- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #658 üzenetére
De lesz egy Kispest FC design telefonja.
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #564 üzenetére
Ja tényleg a nevedet nem is figyeltem...
Pusztán arra akartam rávilágítani bogaram, hogy nem teljes az aláírásod. Ha te ezt zokon veszed és magyarázkodsz annyi baj legyen
Tényleg szépen ráugrottál.
Az hogy a termékeket kinában gyártják csak azért vicces ( ha ügyesen visszaolvasol láthatod hogy a minőségre egyáltalán nem utaltam, csak a többiek asszociáltak rá veled együtt ), mert így egyben a szöveg irtó gagyi hatást kell. ENNYI. De személyeskedj, magyarázkodj, csinálj amit akarsz
"Golnolom azt sem tudtad, hogy kinai aru, es kinai termek kozott van kulonbseg minosegben..." Tényleg?
Ne próbálj a sorok között olvasni, mert csak mellélősz.
"Tovabba ha az alairasom fikazasa a legfobb idotoltesed itt, akkor veled komoly baj lehet" - Igen minden fórumtagon végigmegyek egyenként, hogy miért ez az aláírása, nálad kíváncsi voltam hogy elvakult fan vagy vagy sem, az aláírásod kiemelésére adott reakciód nekem elég is volt.
Hajrá sok sok hőzöngést még!
-
-
Misály
addikt
Persze agyam eldobom ha egy szórakozó helyen valaki forgatja össze-vissza az iphon-t hogy lássák hogy neki az van. Még akkor is amikor egy sima i3ról beszélünk...
Erről nagyrészt a gyártó tehet hogy egyes majmok így fogják fel az életérzést amit nyújt. Na erről vakertam!
-
Misály
addikt
válasz
Touch-ko #530 üzenetére
Az én készülékemet Finnországban rakták össze. Nem kínában.
A sznob életérzés nyújtása és a valódi sznob közötti különbséget ne mossuk el. Az egyik egy ügyes marketingfogás amire a majom verheti magát, a másik meg életforma. Szép próbálkozás, de akkoris hiányolom a made in china-t...
Designed by Apple in California
Made in ChinaAmíg a made in china nincs ott addig egy fúdemenő vagyok sznob életérzést sugall... és nem lesz több egy elvakult fan aláírásánál.
Önkritika ember, önkritika
Egyébként jártam már külföldön csak valahogy nem azt nézem kinél milyen telefon van, vannak érdekesebb dolgok is mint a külsőségek
A hátba kapaszkodni meg haddnemondjam mi, csak ki akartam emelni a szarkazmust
Mindenesetre ügyesen ráugrottál.
-
Misály
addikt
Az a baj hogy az ures tagadas mogott nincsnenek ervek. Addig amig nem tudod alatamasztani tenyekkel az allitasod, feleslegesen irogatsz.
"A cikkben levő képből indultam ki... Tesztképeket láttam, azok meggyőzők, de ennyiből még nem lesz pariban egy fényképezőgéppel." Ez onmagaban mar ellentmondas.
-
Misály
addikt
válasz
Quasi_modo #485 üzenetére
Én nem vitázom, mosolygok a tudatlanokon. Tudod hányszor kaptam azt a reakciót hogy "bazeg ez nem is lassú"? Megeszi a sötétség a mobilarena féle fikát. Ezek tehetségesek csak androidot raknak a címlapra, holott a 808 lett hivatalosan is az ,MWC legjobb készüléke. A symbian fos, értem?
-
Misály
addikt
Láttál esti illetve félhomályos képeket 808-al, vagy látatlanban ítélünk megint?
Az S5600 mióta belépő kompakt, elcsúsztunk pár kategóriát nem?Ne fikázz ha nem tudsz... továbbra is a többi telefonnal tessék összevetni a készüléket...
Ja lehagytam a felsőbbrendű hozzáértést szimbolizáló smiley-kat. Tessék:
-
Misály
addikt
Nem válaszoltál egy igen egyszerű kérdésre bogaram. Megint mellébeszélsz. Mindemellet őszintén sajnálom hogy megfeledkeztem arról, hogy tőzsdézel is.
Remélem elnézed és mutatsz egy mobil OSt ami lekezel egy ilyen kamerát, és igazolod azon állításod hogy jelenleg nem csak a symbian képes rá. Na várjuk a megváltást mérnök úr!
-
Misály
addikt
Teljesen felesleges joey-val vitába szállni. Fejlesztőmérnök, látnád mit művel egy c alapú devkit- ben, sírva kérnél tőle bocsánatot, hogy megkérdőjelezted.
Joey, drága biztimérnököm jelenleg egy rendszer se hajt meg egy ilyen kameramodult. Ez szerinted hülyeség. Ok, mutass még egy ilyet mindenféle mellébeszélés nélkül
Nem a jövőben, most. Ja nincs. Akkor miről hadoválsz drága?
-
Misály
addikt
Miért, mennyit adtak el? És miért céleszközökkel hasonlítjátok össze a multimédiás képességeit és miért nem a többi telefonnal? Ez kicsit fura érvelés. "Lejátszik Hdt is" - "de nem úgy mint az ugyanennyibe kerülő céleszköz, úgyhogy biztos szar, bár nem láttam még!" Hát gratulálok, olvasd el az aláírásomat kérlek és kezdd elölről a fikázást normális érvekkel
-
Misály
addikt
Itteni tesztet ne várj úgyis le lesz fikázva mert fujjsymbian... Anno n8-nál se teszteltek olyan aproságokat hogy hdmi, fm transmitter, divx filmeket meg szarul kódolják a "tesztelők" majd rásütik hogy nem játsza le. A beígért kamerateszt meg azóta sincs sehol. Azt meg meg se említik hogy egy koncerten mit művel egy ilyen kaliberű készülék szemben korunk divatcuccaival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest