- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #344 üzenetére
Ebben is maximálisan egyetértünk! De Steve bácsit is meg lehet érteni, hisz ők a boltjukból sok tartalmat árulnak....na már most milyen lenne az, hogy én letöltök egy filmet, zenét, bármit x összegért, majd azt tovább adom vagy ingyen, vagy sok kicsi sokra megy alapon másoknak? És itt most ugye gyári állapotú szifonról beszélünk!
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #333 üzenetére
"DE az tény, hogy iPhone több olyan korlátozást tartalmaz amit nemhogy egy WinMo-s mobil hanem egy 30-40ezer Ft-os zárt OS-es gép is tud. (pl. BT fájlküldés)."
Ez igaz, ugyanakkor több olyan dolgot is tud, amit a 180 ezres WinMo-s készülékek is csak most kezdenek beérni több-kevesebb sikerrel.
(Azt, hagyjuk, hogy ez a BT küldés egy túlmisztifikált dolog és nem igazán számottevő probléma ma már. Nekem speciel soha nem is hiányzott, tegnap felraktam az iBluenova-t ami ezt a hiányosságot pótolja, kipróbáltam és utána le is töröltem, mert nem használnám.) -
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #339 üzenetére
Jó...elismerem, hogy nem rég óta, de hétvége óta bárhová, bármit tudok küldeni bluetooth, tehát ez a "hiányosság" is kilőve!
-
bmwk1200s
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #333 üzenetére
A bluetooth rossz példa!
És azt is megnézhetjük az éppen folyó perekből, hogy a Nokia miket vett "kölcsön" az Appletől...
Nem még nem hallottam, de kérlek kövezz meg érte most!
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #329 üzenetére
"a HTC meg már elég régóta gyárt telefonokat és amit ki lehet hozni egy mobil OS-ből azt általában meg is teszik"
"a lényeg az, hogy sok" Windows Mobile "rajongó sincsen megelégedve alapból a készüléke tudásával, különben nem" használna főzött ROM-okat, nem használna registry patch-eket "egyik sem, itt a lényeg."
Ugye milyen érdekes egy mondat lett így?
"Példának ott a más sokat emlegetett HD2 ami a WinMo mobilok között a legjobb."
Azért van ott hiba bőven, lásd rózsaszín kamera és megjelenéskor eléggé béta szoftver.
---
Egyébként azt viccesnek találom, hogy az, hogy kritikával illetem a HTC-t ekkora lázadást szül, holott igazából nekem sincs sok bajom velük és ha most kellene másik készülékre váltanom, akkor az HTC lenne, igaz nem WinMo alapú
-
Ulkesh
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #314 üzenetére
"Persze ha kikapcsolod a facebook meg egyéb soc. klienset tuti nem fog működni egy program sem."
Ezt nem mondtam, ellenben ha valóban megnézted a videkót, akkor láttad, hogy szinte az összes beépített alkalmazás szerves részét képezik a social networking tulajdonságok. Ha kikapcsolod ezek, vagy nem használod, akkor gyakorlatilag alapjaiban kiheréled az egészet.
"és fanboyságból éktelen ostobaságokat írni."
Nincs szó semmilyen fanboy-sággal, max a ti részetekről.
"ellenben nem lesznek ostoba és szándékos korlátozások rajta a tudásban"
Egyelőre úgy tűnik, hogy több korlátozás lesz, de majd meglátjuk (állítólag a pillanatnyi verzióban még copy/paste sincs, de hát lehet, hogy mostantól az is forradalmi újítás lesz a WinMo usereknek, ugyanúgy, mint, hogy nincs multitask és az is, hogy a felhasználói felület egy leporelló brossúra gyenge másolata
Hidd el, ha ez az iPhone 4.0 lenne, akkor már hirdetném a készülékem és keresném az utódját.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a folyamatos adatkapcsolatot, a folyton izgő-mozgó-animáló desktop-ot mi fogja ellátni energiával, vagy kínai mintára minden WP7-es mobilhoz innentől két aksit adnak?"Gondolkodj már! HTC "kicsit" többet tett le az asztalra. Kiadott számos WinMo alapú és Android-os telefont"
A te szegénység i bizonyítványod meg az, hogy nem érted mi a különbség a piaci részesedés és a "letett az asztalra" között. Egyébként meg most őszintén mit is tett le az asztalra? Mi az amit a HTC vezetett be és könnyebbé tette a mobiltelefon használatot és ma a legtöbb készülékben viszontláthatjuk?
És még én vagyok fanboy?
"híresek a minősgükről"
Ja arról híresek
Gondolom anno a Trinity-men azért kellet gariidőn belül 3-szor burkolatot cseréltetni, a HD2 tulajok meg azért látnak mindent rózsaszínben ha fotóznak, de mazsolázgathatnék a fórumokról, ha akarnék. De igen, igazad van, tényleg minőségi termékeket gyártanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest