- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1098 üzenetére
Jó, de egyben rögtön akciózták hátha ráugranak.
Így csak 190e mint látod. Azért furcsa, hogy nem néznek rá a konkurenciára/xxlgsm/, ott ugye egy picit olcsóbb. Egyébként felhívtak reggel, de mondtam már meg van és egy picit sajnáltam őket. Eredetileg onnan akartam megvenni. Lassúak voltak.
-
MR007RM
addikt
Van ahol még többet kérnek érte.
Most jött hozzájuk.
-
TommyX_
őstag
válasz
Quasi_modo #1093 üzenetére
Gondolom ezek a kijelzők is, a Samsung-tól származnak.
-
TommyX_
őstag
Előbb láttam a dailymobile-on egy fórum témát a 808-al kapcsolatban, hogy van akinek a telefonjában "lilás" kijelző van. Azt gondoltam, hogy ez csak az N8 és C7 "betegsége", de ez nem fog eltántorítani, a telefonom esetleges vételétől a jövőben.
-
Auratech
őstag
Szerintem sok ember megunta a fejlesztések átlátszóan profitrealizáláson alapuló eredmény csepegtetését. Amikor újat akarnak, annak ütnie kell, akkorát, mint egy 12 mp kamera után egy 41mp.
A paradigmaváltás műszaki megvalósítása a legvágyottabb. Ez volt az ipone jöttével is. Az eltérő látás tárggyá formálása.
Kamera szempontjából ez szintén ilyen váltás.
El tudok képzelni egy eszközt, ami a pureview kamerájával, faltól falig 5coll hd képpel, felülméretezett teljesítménnyel, új akkutechnológiával és olyan szoftveres megoldással érkezik, ami elmossa a mobil-desktop kategóriák elkülönülését, megfelelő hálózati feltételek mellett.
Hiába árazták olyan magasra, az embereknek mégis kell, a hiányosságai ellenére is. Gondolták, a felbontása és a simbi miatt úgyse lesz izgalmas, de legalább megmutatjuk, milyen innovatívak tudunk lenni. Aztán vennék sokan... -
MR007RM
addikt
Hát megy a panaszkodás a fórumban, hogy miért hiánycikk a 808. Gondolom mint ahogy mondtátok, mert ez csak egy tech demo és főleg reklám célokat szolgál. De ezt most magyarázza meg a Nokia azoknak, akik szeretnék megvenni és már nagyon régen várakoznak rá.
Vagy a 808 annyira sikeres, hogy nem képesek kielégíteni az igényeket annyira fogy. Csak vicceltem.
-
Quasi_modo
nagyúr
Első benyomások: [link]
-
MR007RM
addikt
Ezt az árazás még jobb. 205 310ft. A gyári garancia miatt annyi a hivatalos forgalmazás előtt? Mert akkor én jó áron szereztem be 180-ért. Persze ahogy nézzük.
Nekem jó lenne a bolti is hisz vásárlásnál nem tudok arra gondolni, hogy hibásan veszem, meg hogy el fog romlani.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #1085 üzenetére
hááát, talán olyan, mint a torrent inkább. önmagában azzal nincs gond, csak mindenki tudja, hogy a legtöbb ember nem linux iso-t szerez be vele.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #1077 üzenetére
Itt némileg a szabályokba üközik az ilyesmi.
Úgy gondolom ez az a kategória, mint androidon a root, vagy iPhone-on a jailbreak. Szóval ezekről lehet szerintem beszélni, már csak abból kiindulva, hogy az N82 topikban ezt sokszor kitárgyaltuk igen részletesen, és nem volt belőle soha gond. pl -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1077 üzenetére
"Inkább privátban küldtem a linket. Itt némileg a szabályokba üközik az ilyesmi.
Az oldal nevét meg kissé elírtam."Akkor jó, hogy fentebb én meg beraktam. Kösz az infót majd jobban vigyázok legközelebb.
-
B1T3
addikt
A tesztekben a legtöbb kritika a tesztfotókat szokta érni, néha a lőtt képek minősége nem adja vissza a valódi képességeket. (A Samsung Galaxy Nexus tesztfotói is sokszor mosottak, ami egyértelműen annak tudható be, hogy nem volt biztosan tartva a telefon, legalábbis a saját tapasztalatom ezt sugallja.) Túlzottan nem fogalmaztam egyértelműen, mert bármilyen képekre lehetett érteni, amit írtam
-
joey04
titán
-
emre33
addikt
Van már hír, hogy Magyarországon hivatalos magyar 2 év garanciával mikortól lehet kapni?
Nagy hallgatás van ez ügyben...
-
MR007RM
addikt
Skype is not supported on Nokia Belle, keeps crashing on some phones, here’s a solution
Ez most mi? Mondjatok vmit.
-
deka10
senior tag
válasz
Quasi_modo #1065 üzenetére
Azt nem de C7, N8, sőt pár androidos főzött rom felrakásán és még egy pár dolgon túl vagyok és ahogy attisx is írja nem kell hozzá semmi féle signó, egyszerűen pár alkalmazás telepítésével meg nyitod a rendszert. Én is csak a signo-zás kikerülése miatt szoktam további módosításokat nem hajtok végre és én volnék a legboldogabb ha már csak az volna gondom hogy is álljak hozzá és melyik módszer vezetett sikerre.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1070 üzenetére
Adnál egy pontos linket? Vagy már megszünt az oldal? Az OPDA-t én is ismertem, meg amit linkeltem(és az úgy látom jó), de ha majd megjön a telóm kell egy oldal, próba szerencse.
A kedvenc oldalamnál egy napon belül megjött. És nagyon egyszerű is kérni.
-
MR007RM
addikt
Én innen kértem a 2 legutóbbi telómnál.
http://www.s60certkey.com -
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #1065 üzenetére
Az újabb hack módszerekhez már szignó sem kell, mivel különböző vírus védelmi app-ok karanténján keresztül történik az installserver.exe lecserélése. BTW, épp a napokban jelent meg egy friss módszer kifejezetten 808PV/Belle FP1-hez: [link]
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #1061 üzenetére
S^3 óta a PC átírás valóban nem játszik, viszont a Phoenix+Navifirm kombóval teszés szerint cserélgethetők a szoftverek, sőt egy kis trükközéssel már a downgrade is megoldható (bár utóbbi lehet, hogy csak első gen. S^3-asokra igaz).
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #1059 üzenetére
Magyarok azok, egészen az első sw frissítésig...
-
MR007RM
addikt
Szóval ha hamarabb rendelek, akkor itthon is hamarabb lesz. Azta... Na mindegy ezeket meghagyom nektek.
-
MR007RM
addikt
Meg van rendelve 3 nap múlva megjön hozzá. A rendelésnél csak 2 db volt éppen. Fehér lesz. Hozzám meg 14-15 körül kerül.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1052 üzenetére
Ugye jól látom, hogy a német amazon-nál jelenleg csak 509 € az ára? Vagyis jóval kevesebb, mint korábban volt mondva?
Ma este beszélek a Németországban dolgozó hugommal, hogy rendeljen nekem egyett ott és küldje el nekem a látogatóba menő öcsémmel. Mire jók a tesók
. Itthon félek jóval 200 ezer ft felett fogják vesztegetni, ahogy nézem. Megasztán mikor. Ha összejön, akkor a hónap közepén még a szabim ideje alatt megkapnám.
-
Quasi_modo
nagyúr
[link]
Inkább adta volna ide. -
MR007RM
addikt
Hát a korábban emlegetett Kuvaiti beszerzés csak július végén fog működni, ha akkor még kell nekem úgy. Az illető az ottani konzulátuson dolgozik és közölte, hogy semmi gond, már másoknak is vásárolt ezt-azt. Mondjuk így nekem ha itthon semmi úgy augusztus elején megjön postán. Előny így, hogy jóval olcsóbb lesz. Vagy a másik az öcsém 9.-én kilátogat németbe a hugomhoz. Na akkor talán onnan becsempésztetek. De most azon filózom, hogy a pult mögött lesz-e, vagy csak rendelésre, mert akkor előre kell dolgozni. A fasz ki van ezzel az országgal meg a Nokiával is. Persze már az elején rendelhettem volna az eBay-ról is, ha tudom ez a tökölés megy a végtelenségig.
-
MR007RM
addikt
Nézd kinek mi a fontos. A kamera nekem is az elsők között van az fm transmitter kevésbé, de azért még jól jöhet, letagadni meg nem kéne semmilyen tesztben. Én nehezen tudnám megmagyarázni miért éppen ez a teló, de szerelmes lettem belé. És várok amennyit csak kell rá.
Talán mert megszoktam, így kényelmes mint hogy kitanuljak vmi mást legyen az bármilyen egyszerű. Ez a teló (symbian) a legsokoldalubb, egyszerű, alakítható, formálható kezelőfelület, szép is. Momentán nincs más alternatívám, mert akármit néznék helyette több minuszt számolnék össze azon, mint ezen. Persze ebben biztos benne van, hogy mit kezdünk vele, hogyan használjuk ki a meglévő lehetőségeit, funkcióit. Lehet olyan hiányossága, amit én nem érzek, nem használok ki, mert nekem nem annyira fontos, mint másnak.
És most már lassacskán azt is mondhatom majd hogy egyedi, amit lehet jól is értelmezni meg sajnos rossznak is idővel.
-
-
MR007RM
addikt
"FM Transmitter and 3.5mm AV out to SD TV seems to be always missing in reviews."
Az hogy lehet, hogy 65 percbe nem fér bele minden? Győzött a funkcionalitás.
Átláthatatlan sokoldaluság.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1042 üzenetére
50-ért esetleg egy raktárban maradt senkinek sem kell végkiárusításon, ahol könyörögnek léci vigyétek már el. Így kettőt vinnék kapásból. Van még aki nálam is jobban tud álmodozni?
A linkkel kapcsolatban. Sokan csak a kamerát nézik megéri-e többlet teljesítmény a többihez képest azért az árért. Ha vkinek nem csak az számít annak biztos.
-
Quasi_modo
nagyúr
kop8 50K ? Hát...
-
kop8
őstag
válasz
MR007RM #1039 üzenetére
Azt mondják elavult, meg symbianos, meg kicsi a felbontása meg hasonlók....
De nekem nem kell WP-s telefon, nekem symbianos kell
Most is olyan van!De ha eleavult miért tud ful hd videót csinálni, olyat ami szerintem veri minden telefonét?
Hiába a 4magos telefonok, csak arra jók hogy hamarabb lemerüljenek...
A 4 magos meg 2 magos telefonok indokolatlanul erőssek szerintem, már azon versenyeznek a gyártók hogy ki tesz erősebb hardvert a telefonba...Jó lessz ez és már azt várom hogy 50k-ért meg lehessen venni!
1040 Quasi_modo
Igaz!
-
Quasi_modo
nagyúr
Előbb várjunk meg egy hivatalos itthoni árat. ( Nem zug gsm ) Aztán káromkodjunk.
-
MR007RM
addikt
Jó kérdés az ára. Az araboknál sokkal olcsóbb.
Nyavajás adók, meg a forgalmazó haszna miatt. És persze a viszonylagosan magas anyaghasználat miatt is gondolom.
Szerintem, ha arról szólna a dolog elsősorban hogy népszerűsítsünk, akkor más lenne a helyzet. Ez egy kukázott, megvetett Symbian rendszerrel kijött csoda, ami miatt egyeseknek inkább átok. Nem nyomják csak hangoztatják ez Nokia. Vagyis a márka név súlykolása fontosabb, mint a forgalmazás. A kamera megvételét inkább a WP-s telókra akarják tartogatni. Azt vedd majd meg, ne ezt. Azt már elfelejtik hogy vkinek inkább symbivel kéne, meg azt is, hogy mi van ha közben csődbemennek (összeesküvés-elmélet).
De én is kíváncsi vagyok a 0 forgalmazási tempóra és az árra is, mi mennyibe kerül benne, mint hardver elem. Állítólag ez egy elavult hardverű és szoftverű teló sokak szerint, akkor meg miért annyi az annyi?
-
MR007RM
addikt
Hát ha jól láttam(javítsatok ki ha rosszul tudom), akkor Németországban, Angliában júni 30-tól lesz elérhető, mert eddig csak előrendelhető volt. Ott is volt mellette 4-6 hét. Itthon nemtom hogy lesz, ami engem a magasabb ára miatt nem is érdekel, de szürke im.gsm-nél úgy az sgs3 árából itélve(az 199e ft) olyan 196 ezer körülire tippelem. Hozzá még egy CC-3046 sorsámú tok és a 200 lepedő meg is vólna.
És (...5perc....) a zárójelben káromkodtam egy kiadósat. -
kop8
őstag
Mikor lehet már itthon kapni??
Jó lenne ha jó olcsó lenne
Tutira lessz ilyen telóm
-
Quasi_modo
nagyúr
Na akkor még egy teszt: [link]
-
attisx
addikt
válasz
Quasi_modo #1032 üzenetére
EZ is egy "teszt"...
"The 808 PureView is like an armored dinosaur — a visually stunning, internally primitive, beast of fantasy"
-
Quasi_modo
nagyúr
[link]
Ismét bővült két országgal, de még mindig nem vagyunk ott. Most már mindenki megkapta lassan csak mi nem. Ebből is látszik, hogy a béka se..e alatt vagyunk. -
MR007RM
addikt
Ezt meg bárcsak én vettem volna fel.
Nokia 808 Pureview Video Recording Test (HD)
Bocsánat zenész volnék és tetszik egy telefontól.Ami késik nem múlik.
Nekem is lesz még ennél sokkal érdekesebb!
-
Quasi_modo
nagyúr
Na ezt sem én vettem fel. Ehh...
-
deka10
senior tag
Félelmetesen jó a kamerája [link]
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Van egy bizonyos ember a Nokiánál, aki megmondta ez a rendszer kuka, mert reménytelen szar, nem érdemes bele pénzt pumpálni. Gondolj bele, ha a symbit nem szervezik ki és belefekszik a cég teljes egészében belső negatív kritikától mentesen, akkor most mi lehetne. Örülök ha a sokak által kritizált arm11-es procit normális vasnak mondod.
, mert erősebb elődeihez képest és meg is látszik, de mi lett volna, ha az elmúlt másfél év kapcsán ezt most izmosabb cpu hajtaná? Persze a lényeg a célnak megfeleljen. Szóval ez a vas dolog melybe beletartozik egyébb más is a kamera, gpu páros, audió chip stb..... is szerintem, ahogy nézzük így már egészen korrekt, egészét nézve meg sokaknak egy álom így most. Van is súlya a telónak a benne lévő anyag miatt.
Vannak akik nem akarnak váltani, kell nekik a megszokott egy új megtanulása nélkül, ismerős felület kevés változással, pl kedvenc zenelejátszó, szal minden ami eddig megvolt egy erősebb és funkcionalitásban többet adó formában. És ezért ha kell képesek egy kicsit behunyt szemmel is nézni a konkurencia előrenyomulását, mert ők másért szurkolnak. És ez van most, vmi megcsillant és megjelent a halottnak hitt szimpatizáns tábor, akiket nem sikerült eddig máshová beszippantani. Pedig lehetett volna, ha így a háttérben fut vmi, mint a symbi. Dehát mindenki magának kell tudja miért IOS, WP, Android, vagy éppen Symbian szimpatizáns, ami megfogja és alternatívát nyújt saját maga számára.
Szerintem az N8-al elkezdődött vmi, amit akkor sokkal gyorsabban, nagyobb lelkesedéssel tovább kellett volna vinni és akkor most még előrébb lennének a mostanihoz képest. Még annyit, nekem a kezelőfelület pont ideális, nem annyira letisztult mint a WP, mert alakítható, egyénire szabható, egyszerű, atlátható némi animációval még látványos is, de nem annyira csicsás mint az Android, ahol az információ rengetegben elveszel, szóval az nekem már tulzás. Illetve nekem az Android és a többi rendszer menü beállítás, kezelés olyan színtelen csúnya.....na befejeztem nehéz megmagyaráznom, nem tetszik nem fog meg.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #1014 üzenetére
azért a kinézeten is csiszoltak rendesen, és még továbbra is lenne mit. nincs csodarecept (vagyis azt ellőtte már más), mindenben fejlődni kellett volna, már sokkal hamarabb.
-
joey04
titán
válasz
MR007RM #1009 üzenetére
Azért az látszik, hogy a Symbian is csak akkor tudja magát összeszedni, ha normálisabb vas van alatta. Mert eddig is ugye az volt, hogy hát megy ez szerényebb vason is, ami igaz, csak döcögött rendesen. ez már korrektebb élmény, de még mindig van lemaradás, és rendszer kinézetén is lehetne még csinosítani. Szóval akkora különbség nincs is ilyen szempontból a konkurenciához képest. Eddig gyenge vas volt alatta, nem is hozta azt sebességet és folyamatosságot, mint akár egy droid (ami szintén nem egy csúcs ezen a területen). most valamivel jobb vas van alatta, meg is látszik a működésén. Szóval nincs csoda, a Symbian alá is hamarabb kellett volna erősebb vasakat pakolni, szebb kijelzőket, és akkor nem itt tartana. Na nem az android a példa, az egy másik irány. De mondjuk a WP féle utat kijárhatták volna optimalizálás és vas szempontjából. magyarul: nem kell hd kijelző meg 4 mag 5"-on, de a WVGA-t, erősebb vasat (netán akár 2 magot is a csúcskategóriában) meg 4"-t már korábban meg kellett volna lépni.
-
MR007RM
addikt
A gsmarena egy hozzászólása.
"gsmarena please add that It support exFAT file system.meaning files that are over 4GB..Marvellous.."
Ez most komoly, mert ez eddig nem volt.
És ha ez igaz, mint ahogy a tesztben is szerepelt, hogy az mkv fájlokat is viszi, jár a fantáziám.
-
jacis
nagyúr
Látom minden magára adó symbian fan ide tömörült....
Amúgy sztem kicsit olyanná vált a Nokia mint ha saját magát szeretné megszorongatni. Nem értem ezt a stratégiát. Viszont ez a teló (808) nagyon komolyra sikerült. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1007 üzenetére
És az egészben az a legdühítőbb, hogy gondoskodnak róla gyorsan ne terjedjen, ne tudd kipróbálni és saját véleményt mondani. És lám ott ahol megjelenik kicsit módosulnak a vélemények. Németország a legerősebb EU tagállam is csak várja, pedig ott aztán van fizetőképes kereslet. Még szép hogy India után nem ott folytatják, mert ugye a viszonylagos alacsonyabb adózás miatt onnan menne szürkeinportra is gondolom a legtöbb helyre. Azt a mocskos Nokia vezért. És mindezt nyáron szabin megcsinálni az igénylőkkel.
Mindegy hány hónapja rendeltél elő(aminek máshol nagyon örülnének és ugranának hogy teljesítsék), majd megunod és veszel vmi mást, csak ezt ne vedd meg.
És a teló már februárban kész volt, ha nem előtte sokkal......
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #1007 üzenetére
Ilyen hozzáállással biztosan nem.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1005 üzenetére
Elég a hozzászólásokat olvasgatni és főleg olyantól ki már belekóstolt a frissbe. Hát van egy pár ember kit most nagyon irigylek.
-
joey04
titán
Nokia 808 PureView gets its first firmware update
Although an official change log is not available, but according to All About Symbian, the update brings with it improvement in scrolling performance, quicker saving of the 38 megapixel images, smoother auto-rotation and other performance enhancements and bug fixes.
-
MR007RM
addikt
Szép hosszú cikk volt alaposan kivesézve. Remélem sikerül pár darabot szereznie vmelyik gsm boltnak remélhetőleg még ezen a nyáron. És azt is hogy a nálam húzott 200 lepedős határt nem lépi túl és, akkor megvan a következő 3 évre az új telóm.
-
joey04
titán
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1000 üzenetére
Mikor majd a Nokiát megveszi az MS, abban a pillanatban le fognak állni a 808 gyártásával. Most még van belőle és nem törik magukat tulságosan a terjesztésével. De egy fél év múlva kitudja, hisz főleg csak reklámcélokat szolgál. Ráadásul a magyar forgalmazónál drágább lesz. Ez elég reménytelenül néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest