- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne érts félre, nem kötekszek, tényleg érdekel! Hátha nekem is fontos, csak nem tudok róla.
Tehát a frissítés a hibák javitását jelenti. Mivel bugos nem volt a tablet, marad a biztonsági frissítés, mint fontos elem. Már csak azért is,mert a garanciát említetted még, de annak a frissítésekhez semmi köze.
Sokszor olvastam már ezt a biztonsági dolgot. Tegyük fel, hogy nem látogatok az eszközömmel biztonságilag problémás oldalakat. Ezen felül teszek rá egy vírusírtót, vagy valami biztonsági programot, ami értelemszerűen frissül. Ezzel nem fontossá tettem számomra az eszköz frissítését? -
törölt tag
Igaza van Duliee-nak abban, hogy akkor teljes a tájékoztatás, ha leírjuk: Az én Lenovo táblám sem kapott frissítést a legelső hónapokon kívül, most 4.4 van rajta.
De hozzád hasonlóan ez engem sem érdekelt soha. Ez az egész frissítés dolog túl van hypeolva szerintem. A Lenovo most 3 évesen is tökéletesen működik. Most épp torrentgépként üzemel csendesen, takarékosan. -
törölt tag
A legelső Tab 8-cal tökéletes elégedettség. Már 3 éves asszem. Azert lett Samsung az utód, mert Lenovóba nem volt tavaly elég erős Tablet. Tök hülyék, mert ezert vettem S2-őt. Ha lenne csúcs tabletjük, biztos azt veszem. Igy elvesztettek egy hűséges vásárlót. És amint látszik, sokan voltak elégedettek, de ha jobbra váltottak volna, Lenovoba nem volt lehetőségük rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest