- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Na igen!Emiatt viszont lehet hogy felejtős lesz a Samsung.Csinálhat bármilyen prémium telót ha nem lesz megoldható egy CM rom felrakása a gyári hulladék helyett,pontosabban inkább a gyári visszarakása nyom nélkül.Reméljük az okos hozzáértő emberek találnak majd megoldást erre a problémára.
Az apple is minden os verziónál megpróbál keresztbe tenni a JB-seknek,de mégis mindig feltörik.
Amíg élek remélek! -
Leskin
tag
Hát izé.... Akkor te nem nagyvállalati környezetben dolgozol
Egy nagyvállalti környezetben ezeket mind az it-sek csináljak meg, az adott cég info rendszerére optimalizálva. Bármilyen teló csak váz hozzáÉs ma már nem válik el a céges és magán telefon a legtöbb nagyvállalatnál. Van rálátásom
A bullshit meg bullshit marad midnig. Ezt a telót mondjuk 40 millió embernek fejelsztették akkro nem az a cél hogy boizonyo kiragadott rétegeket kiszolgáljanak, hanem hogy minél szélesebb rétegeket. Ezélrt tele van tömve kismillió olyan fature -val amire soha nem lesz szüksége az egyiknek a másiknak meg létfontosságú. De ezek sterint legyen az mint az egyszeri hamburgerezőben, hogy marhaúsból kérem jól átsütve , hagymával, paradicsommal mostarrakl kecsö nélkül és egy kis koviubi
És megcsinálják nekem személyrte szabva. Mobilnél ezt hogy képzeled ??
Inkább belepakolnak mindent amire szükség lehet.
Amit felsorolltam funkciókat azokat ÉN személy szerint használom. De ez közel sem az összes funkció, csak a számra fontossak. Ha a telo megsporol nekem másik 7-8 kütyüt, és nem kell cipelnem magammal, nekem az már jó -
Leskin
tag
Almát a körtével.... tükörrefelexes géppel mobilt összehasonlítani?
Kompakt fényképezővel hasonlítgasad
Másrészt pár év és a mobilok fognak tudni olyat mint most az általad belinkelt gép. De akkor már a komolyabb fényképezőgépek sokkal többet fognak tudni
A különbség csökken, de egy specializált dolgot sosem fog utolérni.
-
Leskin
tag
Nah ezzel nem értek egyet. Pontosan hogy egyre több mindenre jó egyre kisebb kompromisszumokkal. Minden évben egyre közelebb kerülnek az integrált funkciok a specializált készülékek tudásához. 99 vagy 2000-ben egy WAP képes készülék volt az országban amit megvettünk hogy wap oldalt fejlesszünk... 0.3 mpixeles ho,mály kamerákkal... A kompakt fényképezőgépek már akkor aranyárban 3-5 megapixelt tudtak. Folyamatosan csukodik össze az olló a tudás különbség terén, ma már a kompakt fényképezők alja mobil alatti minőséget produkál...
Szóval azért hülyeségeket ne terjesszünk. Tény hogy egy céleszköz minősgét nem éri, nem is érheti el egy integrált kütyü. De folyamatosan közelíti. -
Leskin
tag
Jah, fotózni fényképezőgéppel kell...
Fórumra irni meg számítógépről, Játszani ps4-el, navigalni nautos gps-el, zenet hallgatni mp3 lejátszóval, olvasni e book olvasoval, lépést számlálni lépés számlálóval, fizetni meg bankkártyával, folytassam?Bocs, a bőrönd helyett én inkább csak a telót akarom magammal vinni, ezért örülök ha minél több funkcióra tudom használni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest