegettem a camera cample képeket, és letettem a hajam. megvan a pixel 2 szint (ha nem jobb, majd egy profi review-ból kiderül) nagyon sirály. és az, hogy van rajta jack, el is döntötte a meccset. nem szerettem volna samsung telefont, fura volt használni az s8-at is, mikor a kezembe nyomta ismerősöm, de azt hiszem még idén beállok a klubba egy s9-el. szép volt samsung
[ha esetleg valaki még nem látta volna]
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest