Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Köszi.
vicze1
Hát itt mindenki pozitívat írt a Lenovo-ról, valamint privátban is kaptam segítséget. A frissítés engem baromira nem érdekel, egy ilyen kategóriájú/árú eszközről sem tudok, ami kapott volna frissítést. Az előző filléres WayteQ tabletem 5 évig tökéletesen elvolt 4.0.3-on, 5 évesen adta meg magát és került vagy 25.000 Forintba. Megbízhatóan kiszolgált, tökéletesen használható volt, de soha egy frissítést sem kapott. WPS office-t használtam rajta, Electrodroidot és levelezést. Illetve utazásokkor filmet néztem rajta, mert zseniális volt a kijelző. Ezzel szemben az Alcatelem 1 éves, most kapott éppen valami frissítést (most először) maradt 5.0.1-en és ugyanúgy használhatatlan, sokszor még gépelésre is, mert hiába kapcsoltam ki azt a funkciót, hogy beleokoskodjon abba, amit írni akarok, ugyanúgy beleszól a 0 szókincsével. A kijelzője meg vicc, de ez se volt egy drága eszköz. Szóval ezek után tablet fronton nem szempont a frissítés. Telefonon több mindent csinálok, ott fontos a biztonsági mentés stb-stb, de ott ezzel nincs is semmi probléma, de az meg helyből más platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest