- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Viktor18 #384 üzenetére
Akkor értem...
Az a baj, hogy engem is hívogatnak, hogy miért nem írok alá (végre) hűség nyilatkozatot!
Pedig én nem is akarok telefont venni tőlük. Meg ha akarnék sem tudnék. Ez a vicc. Nokia 1520 nincs is szolgáltatónál. Legalábbis egy ideig nem volt!
Most nem tudom mi a helyzet.
Meg én azt nem eszem meg, hogy 1ft odaadnak valami használhatatlan vackot és cserébe 2 évig legyek náluk.
Szerintem minden szolgáltatónak van egy marketing csapata aki folyamatosan hívogatja az éppen hűségidő nélkül tengő-lengő ügyfeleket. Totál gáz...
-
Ati1979
veterán
Igazából nem nehéz belekötni ebbe a telefonba.
(#359) Viktor18
"T-nél 167-ért vettem a Note 3-at" - Előfizetéssel?
Mert ha azzal akkor elég nagy baj, hogy ennyire nincs értéke annak, hogy valaki hűségnyilatkozatot ír alá.
Sajnos itthon általában hülyének nézik az emberket a szolgáltatók...
Én soha semmilyen hűségnyilatkozatot nem írnék itthon alá az biztos!
-
Ati1979
veterán
válasz
Viktor18 #328 üzenetére
Nevetséges ár érte.
Az csak Mo-n divat, hogy függetlenül előfizetés nélkül vesz valaki telefont. Mert itthon annyira nevetségesen drágák az előfizetésés árak, hogy inkább zsebből kifizetik az emberek a telefonok árát.
Szóval máshol megkapod 100 EUR-ért hűségnyilatkozzattal.
A Samsungot meg kb.semennyire nem érdekli Mo. Ha nem lenne itt gyáruk nem is tudnák, hogy van ilyen ország...(#331) Levwi
Vegyél normális hardverrel felszerelt wp8-as telefont. Az sem akad...
-
Ati1979
veterán
válasz
csapoadam83 #310 üzenetére
Csak nem kevés az a tömeg aki reklámoknak hisz!
(#319) Viktor18
Kicsit talán igen. Bár amilyen "semmilyen" lett ez a telefon, talán lehet, hogy mégsem...
-
Ati1979
veterán
válasz
csapoadam83 #220 üzenetére
Igen meg ezek mellett azok, akik mindig mindenből a legújabbat akarják. Talán Mo-n ez nem egy jelentős vásárlóköznönség, de világviszonylatban igen.
Meg azok is ott vannak akik épp most akarnak készüléket venni, mert mostanában jár le a szerződésük.
Sokszor nem számít az, hogy mennyivel jobb.
A marketing hatására az S5 egyet jelent a vásárlással sok embernél.
Másrészről ezektől függetlenül igaz, hogy leveri az S4, note3 árát. Az meg egy más kérdés, hogy azt ki fogja azokat megvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest