- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Valakinek simán ér ennyit egy telefon, például nekem.
-
total90
veterán
válasz
Bumblebeee #218 üzenetére
Most őszintén, mi az ami évről évre nem drágul? A világ legkézenfekvőbb dolga, hogy az aktuális csúcsmodell drágább lesz mint a tavalyi csúcsmodell.
Inkább itt örülni kellene, hogy nem akkora drágulás volt, mint a konkurenziánál.A másik, 99%-ban a szolgáltatónál veszi az ember a telefont, havi törlesztésre bontva az összeget pedig sokkal többen megengedhetik maguknak... meg is engedik.
-
válasz
Szerintem logikus.
Gazdasági változások mondanak valamit? Szerinted miért drágul valami a világban? Ehhez képest minimális a drágulás az S8-hoz képest. Minimális,jelentéktelen. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Az Apple példáját követik, bár az csak az X-et árazta jócskán túl, de nem lep meg, hogy alulról nyaldossa az 1000 dolcsit a Samsung is egyes modelljeivel most már. Szvsz ennyit ezek nem érnek meg, de itt tartunk, mert még is megveszik őket.
-
Divinity
őstag
válasz
Bumblebeee #188 üzenetére
Az egyik wide angel a másik telephoto. Úgy működik mint a Note 8-on. Amivel hasonlóan használja mint a konkurencia az max a bokeh. De ez egy kamerával is megoldható szoftveresen. Sőt akár nagyon jól is megoldható (Pixel 2).
Az előző hozzászólásra reagálva pedig a kijelzőbe épített olvasó még elég teszt fázisban van, nem véletlenül neve nincs gyártók kezdték el próbálgatni mert őket nem érdekli ha besül a dolog.
A változtatható rekesz pedig itt van először. -
doooo
veterán
válasz
Optikai zoom nincs egy kamerával, úgy van akkor. Attól még a "fő kamera" az marad, ami mindkettőn megegyezik.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
A 2. kamera a zoom miatt van. Nem úgy működik, mint a Huawei. Itt nem használja fotózásra mindkettőt egyszerre.
Note 8 is ilyen volt.Szóval az S9+ nem fog szebb képet lőni, mint a sima, csak lesz 2X-es zoom-od.
"Ár ami miatt múlt időbe irtam."
Akkor Huawei párti sem leszel sokáig. Mennyivel nyitott a Mate 10 Pro? ~260?
És náluk sem az a tendencia, hogy egyre olcsóbbak. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Bumblebeee #159 üzenetére
A legérdekesebb ebben egyébként az, hogy a Samsung csúcsok az 1 kamerával is hozzák azt a képminőséget, amit a konkurencia többsége csak kettővel tud, vagy annyival se.
-
válasz
Bumblebeee #159 üzenetére
“...Amitől leesett az állam és kikészültem,hogy "S" seriában csak a" +" kap majd dupla hátoldali kamerát....”
Ebben most az Apple-t utánozza,hogy terelje a vásárlókat a plusz verzió felé. Sokaknak ez nem tetszik,köztük nekem sem,mert nem szeretem a tepsi telefonokat.
Vegyél mate 10 pro-t. Nem rossz az sem.
-
wertigo1984
őstag
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Annyit en sem adnek...ezert sem.
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Ez nem is drága, az S8+ az Alza-ban 312.000 Ft volt Black Friday-kor...
-
Keem1
veterán
válasz
Bumblebeee #24 üzenetére
Az megvan, hogy nyitóár? Pár hónap és tuti beesik egy vállalható árra. És a szolgáltatói hűségkedvezményeket még nem is említettem a kamatmentes részletfizetéssel.
Ez csak most (és még pár hónapig ennyi).
Annak idején az S4 kb. 180 körül nyitott, Black Friday-en 120 alatt jutottam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged