Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Jah egyébként most már kb 100% hogy maradok a jó öreg nokiánál ami a napi használatot illeti.
Érzékeny vagyok a jó minőségű zene hallgatásra, így ilyen téren is meg akartam tapasztalni mit tud az XT910.
Egy 2 és fél órás buszos utazás alkalmával tegnap előtt tesztelgettem hogy szól.
Adott volt egy AKG K319 es füles, Sonata Arctica -tól a My Land című szám, ami szerintem rohadt jó, és készülék tesztelésre is iszonyatosan jó, nem hallottam még két olyan eszközt, amin ugyan úgy szólt volna ez a szám. Ennél nem kell keresni hogy hol szól másképp, meghallgatod egymás után a két készüléken, és tudod.
Tehát csomószor meghallgattam egyik majd másik telefonon.
Mire az a véleményem alakult ki, hogy a motorola erőtlenül szól, a számból eltűnnek részletek. Az n8 ehhez képest meg úgy szól, mint valami agyon élezett oamppal ellátott audiophil cucc. Libabőrös lettem a számtól mikor újra vele hallgattam meg, pedig már hallottam 100 szor. Motorolával csak egy sima zene szám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo 3
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi haladó szinten
- Tippmix
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest