- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
OFF
Zenész kollega. Ő brácsázik én meg hegedülök, csak más zenekarban és városban. Úgyhogy fikázni csak nekem szabad!Na jó nem csak. Egyébként a viccet félretéve elég jól ért a telefonokhoz is, "ha egy kicsit vki is ismerné" mivel elég sok megfordult már a kezében. És sokaknak segített már eddig, akár halott telefonok felélesztése stb.....Jó kis cuccai vannak, nameg persze használni is tudja. Csak ne volna olyan elfogult szerintem. És a Symbiant sem szereti tulzottan, ami nálam bizony nem nyerő. Éppen ezért már alig várom, hogy a teló a kezeim között legyen és benyögjem na tessék látod hogy tévedtél!
Mármint az elméleteivel. De ő is várja a telót, kíváncsi.
-
Touch-ko
őstag
1., nem vagyok a bogarad.
2., te ugrottal ra az alairasomra. A legtermeszetesebb dolog, hogy reagalok ra, ha mar rolam van szo...
3., A harmadik bekezdesed olvasd ujra el, gondolokodj rajta...
4., Siman kinezem beloled, hogy a szemelyeskedesen kivul semmit sem tudsz... Ezt eppenseggel a kommentjeid sokasagabol vontam le. Tudod, akinek az a legjobb idotltese, hogy a masik alairasabol uzzon viccet, azt inkabb nem is meltatom semmire.
A tovabbiakban csak ignore...
Gratulalok a kommentedhez, igazan tehetseges, okos, ugyes kisgyermek vagy.
-
Touch-ko
őstag
Ok. Most neztem meg a mai napig mukodo iPod nanom, amit 2006- ban vettem. A mai napig mukodik, es semmi baja sem volt. Assembled in China. Az elozo Mac-em 2007-es, szinten Assembled in China, es tavaly adtam el, ugy, hogy sosem volt baja.
Volt regi iMac is, amit meg Irorszagban raktak ossze. Nemregen koltozeskor mar nem akartam hurcolaszni a 20 kilos dogot. Meg mindig mukodik, ha valaki elvitte a haz elol..
Egy G3 geprol beszelunk..Gondolom azt is sejted, hogy a Mercedesnek, es a BMW-nek is vannak kinai osszeszerelo uzemei..
Golnolom azt sem tudtad, hogy kinai aru, es kinai termek kozott van kulonbseg minosegben...
Tovabba ha az alairasom fikazasa a legfobb idotoltesed itt, akkor veled komoly baj lehet
Gondolom a kovetkezo a nevem lesz majd, amit ki fogsz figurazni.. Ilyet anno en kb. az oviban csinaltam. Mindegy... -
Touch-ko
őstag
Nem ertem miert lenne sznob dolog egy £400-os telefon megvetele, ha te a tobbszoroset keresed meg havi szinten.
Teljesen maskepp mukodik itt ez. Multkor a mekibe mentunk ebedszunetben, es az ott dolgozo srac eppen az etterem elott telefonalt. Gondolom o is sznob.
Vagy esetleg o mar a hype miatt vette meg? Egyszeruen szanalmasak vagytok azokkal a hozzaszolasokkal, amiket irtok.Gondolom az meg sem fordult a fejetekben, hogy valaki azert valasztja az Apple termekeket, mert szerinte tobbet nyulj, mint a konkurencia, es ha a fizetesed 1/5-bol meg tudsz venni egy iPhone-t, vagy esetleg egy iPad-ert nem kell 3-4 honapig sporolni, akkor miert ne vedd meg magadnak, ha tetszik?
En nem azt nezem, hogy kinek milyen telefonja van, csak feltunik, hogy itt nem a szar, 1000 forintos androidos kacat van mindenkinek..
Persze szerinted ez is sznob dolog... Ugyhogy zarjuk is le a vitat, es kanyarodjunk vissza a temahoz....
Ps: Nem made in China, hanem "Assembled in China" ... Gondolom ezt sem tudtad, mert meg sosem fogtal Apple termeket, csak irkalsz mindenfele okossagokat.
-
kacsa7
őstag
Anélkül h. védeni akarnám az Apple-t, azért azt tegyük hozzá, hogy valami attól mert kínában készül nem lesz jobb vagy rosszabb minőségű. Ne gondold már h. ott nem tudnak magas minőségen gyártani. Az egész csak pénzen múlik. Ha megkövetelik a magas minőséget, elég pénzt raknak bele a minőségirányítás/minőségbiztosítás/minőségellenőrzés rendszerébe akkor ugyanúgy lehet kínában is jól összerakott, időtálló terméket előállítani mint a világ bármely más pontján.
Csak mivel fogyasztói társadalom van, így ez nem mindenkinek érdeke. Minden gyártó eldönti, hogy ő elkér 1 magasabb árat 1 olyan eszközért, amit jópár évig nem fogsz lecserélni, v. olcsóbban adja, viszont az szarabb is, többet viszed szervizbe, abból pedig beszedi azt a pénzt amit a termék árából lecsippentett a vásárlás pillanatában. Az autóknál ezt pl a legszembetűnőbben láthatod. -
Touch-ko
őstag
Fenykepezot emlitett es nem kavefozot.
Tovabba "Hát" szoval nem kezdunk mondatot...
Mellesleg mindent ott raknak ossze, es gondolom te meg sosem voltal kulfoldon. Ha Apple termeket venni szobsag, akkor en a metron kb 10-bol 8 embernel iPhone-t latok, itt nem lehet ennyi sznob. Foleg ha mar a szakadt fekaknal, es a pakiknal is ez van. Valami nem stimmel nalad..Egyetlen kerdes a vegere: Tudod mit jelent a "sznob" szo, esetleg csak dobalozol vele?
-
-
kolosanyi
veterán
Ez egy általános tendencia, nem csak itt figyelhető meg a Symbian khm... mellőzése. Nem nagyon jön be a szerkesztőségnek azt meg kell hagyni, sokszor már eleve úgy is állnak hozzá. A kameratesztet meg tényleg már vagy jó másfél éve ígérték, nem lett belőle semmi, azaz de, egy droid felső kategória összehasonlító.
Egyébként ha már divatcucc és koncert... A Nexus S-emmel végigfotóztam és videóztam nem rég egy Dream Theater koncertet, az a vicc, hogy jó pár esetben jobb képet csinált a kompaktnál, pedig csak annyit tettem, hogy hozzálőttem a témához a beállításokat (ugyanezt megtettem a kompaktnál is). Videót meg egyértelműen jobbat készítettem vele, mert a Voodoo sound miatt tudtam állítani a mikrofon érzékenységét, kompaktnál a mélyek torzítanak, telefonnál nem volt ilyen gond. -
gerilee
aktív tag
Valamint évet óta olvasgatom a nyavalygást itt a fórumon, hogy "miért nincs Xenon és LED együtt?" Tessék, itt van a Nokia megcsinálta, 260 komment alatt egyszer sincs megemlítve. Aztán még egyszer szeretném megkérni a symbian fikázókat, hogy mondják már el, hogy a mi az amit a symbian NEM tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged