- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #699 üzenetére
mondjuk ettől még nem biztos, hogy el fog terjedni. a Samsung is tett már rendesebb méretű CCD-t egy telefonjába (i8910 talán?), aztán annyiban is maradt. vagy túl drága, vagy nincs rá akkora igény, hogy megérje csinálni, gondolom.
-
törölt tag
én olyat is el tudok képzelni, hogy valahogy raw álományt szedtek le a telefonról, és azt profi szoftverrel zajszűrték és komponálták meg. ezt nem tudom nyilván biztosra, csak ezek a sajtófotók soha nem mérvadóak. azok alapján az i4 is überkirály kellett volna legyen.
szóval ilyen sajtófotót hasonlítani mondjuk akár egy kompakt gép valós életben készített képeihez az elég értelmetlen. majd egy rendes fotótesztet várjunk meg, és utána lehet véleményt mondani. -
törölt tag
szerintem innen többen is ismerik, főleg a régi motorosok közül, mert nem csak azon a fórumon tevékenykedett, hanem egy másik, régebben igen menő konkurensnél is. ennek ellenére nagyon makacs, rengeteg nézeteltérése volt fórumozókkal, bár főleg off-topik témákban, de akkor is.
amúgy jó szakembernek számít(ott?), főleg a DCT3 és DCT4-es Nokiák trükközésében. -
törölt tag
mondjuk wp7 alá nem lehet akármilyen vasat tenni, mert csak bizonyos soc-okat támogat, az meg lehet, hogy nem vinné egyelőre az ilyen képérzékelőt rendesen, vagy egyéb nyalánkságok is ezért maradnak ki, mert túl szigorú a hardveres kötöttség. ez az előnye egyben a hátránya is a wp7-nek: annyira egységes, hogy igazából a sok gyártó nem is tud eltérőt alkotni, inkább csak a telefonok kinézetében van kis különbség.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #617 üzenetére
hát, egyelőre csak pénznyelő, de az a vicces, hogy ilyenből házon belül is volt már nekik, azért kár volt eladni a vállalat lelkét...
egyébként múltkor néztem a 'linux action show" című podcast-ot, abban is felhozták ezt a témát, meg idénre megjósolták, hogy szerintük a Nokia vissza fog lépni a wp7 mögül. bár persze az nem mérvadó, mert csak egy amatőr podcast. de érdekes, hogy egyre többen látják így. -
törölt tag
én itt olvastam: [link]
ehhez még érdekes tény az, hogy az éves jelentésében a Nokia mekkora veszteséget könyvelt el, úgy, hogy lényegében a wp7 az "ingyen" van nekik, mivel egy kellemes 250m dolláros támogatást kaptak az MS-től, hogy tolják, ami még mostanig is kb 250$ telefononként, tehát bőven a nyersanyag ár felett van.egyébként nekem sokkal jobban tetszene az N9, mint egy wp7-8. nagyon sajnálom, hogy nem abba fektetett a Nokia, és így lassan egyetlen európai gyártó sem maradt, mivel ők is már csak névlegesen azok: a hardver elvileg az övék, de azt is már csak Ázsiában gyártják, a szoftverből pedig az S40 amerikai, a wp7 amerikai, az S60-at pedig kiadták valami 3rd party-nak megintcsak...
-
törölt tag
válasz
Auratech #589 üzenetére
igazából ezzel az a gond, hogy ez a technológia valószínűleg jó drága. így ha a többi gyártó is elkezd használni ilyesmit, az megdobja az árakat. viszont ha sikeres lesz, akkor ez is alapkövetelmény lesz a felső kategóriában, így nem lehet majd normális hardvert kapni, ha az embernek nem kell eg yilyen CMOS bele, ami megnöveli a vastagságot, súlyt, árat, stb.
plusz sok embernek már manapság van DSLR gépe, amit meg egyáltalán nem tud kiváltani, legfeljebb hordozhatóságban.az egyébként nagyon vicces lenne, ha ez nagyobb siker lenne, mint a wp7-es cuccok (ahogy az is vicces, hogy N9-ből több fogyott, mint wp7-es Nokiából), de nem hiszem, hogy visszahozná a Symbiant. év végére jönnek az ilyen szenzorral szerelt wp7/8 cuccok elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest