- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
concrete86
aktív tag
válasz
janeszgol #409 üzenetére
Hali, nem volt és köszönöm!
A kötbéres előfizumnak kb. havi 2 ezer a díja, ha nem használom. Végülis, másfél év alatt az 36 ezer ft, kevesebb, mint maga a kötbér. Ezt nem értem, a logika azt diktálná, hogy a kötbér kisebb legyen, mint amennyit amúgy még kifizetnék a hűségidő alatt...
Szerk.: arról nem is beszélve, hogy akkor gondolom a maradék törlesztőt is egyben kifizettetik, hiába van még ott másik előfizum is. Az meg +150 ezer, tehát 210.000 Ft. zsebből ki. Sok.. -
Divinity
őstag
válasz
janeszgol #228 üzenetére
Hát eddig 1-ből 1. Nem erős a mezőny még.
Tavaly azért voltak erős versneytársak és nem jelenteném ki, hogy az S8 volt a legjobb (bár én is arról írok jelenleg)
Ez meg lényegében csak 1 face-lift bár azt gyanítom a többieknél is csak az lesz így lehetséges a dolog. Mindenestre engem már az ősszel megjelenő pixel érdekel. -
válasz
janeszgol #167 üzenetére
Gondolom ez azért van,mert a telefont többet használják,mint egy sz.gépet. Többet van kézben,több az üzemóra. Aztán minden kis szirszart észrevesz az ember. Már aki...
Egy időben én is így voltam ezzel,de már elengedtem. Egyik sem lesz soha tökéletes,még ha 1 millióba kerül,akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest