- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
válasz
Csubakka_ #105 üzenetére
helyes gondolat,nekem sem teszik,hogy a symbiant már sokszor meg sem említik,mint okos telefon alternatívát,pedig ők voltak az elsők,és máig is több s60 as teló van a világon,mint a többi,elhiszem,hogy le van maradva..(sőt érzem is...mivel rengeteg s60 as telom volt),de azért nem kell a kukába dobni,sok mindenkinek ez a rendszer a megfelelő a maga hibáival együtt,mint pl . nekem is....lehetne akármilyen más telefonom,de nekem az N8 kellett,és arra is sokat kellett várnom,mire az N82-es után kijött egy normális nokia....
és én kifejezetten örülök,hogy lesz egy ilyen teló,mert végre közel 2 év után le tudom cserélni az N8-at.....ennek a 808-asnak a formája kifejezetten tetszik....
és az,hogy a xenon mellé egy led is párosul....kiváló...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest