- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Sajnos Mo.-on lehúzásra mennek a szolgáltatók.. Elhozol egy csúcstelót - kezdőrészlet nélkül nem is nagyon megy - és nemhogy kevesebbet kéne érte fizetni a hűség/rablánc miatt, hanem még néha többet is, mint függetlenül. Dehát mit tegyen, akinek nincs egybe fölös 150k-ja és csúcstelefont szeretne... :/
-
Viktor18
tag
Igen, előfizetéssel. Sajnos egyben nem tudtam kifizetni. Vehettem volna LG-t, Sony-t, HTC-t, de ami tudásban és hardverben közel áll ehhez, az sem olcsóbb. Na meg a nagysága miatt is. Én díjcsomagot se fizetnék elő szolgáltatónál ha lenne más megoldás. Ők is csak addig normálisak és becsülnek, amíg a szolgáltatói gari le nem jár. Aztán ha lejár a hűség, akkor meg telefonálgatnak meg írogatnak, hogy válts erre meg arra és vedd meg ezt hozzá, mert húúúú. Itt tartunk sajnos.
-
Levwi
aktív tag
Ezen a telefonon nincs mit trollkodni megteszi mindenki helyett a nokia meg a HTC
-
csapoadam83
csendes tag
Ennek a telefonnak nem mi vagyunk a célközönsége ezt lássuk be.
De amíg vannak akik pl S2-S3 vagy hasonló telóról váltanak addig nem féltem a Samut.
Akinek korszerű készüléke van annál ez az S5 nem játszik.Viszont abszolút nem egy rossz készülék. Pl akinek nem tetszik ez a hátlap az vesz rá másikat.
Tudásban hozza a mai elvárhatót és szolgáltatásokban is. Az S4 ott vérzett el amikor jöttek az ifjú titánok ( Z1, G2).
Az S5 most nem rohant előre mert szerintem ők is érzik hogy hardverben már elértük az ésszerű maximumot, inkább felzárkózás volt hardverben ez a készülék. Innentől a programozóké a főszerep.Persze az árazás lesz a döntő, ha sokkal drágább lesz mint a G2 akkor lehet temetni....
-
Viktor18
tag
xD Kb.
Ha már ár, akkor: "Csak" 229.900 forint lesz
Akárhogy is nézem, ennyit tutira nem fog érni. Aki újonnan kiad ennyit függetlenbe érte, annak gratulálni tudok. -
csapoadam83
csendes tag
Ennek a telefonnak egyértelműen nem a mostani S4 Note III tulajok a célközönsége inkább a S3 és régebbi készülékeket leváltó Samsung Fan-ok. Végül is érthető koncepció a Samsungtól mert nem hiszem hogy az S4 vagy Note III nál annyival jobb kütyüt tudtak volna kiadni ésszerű áron hogy rávegyék az embereket a váltásra.
Fogadjuk el hogy nem mindíg mi vagyunk a célközönség és hogy pontosan tudják hogy mit csinálnak.
Az Alások féle dolgot ne vegyük alapul mert az inkább a divatról szól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest