- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
#65510400 #25 üzenetére
Leginkább folyamatos frissítést hibák javítását, legyen az bug vagy biztonsági frissítés. Mint írtam, ez nekem fontos másnak nem feltételen.
Nyilván ehhez hozzátartozik esetleges garancia ügyintézés is, de az Lenovo-nál csak üzleti laptop szinten ismerem, mobil eszközöknél passz.(#24) .Szaki.: Én sokkal többet használom a tabletet mint a telefont, így számomra kb. fordítva van.
-
vicze
félisten
válasz
#65510400 #22 üzenetére
Ha valakinek nincs semmilyen elvárása, akkor nyilván rendben van. Pl. nekem számít a támogatás, így alapból ki is esik minden Lenovo, mivel szeretnék szupportot is a termékhez nem csak egy darab HW-t. Így hiába csinálnak, esetenként érdekes és jó termékeket, ha eldobható HW-ként kezelik és addig érdekes számukra, amíg eladják utána kalap kabát.
-
vicze
félisten
Hát azért kíváncsi lennék az elégedettségre...
Azt vedd figyelembe, hogy a Lenovo max. 1db frissítést ad ki a tableteire. (Ami nincs a listában, az annyit se.) -
vicze
félisten
"prémiumkiadása"
Ha viccnek szántátok, nem nevetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest