- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
#65510400 #25 üzenetére
Leginkább folyamatos frissítést hibák javítását, legyen az bug vagy biztonsági frissítés. Mint írtam, ez nekem fontos másnak nem feltételen.
Nyilván ehhez hozzátartozik esetleges garancia ügyintézés is, de az Lenovo-nál csak üzleti laptop szinten ismerem, mobil eszközöknél passz.(#24) .Szaki.: Én sokkal többet használom a tabletet mint a telefont, így számomra kb. fordítva van.
-
vicze
félisten
válasz
#65510400 #22 üzenetére
Ha valakinek nincs semmilyen elvárása, akkor nyilván rendben van. Pl. nekem számít a támogatás, így alapból ki is esik minden Lenovo, mivel szeretnék szupportot is a termékhez nem csak egy darab HW-t. Így hiába csinálnak, esetenként érdekes és jó termékeket, ha eldobható HW-ként kezelik és addig érdekes számukra, amíg eladják utána kalap kabát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest