- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Nekem a pattanás kinyomó alkalmazás dobta le az ékszíjat az Android Market Top100-as listájának huszon x-edik helyén.
A piacterek bővülése egyenes következménye a sikeres marketinggel felpumpált felhasználói tábornak. Tény, hogy elképesztő méretű mind az Android, mind az Apple alkalmazáskínálata, és gyorsan zárkózik a wp7 is. A trendeket én is látom, nem is akarok vitába szállni vele.
A hangsúly szerintem egyértelműen a játékokon van, körülöttük forog az egész. Itt vérzett el a symbian, hiába volt elég hozzá a 680 MHz, a játékokhoz kevés.
Erre viszont azt mondom, nekem a GTA3 sosem lesz olyan élmény egy 4"-os kijelzőn, mint a számítógépem monitorán, vagy akár egy TV-n. Mert mi másra kell egy telefonba kétmagos processzor, full HD kjelző lassan, meg ultra grafikus gyorsító? Az Index és a Mobilarena, de még nagyon sok más weboldal híreit már kiválóan el tudtam olvasni utazás közben az N70-emen is. -
Zozzy
aktív tag
Látom már én is, hogy a lózungok puffogtatása megy csak neki. Pont ezért kértem volna példát, de az természetesen nincs.
#423 Zolom89: Ha egy cikkre alapozva alkotsz véleményt valamiről, amit nem is láttál, akkor az téged minősít. Tudod, a puding próbája az evés. Ráadásul amennyi marketingje a konkurenciának van a symbiannal szemben, én nem is biztos, hogy kételkedés nélkül benyalnám bármelyik "szakmai" cikkíró dumáját. Mint ahogy nem is egyszer lelepleződtek már lejárató kampányaik kellős közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest