- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Kolondrum #871 üzenetére
Na ez szép.
Összeesküvés elmélet: nem reklámozzuk a 808-at, mert akkor a WP a kutyának sem kell. (Így se nagyon)
Elop mikor repül ? (jó messzire)
Valószínüleg csúfakat mondtam volna, ha elmegyek. Ez így még igazabb.hagel Durva nagy fekete pont a Nokiának Felsőbb utasítás volt...
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #840 üzenetére
Hát ha május 7.-én kezdik el kiszállítani, akkor onnan még talán minimum egy hét mire a " szürkeimportos " előrendelőket telefonon értesítik, hogy ennyiért kell-e vagy sem, gondolom sorszám alapján. Ez az első. Aztán jönnek a többiek....... nem egy hamar. Sajnos nem sietik el még úgy sem, hogy nekik a pénzem nekem meg a teló kell. Marhák.
Mármint a Nokia.
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #810 üzenetére
Ezt nem tudom honnan veszed! A telóm eredetileg Olaszországból "ITALY CV ORANGE" való, de volt rajta magyar nyelv. Tettek rá. Aztán egy kis Taylor CFW nemrég, majd vissza Nokia Suitéval az eredeti Belle. Valahogy sikerült, és ugrott a magyar nyelv is egyben.
Innentől már jönnek a frissítések is, ami már volt is. Nem kell magyar pc kód, bármikor belépek, ha akarok, semmiben sem vesztek hátrányt.
Egy másik gondolat. Most a GSMLine németből hozat telókat, de régebben lehet nem így volt. Talán Németországból olcsóbban tud beszerezni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged