- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bumblebeee
tag
Csak nem értem hova ez a drágulás..
Legyen annyi mint az S8 induló ár. Ez lehet rossz példa de egy Milka csoki átlagosan 280ft de ha kijön egy új íz nem lesz 375 ft a csoki. -
Bumblebeee
tag
Az biztos hogy Samsung Galaxy S9 és S9 Plus ott lesznek 2018 legdrágább telefonjai között (már ha nem foglalkozunk az aranyozott-drágakőberakásos luxuskategóriával) és következő Note-al
-
Bumblebeee
tag
-
Bumblebeee
tag
válasz
Juhaszatti #179 üzenetére
Még is a +-ban 2 kamera van. Hogy is van ez akkor?
Samsung párti voltam.. Ár ami miatt múlt időbe irtam.
S9 hype hype hype.. -
Bumblebeee
tag
Sajnos innovációt nem látok az S9 és S9+ - ban. Csak tradíciót,hogy magasak az árak.
Őő..az újjlenyomat olvasót rakják ide-oda igazából más gyártó már megoldotta a "hova is rakjam" dolgot és középkategóriás telefonkba és senki se panaszkodik hogy zsíros a kamera az újjától. Amitől leesett az állam és kikészültem,hogy "S" seriában csak a" +" kap majd dupla hátoldali kamerát. 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 70 ezres telefonban már 4 db kamera figyel.. 😂 Samsung a kamera rekesz értékeivel játszik amin már megint túl vagyunk. Kezdem azt hinni, hogy Samsung fázis késésben van mint az LG G seria. Tehát várhatóan S10 ben olyan újitások lesznek mint pl kijelzőbe épitett újjlenyomat olvasó. Ami már elérhető a konkurenciánál. 😂 Takarodjmár....300 ezer pff.. Inkább Mate 10 pro 4000mAh akksival. Samu 3000 milliamperórás akkumulátornál leragadt. -
Bumblebeee
tag
Tehát több mint 300 ezret kell ki csengetni a 9+ ért. Horror árak egy telefonért..Nem is tudom mit gondolnak.
Egy telefon se ér ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest