- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Egyszerűen egymás mellé kell tenni a készülékeket és megnézni. Szerintem is elég az nHd, de csak minimálisan. A szövegek kis betűvel már nem szépek. Nagyobb felbontáson jobban olvasható.
Az a 300 körüli pixel sűrűség elég lesz. 600-ra viszont nem növekszik akkor sem, ha olcsón lehetne, mert minek. -
zsigus
őstag
"megkövetelhet ennél jóval szigorúbb szabályokat"
De nem fog, maximum a drágább termékeknél, mert az már többe kerül, és árverseny van.
Szted az 5-10 ezer Ft-os telefonokat, legyen az bármilyen márka, pormentes épületben, maszkban és hajhálóval plusz ESD védelemmel készíti az összes éhbérért dolgozó Kínai? Sztem nem.Ettől függetlenül lehet "minőségi" az összeszerelés (mert a Kínaiaknak is ugyanúgy megy a csavarok betekerése egy levegős géppel mint egy európainak, és nem karcolják szét mondjuk a hátlapot egy csavarhúzóval), de tartósságban nem ugyanazt kapod, vagy szerencse kell hozzá, hogy tartós legyen. Elég ha csak az ESD védelmet megemlítjük.
De ne offoljunk tovább, ez a topic a 808-ról szól. -
zsigus
őstag
Vagy pl. Made in Hungary.
Egyébként mostanában nem tudom, hogy mi a konkrét helyzet a Nokiánál, de amikor még én vettem az E51-emet (kicsit korábban a tesóm N95-öt), akkor még a drágább telefonok Finnországban készültek (legalábbis mindkettő ott készült). Most, hogy itthon is leépítettek lehet, hogy ez már megváltozott, sajnos Kína javára.
Azért bármennyire is szervezik ki a gyártást Kínába a gyártók, és próbálnak meg minőséget hirdetni a Kinai gyártók is, én még mindig jobban bízom abban az elektronikai termékben ami EU-ban készült. Azért teljesen mások a követelmények, előírások, szabályok, tisztaság, higiéniai követelmények stb. egy EU országban.
Bár konkrétan nem voltam Kínai gyárban, de amennyit láttam képeken az országból az alapján ez a véleményem, a nagyvárosokat leszámítva, ahol nincs sztem sok gyár. De ez már nagyon OFF.
Quasi_modo:
-
törölt tag
Naiv ember miről beszélsz? Gyerekeket dolgoztattak mikor lebuktak előadták a nagydumát, hogy ők erről semmit nem tudtak (pont az iPhone kapcsán jött ez elő). "Fejlett" országban mint például Finnország ilyen nehezen képzelhető el.
Persze , hogy azt publikálják, hogy minőséget állítanak elő.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha néha rájön a fényképezhetnék akkor jó a mobil is erre a célra. A problem ott van, ha valaki szerint kiválthat ezzel egy normális fényképezőgépet. Én minden téren minőségre törekszem, egy hivatalos rendezvényre például eszem ágában nincs csak mobillal beállítani, és az lehet egy N8-as is akár.
S ha kell tudom hogy fotózni fogok inkább cipelem a fényképezőgépet még külön.
-
Zolom89
senior tag
Nem, eddig sem voltak egy csúcs kamerák benne, sőt...de ha jól emlékszem akkor a Sony jelentette be (ha nem ő hanem más, ne kövezzetek meg) hogy ő tőle rendelik a kamerát az új iphonba és valami nagy durranás lesz. Nem foglalkoztam különösebben vele,de ha Nokia ilyet lépést tesz, nem tartok kizártnak h többi gyártó is lép ez irányba. Persze nem azt mondom hogy le is tudják majd pipálni...
-
Zolom89
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged