- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kop8
őstag
válasz
MR007RM #1039 üzenetére
Azt mondják elavult, meg symbianos, meg kicsi a felbontása meg hasonlók....
De nekem nem kell WP-s telefon, nekem symbianos kell
Most is olyan van!De ha eleavult miért tud ful hd videót csinálni, olyat ami szerintem veri minden telefonét?
Hiába a 4magos telefonok, csak arra jók hogy hamarabb lemerüljenek...
A 4 magos meg 2 magos telefonok indokolatlanul erőssek szerintem, már azon versenyeznek a gyártók hogy ki tesz erősebb hardvert a telefonba...Jó lessz ez és már azt várom hogy 50k-ért meg lehessen venni!
1040 Quasi_modo
Igaz!
-
joey04
titán
válasz
MR007RM #1009 üzenetére
Azért az látszik, hogy a Symbian is csak akkor tudja magát összeszedni, ha normálisabb vas van alatta. Mert eddig is ugye az volt, hogy hát megy ez szerényebb vason is, ami igaz, csak döcögött rendesen. ez már korrektebb élmény, de még mindig van lemaradás, és rendszer kinézetén is lehetne még csinosítani. Szóval akkora különbség nincs is ilyen szempontból a konkurenciához képest. Eddig gyenge vas volt alatta, nem is hozta azt sebességet és folyamatosságot, mint akár egy droid (ami szintén nem egy csúcs ezen a területen). most valamivel jobb vas van alatta, meg is látszik a működésén. Szóval nincs csoda, a Symbian alá is hamarabb kellett volna erősebb vasakat pakolni, szebb kijelzőket, és akkor nem itt tartana. Na nem az android a példa, az egy másik irány. De mondjuk a WP féle utat kijárhatták volna optimalizálás és vas szempontjából. magyarul: nem kell hd kijelző meg 4 mag 5"-on, de a WVGA-t, erősebb vasat (netán akár 2 magot is a csúcskategóriában) meg 4"-t már korábban meg kellett volna lépni.
-
B1T3
addikt
Jó kérdés, utólag mindenesetre valószínűleg fabrikálható lenne rá. Szerintem egyébként most már várj kicsit, ha eddig sikerült. Jobb a biztosabb forrás. (Bár kérdés, mikor lesz „biztosabb forrás”, mert már itt lenne az ideje akár a hazai forgalmazásnak is, ha komolyan vette volna a Nokia).
-
Quasi_modo
nagyúr
Érdekességképpen említem, hogy pl. a német Nokia honlapon kint van már a 808, a magyar lapon még nincs. Viszont már hozzáférhető a magyar nyelvű használati útmutató, tehát jön ide is.
A nyilatkozatokkal sokat nem lehet kezdeni. Ha megy már a forgalmazás, majd kiderül mennyire lesz sikeres. azt gondolom, hogy a Lumiák szintjét meg fogja haladni. -
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem nincs szélcsend, csak még nem írták meg. Majd jön egy cikk, hogy elkezdték a kiszállítást.
Karma: Ki beszélt itt az N8-ról? Én nem az biztos. Arra céloztam, hogy mivel itt nincs oldalsó kisajtó a SIM-nek, ezért nyilván levehető a hátlap. Ja meg a fényképeken is látszik.
-
McLaca
őstag
Ennyibe kerül hivatalos csatornán... Miért, csodát vártál?
A GSM boltokban a 0%-os áfa miatt olcsóbb annyival, mert adás-vételivel adják el, ez lenne a 0 perces használt. Gyakorlatilag új fizikailag, csak jogilag nem.
Akinek olcsóbban kell a teló, az vállalja ezt, vagy a "német nyelvű készülék" és társait.Üdv!
-
zsigus
őstag
A bejelentés és a megjelenés közötti szünet bevett marketing szokás, és ez így van jól. Ilyenkor csepegtetik majd az információkat, hogy állandóan benne legyen a köztudatban, a várakozás pedig ösztönzi az embereket, és megnő az érdeklődés iránta.
Hidd el, hogy még lesz sok hír róla mielőtt megjelenik (ha jól csinálják), pl. bemutatják majd rajta az új rendszert (FP1) videókban, aztán a hangrendszerét (Dolby), kamera összehasonlítások stb.
-
Quasi_modo
nagyúr
Annak ellenére, hogy a Symbiant a lehetõ legjobban már most leépítette és kiszervezte a támogatást a Nokia, mégis a világon a legelterjedtebb mobil operációs rendszer, így a Viber abszolút lát benne potenciált
Erre még mindíg lehetne alapozni: a világon a legelterjedtebb mobil operációs rendszer -
törölt tag
szerintem innen többen is ismerik, főleg a régi motorosok közül, mert nem csak azon a fórumon tevékenykedett, hanem egy másik, régebben igen menő konkurensnél is. ennek ellenére nagyon makacs, rengeteg nézeteltérése volt fórumozókkal, bár főleg off-topik témákban, de akkor is.
amúgy jó szakembernek számít(ott?), főleg a DCT3 és DCT4-es Nokiák trükközésében. -
zsigus
őstag
Google a barátod.
Wiki szerint: BCM2763 - Nokia 600; 603; 700; 701
4 magos GPU, támogatja az 1080p-s videók enkódolását-dekódolását, nagy felbontású kamerát, 2D-3D gyorsítást, és mindezt alacsony fogyasztással. Mivel csak Nokiákban van, ezért gondolom, hogy az ő igényeik szerint fejlesztették ki, és nem nagyon lesz másban.
Az viszont érdekes, hogy ARM magot nem ír, tehát ez egy dedikált egység lenne? A hivatalos oldalon is multimédia processzornak írják (nem SoC-nak), mobilokhoz, digitális kamerákhoz stb.
-
zsigus
őstag
-
MR007RM
addikt
"A finn gyártó számára az idei rendezvény még egy komoly díjat hozott, hiszen a bizottság döntése szerint a PureView 808 kapta a legjobb új telefonnak, készüléknek vagy táblagépnek járó díjat. Fontos megjegyezni, hogy a zsűrit nem maga az 1/1,2 hüvelykes 41 megapixel kamera nyűgözte le, hanem a köré épülő szolgáltatások, hiszen a rendszer 5 megapixeles fotók esetén is háromszoros, HD videók rögzítése esetén pedig négyszeres illetve hatszoros veszteségmentes nagyítást tesz lehetővé. Ehhez hasonló korábban csak nagyméretű, kis fényerejű és megkérdőjelezhető minőségű optikákkal volt elérhető, így a legtöbb telefon csak jelentős minőségromlással járó digitális nagyítást tartogat a repertoárjában. Jo Harlow, a Nokia telefonos részlegének vezetője szerint a rangos elismerés egyértelműen jelzi, hogy nem maga a technológia újítás a legfontosabb, hanem az általa biztosítható felhasználói élmény." -idéztem egy hirből.
Amit korábban fejtegettem, okoskodtam. És ezt csak most olvastam. Ugyanarra utal. Öröm volt látni hogy nem csak én gondolom így a dolgokat, mások is!
-
-
joey04
titán
ok, igazatok van, aki rosszat szól az troll, és korlátolt, stb. A Nokia titeket igazol, nem zuhannak a részvények és az eladások, nincsenek leépítések, minden happy. Csak rosszul látjuk. Igazatok van. Vegyétek.
401: hanyagold a drágát, ne is személyeskedj ha lehet, tiltják az alapelvek.
-
Misály
addikt
Teljesen felesleges joey-val vitába szállni. Fejlesztőmérnök, látnád mit művel egy c alapú devkit- ben, sírva kérnél tőle bocsánatot, hogy megkérdőjelezted.
Joey, drága biztimérnököm jelenleg egy rendszer se hajt meg egy ilyen kameramodult. Ez szerinted hülyeség. Ok, mutass még egy ilyet mindenféle mellébeszélés nélkül
Nem a jövőben, most. Ja nincs. Akkor miről hadoválsz drága?
-
-
-
attisx
addikt
Természetesen van: Stereo FM RDS Radio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest