- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igaza van Duliee-nak abban, hogy akkor teljes a tájékoztatás, ha leírjuk: Az én Lenovo táblám sem kapott frissítést a legelső hónapokon kívül, most 4.4 van rajta.
De hozzád hasonlóan ez engem sem érdekelt soha. Ez az egész frissítés dolog túl van hypeolva szerintem. A Lenovo most 3 évesen is tökéletesen működik. Most épp torrentgépként üzemel csendesen, takarékosan. -
vicze
félisten
Hát azért kíváncsi lennék az elégedettségre...
Azt vedd figyelembe, hogy a Lenovo max. 1db frissítést ad ki a tableteire. (Ami nincs a listában, az annyit se.) -
-
törölt tag
A legelső Tab 8-cal tökéletes elégedettség. Már 3 éves asszem. Azert lett Samsung az utód, mert Lenovóba nem volt tavaly elég erős Tablet. Tök hülyék, mert ezert vettem S2-őt. Ha lenne csúcs tabletjük, biztos azt veszem. Igy elvesztettek egy hűséges vásárlót. És amint látszik, sokan voltak elégedettek, de ha jobbra váltottak volna, Lenovoba nem volt lehetőségük rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest