- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #344 üzenetére
Ebben is maximálisan egyetértünk! De Steve bácsit is meg lehet érteni, hisz ők a boltjukból sok tartalmat árulnak....na már most milyen lenne az, hogy én letöltök egy filmet, zenét, bármit x összegért, majd azt tovább adom vagy ingyen, vagy sok kicsi sokra megy alapon másoknak? És itt most ugye gyári állapotú szifonról beszélünk!
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #333 üzenetére
"DE az tény, hogy iPhone több olyan korlátozást tartalmaz amit nemhogy egy WinMo-s mobil hanem egy 30-40ezer Ft-os zárt OS-es gép is tud. (pl. BT fájlküldés)."
Ez igaz, ugyanakkor több olyan dolgot is tud, amit a 180 ezres WinMo-s készülékek is csak most kezdenek beérni több-kevesebb sikerrel.
(Azt, hagyjuk, hogy ez a BT küldés egy túlmisztifikált dolog és nem igazán számottevő probléma ma már. Nekem speciel soha nem is hiányzott, tegnap felraktam az iBluenova-t ami ezt a hiányosságot pótolja, kipróbáltam és utána le is töröltem, mert nem használnám.) -
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #339 üzenetére
Jó...elismerem, hogy nem rég óta, de hétvége óta bárhová, bármit tudok küldeni bluetooth, tehát ez a "hiányosság" is kilőve!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #333 üzenetére
A bluetooth rossz példa!
És azt is megnézhetjük az éppen folyó perekből, hogy a Nokia miket vett "kölcsön" az Appletől...
Nem még nem hallottam, de kérlek kövezz meg érte most!
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #329 üzenetére
"a HTC meg már elég régóta gyárt telefonokat és amit ki lehet hozni egy mobil OS-ből azt általában meg is teszik"
"a lényeg az, hogy sok" Windows Mobile "rajongó sincsen megelégedve alapból a készüléke tudásával, különben nem" használna főzött ROM-okat, nem használna registry patch-eket "egyik sem, itt a lényeg."
Ugye milyen érdekes egy mondat lett így?
"Példának ott a más sokat emlegetett HD2 ami a WinMo mobilok között a legjobb."
Azért van ott hiba bőven, lásd rózsaszín kamera és megjelenéskor eléggé béta szoftver.
---
Egyébként azt viccesnek találom, hogy az, hogy kritikával illetem a HTC-t ekkora lázadást szül, holott igazából nekem sincs sok bajom velük és ha most kellene másik készülékre váltanom, akkor az HTC lenne, igaz nem WinMo alapú
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #314 üzenetére
"Persze ha kikapcsolod a facebook meg egyéb soc. klienset tuti nem fog működni egy program sem."
Ezt nem mondtam, ellenben ha valóban megnézted a videkót, akkor láttad, hogy szinte az összes beépített alkalmazás szerves részét képezik a social networking tulajdonságok. Ha kikapcsolod ezek, vagy nem használod, akkor gyakorlatilag alapjaiban kiheréled az egészet.
"és fanboyságból éktelen ostobaságokat írni."
Nincs szó semmilyen fanboy-sággal, max a ti részetekről.
"ellenben nem lesznek ostoba és szándékos korlátozások rajta a tudásban"
Egyelőre úgy tűnik, hogy több korlátozás lesz, de majd meglátjuk (állítólag a pillanatnyi verzióban még copy/paste sincs, de hát lehet, hogy mostantól az is forradalmi újítás lesz a WinMo usereknek, ugyanúgy, mint, hogy nincs multitask és az is, hogy a felhasználói felület egy leporelló brossúra gyenge másolata
Hidd el, ha ez az iPhone 4.0 lenne, akkor már hirdetném a készülékem és keresném az utódját.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a folyamatos adatkapcsolatot, a folyton izgő-mozgó-animáló desktop-ot mi fogja ellátni energiával, vagy kínai mintára minden WP7-es mobilhoz innentől két aksit adnak?"Gondolkodj már! HTC "kicsit" többet tett le az asztalra. Kiadott számos WinMo alapú és Android-os telefont"
A te szegénység i bizonyítványod meg az, hogy nem érted mi a különbség a piaci részesedés és a "letett az asztalra" között. Egyébként meg most őszintén mit is tett le az asztalra? Mi az amit a HTC vezetett be és könnyebbé tette a mobiltelefon használatot és ma a legtöbb készülékben viszontláthatjuk?
És még én vagyok fanboy?
"híresek a minősgükről"
Ja arról híresek
Gondolom anno a Trinity-men azért kellet gariidőn belül 3-szor burkolatot cseréltetni, a HD2 tulajok meg azért látnak mindent rózsaszínben ha fotóznak, de mazsolázgathatnék a fórumokról, ha akarnék. De igen, igazad van, tényleg minőségi termékeket gyártanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest