- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1098 üzenetére
Jó, de egyben rögtön akciózták hátha ráugranak.
Így csak 190e mint látod. Azért furcsa, hogy nem néznek rá a konkurenciára/xxlgsm/, ott ugye egy picit olcsóbb. Egyébként felhívtak reggel, de mondtam már meg van és egy picit sajnáltam őket. Eredetileg onnan akartam megvenni. Lassúak voltak.
-
MR007RM
addikt
Van ahol még többet kérnek érte.
Most jött hozzájuk.
-
MR007RM
addikt
Hát megy a panaszkodás a fórumban, hogy miért hiánycikk a 808. Gondolom mint ahogy mondtátok, mert ez csak egy tech demo és főleg reklám célokat szolgál. De ezt most magyarázza meg a Nokia azoknak, akik szeretnék megvenni és már nagyon régen várakoznak rá.
Vagy a 808 annyira sikeres, hogy nem képesek kielégíteni az igényeket annyira fogy. Csak vicceltem.
-
MR007RM
addikt
Ezt az árazás még jobb. 205 310ft. A gyári garancia miatt annyi a hivatalos forgalmazás előtt? Mert akkor én jó áron szereztem be 180-ért. Persze ahogy nézzük.
Nekem jó lenne a bolti is hisz vásárlásnál nem tudok arra gondolni, hogy hibásan veszem, meg hogy el fog romlani.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1077 üzenetére
"Inkább privátban küldtem a linket. Itt némileg a szabályokba üközik az ilyesmi.
Az oldal nevét meg kissé elírtam."Akkor jó, hogy fentebb én meg beraktam. Kösz az infót majd jobban vigyázok legközelebb.
-
MR007RM
addikt
Skype is not supported on Nokia Belle, keeps crashing on some phones, here’s a solution
Ez most mi? Mondjatok vmit.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1070 üzenetére
Adnál egy pontos linket? Vagy már megszünt az oldal? Az OPDA-t én is ismertem, meg amit linkeltem(és az úgy látom jó), de ha majd megjön a telóm kell egy oldal, próba szerencse.
A kedvenc oldalamnál egy napon belül megjött. És nagyon egyszerű is kérni.
-
MR007RM
addikt
Én innen kértem a 2 legutóbbi telómnál.
http://www.s60certkey.com -
MR007RM
addikt
Szóval ha hamarabb rendelek, akkor itthon is hamarabb lesz. Azta... Na mindegy ezeket meghagyom nektek.
-
MR007RM
addikt
Meg van rendelve 3 nap múlva megjön hozzá. A rendelésnél csak 2 db volt éppen. Fehér lesz. Hozzám meg 14-15 körül kerül.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1052 üzenetére
Ugye jól látom, hogy a német amazon-nál jelenleg csak 509 € az ára? Vagyis jóval kevesebb, mint korábban volt mondva?
Ma este beszélek a Németországban dolgozó hugommal, hogy rendeljen nekem egyett ott és küldje el nekem a látogatóba menő öcsémmel. Mire jók a tesók
. Itthon félek jóval 200 ezer ft felett fogják vesztegetni, ahogy nézem. Megasztán mikor. Ha összejön, akkor a hónap közepén még a szabim ideje alatt megkapnám.
-
MR007RM
addikt
Hát a korábban emlegetett Kuvaiti beszerzés csak július végén fog működni, ha akkor még kell nekem úgy. Az illető az ottani konzulátuson dolgozik és közölte, hogy semmi gond, már másoknak is vásárolt ezt-azt. Mondjuk így nekem ha itthon semmi úgy augusztus elején megjön postán. Előny így, hogy jóval olcsóbb lesz. Vagy a másik az öcsém 9.-én kilátogat németbe a hugomhoz. Na akkor talán onnan becsempésztetek. De most azon filózom, hogy a pult mögött lesz-e, vagy csak rendelésre, mert akkor előre kell dolgozni. A fasz ki van ezzel az országgal meg a Nokiával is. Persze már az elején rendelhettem volna az eBay-ról is, ha tudom ez a tökölés megy a végtelenségig.
-
MR007RM
addikt
Nézd kinek mi a fontos. A kamera nekem is az elsők között van az fm transmitter kevésbé, de azért még jól jöhet, letagadni meg nem kéne semmilyen tesztben. Én nehezen tudnám megmagyarázni miért éppen ez a teló, de szerelmes lettem belé. És várok amennyit csak kell rá.
Talán mert megszoktam, így kényelmes mint hogy kitanuljak vmi mást legyen az bármilyen egyszerű. Ez a teló (symbian) a legsokoldalubb, egyszerű, alakítható, formálható kezelőfelület, szép is. Momentán nincs más alternatívám, mert akármit néznék helyette több minuszt számolnék össze azon, mint ezen. Persze ebben biztos benne van, hogy mit kezdünk vele, hogyan használjuk ki a meglévő lehetőségeit, funkcióit. Lehet olyan hiányossága, amit én nem érzek, nem használok ki, mert nekem nem annyira fontos, mint másnak.
És most már lassacskán azt is mondhatom majd hogy egyedi, amit lehet jól is értelmezni meg sajnos rossznak is idővel.
-
MR007RM
addikt
"FM Transmitter and 3.5mm AV out to SD TV seems to be always missing in reviews."
Az hogy lehet, hogy 65 percbe nem fér bele minden? Győzött a funkcionalitás.
Átláthatatlan sokoldaluság.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1042 üzenetére
50-ért esetleg egy raktárban maradt senkinek sem kell végkiárusításon, ahol könyörögnek léci vigyétek már el. Így kettőt vinnék kapásból. Van még aki nálam is jobban tud álmodozni?
A linkkel kapcsolatban. Sokan csak a kamerát nézik megéri-e többlet teljesítmény a többihez képest azért az árért. Ha vkinek nem csak az számít annak biztos.
-
MR007RM
addikt
Jó kérdés az ára. Az araboknál sokkal olcsóbb.
Nyavajás adók, meg a forgalmazó haszna miatt. És persze a viszonylagosan magas anyaghasználat miatt is gondolom.
Szerintem, ha arról szólna a dolog elsősorban hogy népszerűsítsünk, akkor más lenne a helyzet. Ez egy kukázott, megvetett Symbian rendszerrel kijött csoda, ami miatt egyeseknek inkább átok. Nem nyomják csak hangoztatják ez Nokia. Vagyis a márka név súlykolása fontosabb, mint a forgalmazás. A kamera megvételét inkább a WP-s telókra akarják tartogatni. Azt vedd majd meg, ne ezt. Azt már elfelejtik hogy vkinek inkább symbivel kéne, meg azt is, hogy mi van ha közben csődbemennek (összeesküvés-elmélet).
De én is kíváncsi vagyok a 0 forgalmazási tempóra és az árra is, mi mennyibe kerül benne, mint hardver elem. Állítólag ez egy elavult hardverű és szoftverű teló sokak szerint, akkor meg miért annyi az annyi?
-
MR007RM
addikt
Hát ha jól láttam(javítsatok ki ha rosszul tudom), akkor Németországban, Angliában júni 30-tól lesz elérhető, mert eddig csak előrendelhető volt. Ott is volt mellette 4-6 hét. Itthon nemtom hogy lesz, ami engem a magasabb ára miatt nem is érdekel, de szürke im.gsm-nél úgy az sgs3 árából itélve(az 199e ft) olyan 196 ezer körülire tippelem. Hozzá még egy CC-3046 sorsámú tok és a 200 lepedő meg is vólna.
És (...5perc....) a zárójelben káromkodtam egy kiadósat. -
MR007RM
addikt
Ezt meg bárcsak én vettem volna fel.
Nokia 808 Pureview Video Recording Test (HD)
Bocsánat zenész volnék és tetszik egy telefontól.Ami késik nem múlik.
Nekem is lesz még ennél sokkal érdekesebb!
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
Van egy bizonyos ember a Nokiánál, aki megmondta ez a rendszer kuka, mert reménytelen szar, nem érdemes bele pénzt pumpálni. Gondolj bele, ha a symbit nem szervezik ki és belefekszik a cég teljes egészében belső negatív kritikától mentesen, akkor most mi lehetne. Örülök ha a sokak által kritizált arm11-es procit normális vasnak mondod.
, mert erősebb elődeihez képest és meg is látszik, de mi lett volna, ha az elmúlt másfél év kapcsán ezt most izmosabb cpu hajtaná? Persze a lényeg a célnak megfeleljen. Szóval ez a vas dolog melybe beletartozik egyébb más is a kamera, gpu páros, audió chip stb..... is szerintem, ahogy nézzük így már egészen korrekt, egészét nézve meg sokaknak egy álom így most. Van is súlya a telónak a benne lévő anyag miatt.
Vannak akik nem akarnak váltani, kell nekik a megszokott egy új megtanulása nélkül, ismerős felület kevés változással, pl kedvenc zenelejátszó, szal minden ami eddig megvolt egy erősebb és funkcionalitásban többet adó formában. És ezért ha kell képesek egy kicsit behunyt szemmel is nézni a konkurencia előrenyomulását, mert ők másért szurkolnak. És ez van most, vmi megcsillant és megjelent a halottnak hitt szimpatizáns tábor, akiket nem sikerült eddig máshová beszippantani. Pedig lehetett volna, ha így a háttérben fut vmi, mint a symbi. Dehát mindenki magának kell tudja miért IOS, WP, Android, vagy éppen Symbian szimpatizáns, ami megfogja és alternatívát nyújt saját maga számára.
Szerintem az N8-al elkezdődött vmi, amit akkor sokkal gyorsabban, nagyobb lelkesedéssel tovább kellett volna vinni és akkor most még előrébb lennének a mostanihoz képest. Még annyit, nekem a kezelőfelület pont ideális, nem annyira letisztult mint a WP, mert alakítható, egyénire szabható, egyszerű, atlátható némi animációval még látványos is, de nem annyira csicsás mint az Android, ahol az információ rengetegben elveszel, szóval az nekem már tulzás. Illetve nekem az Android és a többi rendszer menü beállítás, kezelés olyan színtelen csúnya.....na befejeztem nehéz megmagyaráznom, nem tetszik nem fog meg.
-
MR007RM
addikt
A gsmarena egy hozzászólása.
"gsmarena please add that It support exFAT file system.meaning files that are over 4GB..Marvellous.."
Ez most komoly, mert ez eddig nem volt.
És ha ez igaz, mint ahogy a tesztben is szerepelt, hogy az mkv fájlokat is viszi, jár a fantáziám.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1007 üzenetére
És az egészben az a legdühítőbb, hogy gondoskodnak róla gyorsan ne terjedjen, ne tudd kipróbálni és saját véleményt mondani. És lám ott ahol megjelenik kicsit módosulnak a vélemények. Németország a legerősebb EU tagállam is csak várja, pedig ott aztán van fizetőképes kereslet. Még szép hogy India után nem ott folytatják, mert ugye a viszonylagos alacsonyabb adózás miatt onnan menne szürkeinportra is gondolom a legtöbb helyre. Azt a mocskos Nokia vezért. És mindezt nyáron szabin megcsinálni az igénylőkkel.
Mindegy hány hónapja rendeltél elő(aminek máshol nagyon örülnének és ugranának hogy teljesítsék), majd megunod és veszel vmi mást, csak ezt ne vedd meg.
És a teló már februárban kész volt, ha nem előtte sokkal......
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1005 üzenetére
Elég a hozzászólásokat olvasgatni és főleg olyantól ki már belekóstolt a frissbe. Hát van egy pár ember kit most nagyon irigylek.
-
MR007RM
addikt
Szép hosszú cikk volt alaposan kivesézve. Remélem sikerül pár darabot szereznie vmelyik gsm boltnak remélhetőleg még ezen a nyáron. És azt is hogy a nálam húzott 200 lepedős határt nem lépi túl és, akkor megvan a következő 3 évre az új telóm.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #1000 üzenetére
Mikor majd a Nokiát megveszi az MS, abban a pillanatban le fognak állni a 808 gyártásával. Most még van belőle és nem törik magukat tulságosan a terjesztésével. De egy fél év múlva kitudja, hisz főleg csak reklámcélokat szolgál. Ráadásul a magyar forgalmazónál drágább lesz. Ez elég reménytelenül néz ki.
-
MR007RM
addikt
Igen nagyon drága. Ráadásul van ahol 20e-el többe kerül, ami érdekes számomra. Pont ezért nem ugrok még megrendelni, várok egy kicsit. Eredetileg pirosat szerettem volna, de ez is megtenné.
Mostanság minden telót túl áraznak. Az sgs3 is 199e függetlenül onnan ahol előrendeltem.Ja, és ez csak a teló táska nélkül.
-
MR007RM
addikt
Rendelés
másik, kicsit olcsóbb, de...Hát egy kicsit elment a kedvem. Megvenném 200e- ért is, mert annyim van rá, de lehet várok vele. Az öcsém ma beszél az ismerősével a Kuvaiti vásárlásról. Ott azért jóval olcsóbb.
[link]
Ha felhívnak a gsmline-tól a gari miatt azért el fogok gondolkozni a megvételen. Már elég régen várom és pont szabin vagyok. -
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
[link]
Szépek a lányok. -
MR007RM
addikt
Szerintetek, ha megrendelném vmi úton Indiából a telót abban lenne angol nyelv? Csak kérdezem gondolkozok vmi hasonlón, talán lenne kin keresztül. Elméletileg nem lenne lehetetlen. Az ára, költségek egy más dolog.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #974 üzenetére
Nálam a szín már mindegy. De azért van sorrend: piros, fehér és ha más nincs, akkor fekete. Már nagyon unom, amit művelnek értékesítésileg.
Az indiai ár (€484.5) mesés számomra, azok után, amit eddig olvasni lehetett. És talán Egyiptomban is kapkodnak utána, ha jól fordítottam. Németországról nem tudsz vmit? Volt egy cikk vhol vmi az Amazontól júni 8-as kezdéssel. Nyakunkon a nyári szezon, nekem meg van a telóra félretett 200 lepedőm.
-
MR007RM
addikt
[link]
Meg a többi új teszt.
-
MR007RM
addikt
Végre egy teszt, ami nemcsak a kamerát mutatja meg a vásárlóknak, mert hogy annál azért jóval több.
[link] -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #968 üzenetére
Hát igen végre elkezdődött. A Lumia 900 már a szolgáltatóknál, pedig ez már jóval hamarabb kész volt. Mindegy, tudjuk mi a pálya. A lényeg viszont, ami késik nem múlik.
-
MR007RM
addikt
Egy újabb videó. A tesztalany szerintem a hang. Már én is tesztelném.
Momo Geisha with Ariel, Uki, Lukman, Reza dan David Band performing Cobalah Mengerti -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #957 üzenetére
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #955 üzenetére
Köszi! Akkor mostantól egy kicsit szebben fogom látni a dolgokat. Az hogy sikeres lesz-e egy dolog, nekem csak a teló kell mihamarább.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #953 üzenetére
Pontosan.
Csakmár megkérdezlek. Szerinted mi az oka, hogy olyan lassan bontakozik ki a 808-as eladás, terjedés, 0 információ, mennyi és mikor meg hol stb..... De most komolyan nem lehetnek kirívó negatív gondolataim a Nokia vezetésével kapcsolatban, mikor ezt látom? Meg az újabb ilyen-olyan nyilatkozatok a sunyin megbízott bloggerek tollából. Szerintem, mert nekem is lehet véleményem. Már meg sem szólalhatok mert páran rögtön leanyáznak. Tudod kik. Ráadásul csak a fikázásra reagálok a "hazai" symbian topikban. És mindezt úgy, hogy forr a fejem a közelgő szabi miatt, ami új teló nélkül lesz kénytelen eltöltve. De pár nagyon művelt telefonszakember azért mindig megmondja a frankót jól kioktatva. Istenem az a sok szeretethiány.Érdekes hogy egyeseknek a múlt és az elképzelt jövő mennyivel többet számít a jelennél amiben éppen élünk, ami vhogy mindig kimarad figyelmi szinten a gondolatokból. Vagy csak úgy tesznek.
Azért figyelek más fórumokat is. Vhogy érdekel mások hogyan vélekednek a jelen helyzettel kapcsolatban. Fő a nyitottság.
-
MR007RM
addikt
Egy kis összehasonlítás fotóilag egy HTC One S -el. Istenem ez egy álom.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #948 üzenetére
Jövőre ennek az utódát várom.
Ha nem áll meg az élet a Symbian-nál. A papirforma szerint igen, de én nem nyugszom bele. És vannak még mások is rajtam kívül( pl te), ha itthon kevésbé, külföldön inkább, ahogy olvasgatok. Még semmi sincs elveszve. Ez a Microsoftos világ nem bejövős, még annak sem aki most mellette kardoskodik szerintem. Majd meglátjuk.
Szeretnék a mostani szabim alatt jó fotókat és videókat készíteni és nem csak menőzni vele, mint az talán néha látszik. A mában akarok élni, nem a jövőben. Tetszik nekem ez a világ és küzdeni szeretnék érte úgy ahogy azt a korlátaim megengedik. Remélem rajtam kívül még több dühös ember lesz hamarosan, ha elzárnak ettől a telótól. Legyen csak téma. Bízok a németekben. Onnan fog jönni.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #946 üzenetére
Én sajnos igen. Ha csak hónapok múlva jön az nem változtat azon, hogy ezzel fogok újítani, de nagyon baszna, ha most a nyáron nem tudnám magam kiélni vele.
Írtam egy levelet a gsmline-nak, hogy mondjanak vmit.
-
MR007RM
addikt
Olvasgatva bizonyos hozzászólásokat az emberek kezdenek nyugtalankodni, mert nem jutnak hozzá.
[link]De mindegy ezt már csak magamnak írom. Ez egy elévült topik lett.
-
MR007RM
addikt
De ez engem nem nyugtat, meg azokat akik ebben a formában szeretnék beszerezni és használni is minél hamarabb. Lehet nem csak azért kellene, mert menő szeretnék vele lenni. Közöljék a lehetőségeket. Ez így nem fer.
A Symbiant mesterségesen ölik meg a belé vetett hittel együtt.
-
MR007RM
addikt
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #938 üzenetére
Lehet már sokan tűkön ülnek a nagy semmi plusz bizonytalan információn, hogy akkor most mennyi az annyi, meg miért nem kapni már. Komolyan más gyártók köpik kifele a telefonokat ez meg szépen megbújik a háttérben, mintha nem is létezne. Csak időnként beköhögnek vmit febr. vége óta. Biztos sokat vergődnek ezen az istencsapáson a Nokiánál. Nem tudják mit kezdjenek vele. Ekkora birka bandát. És ezek után szeressem az MS-t és a Nokia drága Lumia telóit a buta funkcionalitásával és kinézetével.
Egy másik fórumon, vki azt mondta: A Nokia azért vergődik, mert a saját és nem a vásárlói érdekeket képviseli. És szerintem ebben nagyon sok igazság van.
Ha nincs semmilyen "elmélet" akkor egy kifuttatásra váró, leszereplő rendszerü telefon mit árthat a Nokiának? Ha van senkinek sem kötelező megvennie. De bevételt tudna termelni, ha megfelelően kezelnék. És végre pontot rakna a sok értetlenkedő nem értem 41mpx kérdésre is. De csak ha nincs időhúzásos elmélet.
-
MR007RM
addikt
Nokia India online store reveals 808 PureView pricing
Kezd jó irányba alakulni az árazás.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #923 üzenetére
"Micro SD: Ha teszek bele, az ott is marad egész élete alatt, ezért tőlem mehet az akku alá.
"Én sem fogom nagyon ki-be venni, mert minek. Ha akarom csatlakozok még egy pendrive-val és ide-oda töltögetek, vagy külső HDD, ha olyan helyen vagyok......napelemes töltő
Eredetileg ma lett volna a kiszállítás dátuma. Gondolom Oroszország meg India elsőként. Szerinted miért van ilyen szélcsend? Már én is kezdem unni néha a saját gondolataimat. Ez a nagy kampánycsend nyomasztó. Legalább a hiradóban közzétehetnék a világkörüli turné indulását biztatás képpen.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #897 üzenetére
Régen néztem be ide.
Még szép hogy van. Ha ezt az N8 utódának tartják, akkor nem lenne logikus kihagyni belőle. És az összes symbis telóban benne van a 2 kamera. Videóhívás, Skype. Ez nem a gyerekcipőben járó Windows Phone rendszer. Meg ügye a másik topikba írt GPU kérdés. Fontos a helyes specifikació, mert annak rossz(hiányos) közlése itt-ott hamis képet ad az árúról. Lehet számszerűsíteni, latolgatni hány vásárlót is érdekelhet a dolog, de szerintem annak pontatlan megléte hanyagság. Vagy legyen pontos, részletgazdag, vagy ne legyen semmi sem odaírva róla. A Samsung ezt tudja. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #872 üzenetére
Nem vagyok nagy telefonguru meg a szakmám is nagyon messze áll ettől, de a lehetséges összeesküvés elmélet már Elop-óta foglalkoztat. Valahogy úgy éreztem hogy van. És most is egyre jobban. Csináljanak vmit, hogy ne így legyen. Ami tetszik arra szarnak.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #854 üzenetére
A product code átírása úgy tudom nem lehetséges. Macikától tudom.
Minden más van így flash is, amit egyszer kipróbáltam. Egyszerű volt, de végül visszatettem a gyárit a frissítések miatt. Nem akarom folyton radírozni az egész telót, ha jön vmi frissítés, mert flash után az már nem működik.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #852 üzenetére
Egy éves garancia van a készülékeiken. Hát bolti gondolom, de az is garancia ha baj van. Fentebb írtam, hogy volt gondom nem kicsi, de megoldódott még az is. Lényegében kaptam egy új telót azonos IMEI számmal.
Nem fogom magyarítani, főleg, mert ezeket már nem lehet, az N8-cal kezdve, meg minek egy telefonnál. Vagy ha félreértettelek hack-el kicsit orvosolható, /Taylor és társai/ de nem fogom. Szignós fájlok lekérése lesz azonnal az biztos. Aki nem tud angolul, amire be fogom tudni állítani az is képes azt a pár szót megtanulni ha még sosem látta.
Ha megnyitok egy magyar nyelvű progit, vagy könyvet az magyar lesz nem angol.
-
MR007RM
addikt
Hát Németországban csak 500 euró. Nem 600. És onnan fog jönni a telóm.
Reménykedek még mielőtt csődbe megy a Nokia nekem még csurran ebből a csodából. Ha felvásárolja az MS akkor vége lesz a gyártásnak is szerintem.
Az biztos nem fogok várni vele, főleg a nyári hónapokban. Jól időzítették.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #844 üzenetére
Nálam az N8-nál a HDMI ment tönkre és alaplapot cseréltek. Nem könnyen, de megvolt. Van garancia.
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #840 üzenetére
Hát ha május 7.-én kezdik el kiszállítani, akkor onnan még talán minimum egy hét mire a " szürkeimportos " előrendelőket telefonon értesítik, hogy ennyiért kell-e vagy sem, gondolom sorszám alapján. Ez az első. Aztán jönnek a többiek....... nem egy hamar. Sajnos nem sietik el még úgy sem, hogy nekik a pénzem nekem meg a teló kell. Marhák.
Mármint a Nokia.
-
MR007RM
addikt
A gsmarena.com -on igen aktív az élet. Ott nincs húsvét.
Van egy telefon ami felkavarta a szokásos hétköznapi kedélyt már egy ideje. Folyik a vita a semmin. Hogy akkor mi is van vaze. Mit is képzel ez a teló magáról. Egy nagy hazugság az egész stb......
-
MR007RM
addikt
Figyeljétek meg. Mindent megtesznek majd, hogy kevés fogyjon belőle, aztán meg ha jön a következő éppen aktuális negyedéves kimutatás, majd lehet mondani nem volt vmi népszerű hisz kevés fogyott. És persze nem a kamera meg az ára miatt, hanem a Sy....miatt.
-
MR007RM
addikt
Most vféle verseny alakult, ki tudja többért eladni a kicsikét? Vagy egyes feketelistás országok most megkapják a nagy büntit? Na akkor nálunk mennyi is lesz?
Megér vkinek most annyi töbletet, 1 max 2 hónap előnnyel, hogy azonnal hozzájusson? Azért ebből simán támadhat pár gondolat. A nokia nagy bajban lehet anyagilag, vagy már megint jól leakarják járatni magukat. Vagy elírták 666,60 € lenne, de akkor is sok, és talán figyelik ki nem veszi észre a különbséget.....
Áhhh gondoljatok bármit is, a ha WP teló volna nem lenne ennyi ökörködés körülötte. Inkább az eladásokra koncentrálnának, nem arra hogy minél kevesebben vegyék. Ha vmit sokan vesznek, sok fogy az MINDENKINEK jó. Ez egy negatív reklám. Huzzák az időt. Ezt a forradalmias kamerát ne vedd meg Symbian alatt, csakis majd WP alatt! Ez egy házonbelüi háború első látványos jele.
És ezek szerint már rég árulhatnák rendes áron is mindenkinek amíg a készlet tart, nemcsak a "gazdagoknak".
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #813 üzenetére
Azért ezek a képek nálam mostmár felérnek egy ember kinzással.
-
MR007RM
addikt
válasz
Kolondrum #810 üzenetére
Ezt nem tudom honnan veszed! A telóm eredetileg Olaszországból "ITALY CV ORANGE" való, de volt rajta magyar nyelv. Tettek rá. Aztán egy kis Taylor CFW nemrég, majd vissza Nokia Suitéval az eredeti Belle. Valahogy sikerült, és ugrott a magyar nyelv is egyben.
Innentől már jönnek a frissítések is, ami már volt is. Nem kell magyar pc kód, bármikor belépek, ha akarok, semmiben sem vesztek hátrányt.
Egy másik gondolat. Most a GSMLine németből hozat telókat, de régebben lehet nem így volt. Talán Németországból olcsóbban tud beszerezni.
-
MR007RM
addikt
Köszi! Akkor most egy kicsit feldobtál.
Azért egy N9 is ott 150 000ft, míg a gsmline oldalán 115 000ft. Elég durva a különbség. Ráadásul nekem az a német nyelvű még jobban is bejön. A Nyugat-Európába szánt telókban jobban bízom. Ha meg baj van erre is van gari 1 évig aztán meg lehet csere. És még szép hogy olcsóbban kell, így is lesz kezdetben annyi, mint egy iPhone.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #793 üzenetére
Erre azért volnék kiváncsi, mert a 450 eurós NETTO árra számítottam eddig és úgy 160e körül a végén. Na mindegy majd meglátjuk.
Legyen akármilyen jó is, ez így már kezd nem okés lenni.
-
MR007RM
addikt
Akkor pontosan mennyire is lehet számítania az előrendelőknek itthon, ha nem állnak el?
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #785 üzenetére
És ha mondjuk nagy az érdeklődés, akkor az a normális ha megdobjuk az árat annyira, hogy már ne legyen olyan nagy? És itt van megint az a fránya szavahihetőség. A 450 euró körül, az nem 600. Csak nehogy túl sok fogyjon belőle és véletlenül se legyen népszerű. Aki eddig vacilált vajon mostanság mit is vegyen, az talán most már nem fog. Az N9-et is túlárazták, és ezt is.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #783 üzenetére
Érdekes árkoncepció. Lassan kezdek lemondani róla.
Túl nagy az érdeklődés és így talán megtehetik, hogy annyit kérjenek, amennyit nem szégyelnek. Hogy lesz így 1 hónap múlva 450 euró? Drága Nokia vezér gondol ránk.
-
MR007RM
addikt
Az N8 tényleg nem fut így. Ha nagyon sok app van egy könyvtárban, akkor azért beszaggat egy kicsit. De szerintem ez máshol sincs másképp. A reagálás is gyorsabb a 808-nál. Szal így ránézésre érzem hogy ez más, erő van benne. De könyörgöm ha olyan vasat kapna, mint a vetélytársak akkor mi lenne? Szar látni hogy mikor kezdene tényleg produkálni látványosan, akkor távozik 400 Symbian alkalmazott, meg a többi rossz hír, és az a visszaszámláló óra kisértése is ott lebeg. Mellesleg a Nokia vezetése leszarja az egésszet továbbra is. A teló már jöhetne, mint egyes MWC-n bemutatott társai.
-
MR007RM
addikt
Egy viszonylag új videó.
[link]Szerintem baromi gyors a rendszer. Erről miért nem beszél senki sem?
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #762 üzenetére
Ez már mind nem számít. Most már az kell, hogy vki "ismerős" tegyen be vmit. Akár én.
A személyes használatnál nincs jobb és megbízhatóbb. Még egy bő hónap és minden kiderül.
És ha lehet olyan kezéből származzon, akinek fingja sincs a fényképezés tudományához. Mint pl én.
-
MR007RM
addikt
Amit eddig pl játékot kihoztak az mind jól futott az első generációs N8-on is. Hátha majd lesznek olyanok is, amik majd kihasználják az erősebb CPU és GPU párost is.
-
MR007RM
addikt
"Nokia 808 PureView utilizes Broadcom 2763 GPU chipset which has 128MB of Dedicated Graphics Memory and is capable of 1080p Video Recording . It is 4 times faster than Broadcom 2727 GPU which was used in 1st Gen S^3 Smart Phones ."
Állítólag ez a GPU 4x gyorsabb, mint az elődje volt. Majd erre is kiváncsi leszek egy 3D mark tesztben. Azért nem csak fotózni lehet majd vele.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #753 üzenetére
Én ezt eddig is tudtam, csak vhogy reménykedtem talán hamarabb, mert nem látok bele vajon miért csak akkor. Egy biztos nem nagyon erőltetik. Ha már van legyártva valamennyi azt vajon miért nem értékesítik kifele, a befele helyett? Ha nem az egyetlen Symbian lenne, akkor még megérteném. Android, WP, iPhone más szempontból. Ha vmiből van választék, portfólió az inkább ráér, mert mindig van vmi, ami éppen életben, mozgásban tart mondjuk egy rendszert. Van miről beszélni. Folyamatos telefon megjelenések. De ennél más a helyzet. A Nokiának nem lehet mindegy itt sem, hogy mennyit ad el, csak akkor, ha ezt másként kezeli. És mindig vannak olyanok akik vacilálnak és aztán másként, más teló mellett döntenek, ha sokat kell várni, mert kihül a dolog. Idióta vezetőség. Sokkal rosszabb, mint a régi volt, mert ez direkt romból.
[link] -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #751 üzenetére
Így van.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #749 üzenetére
Igaz, de így meg olyan egyedi.
cuki. Persze hozzá kell tennem engem az a kitüremkedés egyáltalán nem zavar, mint másokat. A fekete szín ezt egy kicsit elrejti.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #744 üzenetére
Én már régen láttam. De ha már a témánál vagyunk engem ez fogott meg.
[link] Piroska.
Egyszerűen tetszik az egész, főleg a sötét kijelző. -
MR007RM
addikt
Azért erős túlzásokba esel. Én pl. biztos csak a telefonálás élményéért fogok kidobni egy csomó pénzt? Vagy az a célközönség aki nem akar váltani a megszokások miatt nem számít? Tudom miért mire költök, és így más is. Egy pár dolgot eltekintve minden meg van Symbianon is, és ami még nincsen, majd lesz.
"A Nokia kényszerpályán kiadja ezt a 808-at, mint az N9-et fél éve, aztán onnantól le van szarva."
Biztos a legbelső forrásból származnak az értesüléseid. És a Symbian oldalán senki sem áll a Nokiánál. Meg a szegény megtévesztett részvényesek sem fognak sosem felébredni, ha az érdekük úgy hozza. Azért nem mindig csak a papírforma érvényesül az életben. -
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #724 üzenetére
"Erre még mindíg lehetne alapozni: a világon a legelterjedtebb mobil operációs rendszer"
Majd ketten felfuttatjuk, népszerűsítjük a symbit.
Van aki még csatlakozik hozzánk? Nincs? Nem baj akkor is győzünk.
Optimista vagyok. Ha megjön a telóm agyontesztelem.
-
MR007RM
addikt
válasz
Quasi_modo #689 üzenetére
Állítása szerint a teló nem fogja hozni az első 3 hegymászós kép szinvonalát, mivel azzal csaltak. Külsőleg belenyultak. Most ezen lovagol. És hogy elégedett legyen, majd vmi olyat kell felmutatni neki. Akkor majd......mindegy. Nem értem mit akar bebizonyítani. Talán Damian Dinning meg a csapata megvezeti az egész világot......stb... Meg a belinkelt cikked is egy nagy szélhámosság, meg hype.
-
MR007RM
addikt
OFF
Zenész kollega. Ő brácsázik én meg hegedülök, csak más zenekarban és városban. Úgyhogy fikázni csak nekem szabad!Na jó nem csak. Egyébként a viccet félretéve elég jól ért a telefonokhoz is, "ha egy kicsit vki is ismerné" mivel elég sok megfordult már a kezében. És sokaknak segített már eddig, akár halott telefonok felélesztése stb.....Jó kis cuccai vannak, nameg persze használni is tudja. Csak ne volna olyan elfogult szerintem. És a Symbiant sem szereti tulzottan, ami nálam bizony nem nyerő. Éppen ezért már alig várom, hogy a teló a kezeim között legyen és benyögjem na tessék látod hogy tévedtél!
Mármint az elméleteivel. De ő is várja a telót, kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Windows 11
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest