- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
RaveForce #733 üzenetére
Értetted WM-mel is? Igen. Akkor? (A Symbian sem Symbian már egy ideje...)
Felbontás: ha full HD lenne, akkor..:?
Kezdjük azzal, hogy a pixelsűrűséget kell nézni, mert az az arányos mérőszám. Például N8: 209 ppi, és például Galaxy S II: 218 ppi, a különbség 4,3%. Miről beszélünk?
Folytassuk azzal, hogy miért baj az, ha egy gyártó olyan paraméterekkel áll elő, amik épp elegendőek a kényelmes használathoz? Ezzel a felbontással hasonló részletességet produkál az N8 (és társai), mint az említett GS2. Oké, a topic a 808-é, ami 4"-en terpeszkedik, ott már nyilván rezeg a léc, de a HSZ-em nem erről szólt, hanem a Symbian (azaz Nokia Belle) lehetőségeiről.Auratech: én nem szoktam kis betűkkel gúvasztani a szememet, kinagyítom az oldalt olvasható méretűre. Azért nem fogok nagyobb felbontást venni, hogy mikroméretű betűkkel kínozzam a szemem.
Üdv!
-
Lirion
addikt
válasz
RaveForce #415 üzenetére
Pár apróság akkor, ami van a symbianban és nincs a wp7-ben:
- nincs mass storage mód
- nincs bt file transfer
- nincs xvid/dvix
- nincs nfc
- nincs fm transmitter
- minimális testreszabhatóság
- körülményes csengőhang beállítás
- nincs valódi multitask
- nincs smart dial
- nincs SD kártya támogatás
- nincs equalizerOlyan apróságokról már nem is beszélek, minthogy a zeneszámba nem lehet keresősávból tekerni, csak a nyílgombokkal, a főképernyőre nem lehet kirakni todo listát, szövegben nem lehet a kurzorral egy szó közepébe állni, kijelölni csak egész szavakat lehet, szórészleteket nem, a fekvő billentyűzet 2 oldalán ott marad egy km szabad hely, stb... Szóval marha jó, hogy smooth meg minden, csak épp elég sok minden hiányzik még belőle. Ha ezekkel te együtt tudsz élni, akkor wp7 a te rendszered, de van, akinek kevés az, amit nyújtani tud.
pont a wp7 az ami a nokiánál a csúcskategória, a symbi meg a futottak még
Nyilván ezért lett a 808-as telefon is bejelentve. Ennél csak a lumia 900 van fejlebb pozicionálva, az se sokkal. Mellette ott a lumia 800, 710, 610, amik mind a 808 alá vannak pozicionálva... Szóval valóban a futottak még kategóriában van a symbian. -
-
MR007RM
addikt
válasz
RaveForce #367 üzenetére
Ez szinte már tény. Szakadj csak, ha nem így lenne a konkurencia már lépett volna képalkotás terén, de nem tud köpni nyelni sem. Még a WP sem tud érvényesülni e téren, pedig ott aztán vannak pártfogók a symbian ellen főleg Nokiáéknál. Hahaha.........
Mondok jobbat. Nemrég két éles vitát olvastam valóságos regénybe foglalva a nagy igazságról, hogy ájulj vagy nem a tesztfotóktól. Az egyik részletgazdagon kifejtette, hogy szerinte azok a fotók nem ezzel a telóval készültek, vagy legjobb esetben is manipuláltak. Hát ez is elárul vmit.
A HWSW-n vki ugyancsak nagytudású a múltkor az egyik tesztképet összevetette egy 26e ft-os olcsó kompakt-al jól rázummolva. Persze az a jóindulat. A kompakt fényképező fotójával össze sem lehetett hasonlítani a tesztképet. Szerintem. Bizti csalt vmit. De ezen én már nem lepődök meg, annyi a jóindulatú közeledés. -
gerilee
aktív tag
válasz
RaveForce #301 üzenetére
Mondj példát, mert én sajnos tudatlan vagyok és nem találkoztam még vele...
#302: Nem tudom észrevetted-e a kiemelt szót az eredeti kérdésemben. Lehet, hogy nagybetűkkel kellett volna írnom. "Melyik csúcsfonban van meg minden EGYSZERRE az alábbiak közül?" Nem arra voltam kíváncsi, hogy ki tudja szétbontani a felsorolást, vagy hogy neked mire van szükséged és mit nem használsz.
Mellesleg az ingyenes navigációnak kifejezetten azoknak jelent a legtöbbet, akik ritkán használják, mert az évente egyszer-kétszeri használat miatt nem kell megvenniük 20 ojróért az igót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged