Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Ennyibe kerül hivatalos csatornán... Miért, csodát vártál?
A GSM boltokban a 0%-os áfa miatt olcsóbb annyival, mert adás-vételivel adják el, ez lenne a 0 perces használt. Gyakorlatilag új fizikailag, csak jogilag nem.
Akinek olcsóbban kell a teló, az vállalja ezt, vagy a "német nyelvű készülék" és társait.Üdv!
-
McLaca
őstag
Bár nem a reklám helye, de a nextel ebből a szempontból elég korrekt, és amit újként hirdetnek, az az is. De aki teljesen biztosra akar menni, annak origogsm, ők ugyanis egyszerűen magyar disztribútortól vásárolnak, mint bármely hivatalos kisker, semmi szürkeimport.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Mondom én, hogy 160 felett debütál...
Amúgy a sebessége olyasmi, mint a 701-esé. Ráadásul az is 1,3GHz-en fog futni, amint megkapja a Carlát.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #741 üzenetére
Nézz meg egy 10 éves 3310, vagy C35 topicot.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
RaveForce #733 üzenetére
Értetted WM-mel is? Igen. Akkor? (A Symbian sem Symbian már egy ideje...)
Felbontás: ha full HD lenne, akkor..:?
Kezdjük azzal, hogy a pixelsűrűséget kell nézni, mert az az arányos mérőszám. Például N8: 209 ppi, és például Galaxy S II: 218 ppi, a különbség 4,3%. Miről beszélünk?
Folytassuk azzal, hogy miért baj az, ha egy gyártó olyan paraméterekkel áll elő, amik épp elegendőek a kényelmes használathoz? Ezzel a felbontással hasonló részletességet produkál az N8 (és társai), mint az említett GS2. Oké, a topic a 808-é, ami 4"-en terpeszkedik, ott már nyilván rezeg a léc, de a HSZ-em nem erről szólt, hanem a Symbian (azaz Nokia Belle) lehetőségeiről.Auratech: én nem szoktam kis betűkkel gúvasztani a szememet, kinagyítom az oldalt olvasható méretűre. Azért nem fogok nagyobb felbontást venni, hogy mikroméretű betűkkel kínozzam a szemem.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #717 üzenetére
Oké, akkor egy a véleményünk, csak az "egységsugarú" jelzőt azt hittem, cinikusan érted (azaz, hogy milyen hülye a júzer, hogy nem foglalkozik a részletekkel), és úgy a másik oldalra fordult volna a mondat értelme.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Quasi_modo #715 üzenetére
De miért kéne érdekelnie a júzert annak, hogy milyen nehéz fejleszteni a rendszer alá? A szolgáltatásokat, funkciókat értékeli, nem aszerint választ telefont az emberfia, hogy a fejlesztőnek milyen nehéz a dolga.
Megjegyezném, hogy a playstation-re sem egy leányálom a fejlesztés - a fejlesztők elmondása szerint, sőt, konkrétan idegtépő, mégis meglehetősen népszerű a gép.Üdv!
-
McLaca
őstag
Semmivel nem tartom szükségszerűbbnek a "szétugró" ikonokat programindításnál, a remegő ikonokat ikonrendezésnél, vagy a kicsit összezsugorodó, elforduló, majd újra teljes méretére nyíló (és emiatt lassú) kijelzőt elforgatásnál, mint a képernyők görgetését 3D-ben (véleményem szerint ezt az alsó csúszkával egy mozdulattal megtenni lényegesen gyorsabb és átláthatóbb, mint egyenként lapozgatni ujjrángatással, az, hogy a videó készítője nem bír elszakadni az 1000rpm-mel való pörgetéstől, az már az ő baja, a hardver mindenesetre bírja
), valamint a változtatható részletességű információtartalmú widgetekre sem mondanám, hogy giccses, inkább azt, hogy testreszabható. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha a gyártók felcserélve hozták volna ki ezeket a megoldásokat, akkor is a Nokia-közeli taposná mindenkinek a tyúkszemét. Az ember már csak ilyen.
Ha az asztal közepére sz@rok és megfelelő módon tálalom a nagyérdemű elé, akkor az művészet. Minden a kommunikáción és a "marketingen" múlik, ami az emberek manipulálhatóságán alapul. Az meg, hogy ki mire veri... az objektumszexualitás létezik, de ritka, szóval nem hiszem, hogy valaki begerjedne némi 3D-től (bár amilyen kommenteket olvasni 3D-s filmeknél, hááát...)Üdv!
-
McLaca
őstag
Azon a fosadék okádék "symbion" (azaz Symbian) rendszeren ilyet is lehet ám... Tessék, júzer experiensz.
Persze bele lehet kötni, hogy ez külső fejlesztés... Ahogyan a sokak által elismert HTC Sense is egy külső fejlesztés a Google droidra, csak ott gyárilag ráteszik, itt meg utólag telepíted. És akkor nézzük meg a rendszer hardverigényét, amivel még egy ilyen shell felületet is röhögve elvisz egy 680MHz-es egymagos (fúúúúj) procival, 256MB (fúúúúj) RAM-mal.
Értem én, hogy számháború, mer' ha sok, akkor jó... Persze a 41Mpixel is lehetne számháború, csakhogy ennek pont nem ez a célja - nem úgy, mint más gyártóknál, akik csak azért tesznek nagyobb pixelszámú érzékelőt a telóba, hogy a többiekre rálicitáljanak. Fentebb elégszer kivesézték a 41Mpixel mibenlétét (nagyobb lapka, nagyobb elemi érzékelők, nagyobb lencse, kivágással elérhető zoom), aki még mindig nem érti, annak már úgyis mindegy.A symbian azért nem "versenyképes", mert későn ébredtek. Szépen utolérték már magukat, csak most már úgy vannak vele a vásárlók, mint a fiúval, aki farkasért kiáltott. Most már hiába lesz ugyanolyan jó, mint egy droid, vagy WM, nem fogják elismerni, mert korábban "rossz" volt. Sztereotíp gondolkodás, szép emberi tulajdonság.
WM-mel biztos nem venném meg ezt a telót, akkor már inkább droiddal. De egyébként semmivel nem fogom megvenni, mert egészen biztos vagyok a 160 rongy körüli induló árban.
Valaki írt fentebb 450 fontos induló árat. Az a font az euro.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest