Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti111883
tag
válasz
---Lasali--- #4278 üzenetére
Gondolom a PowerAmp-et használtad a Motorolán.
Amúgy ez chip kérdése. Az egyik haveromnak white füle van és Ő ezt a kérdést már körbejárta és emiatt döntött a Samsung mellett, mert annak jobbak az audio chipjei. Nemrég beszéltem vele erről és mondta, hogy mp3 lejátszót fog venni, mert azokban ugye mégjobb az audio chip. Engem annyira nem érdekel, mert erre nem vagyok igényes, de az is mondta, hogy az alap zenelejátszót össze sem lehet hasonlítani a Poweramp-hez.
Még könnyen lehet, hogy így is a Nokia győz, de azért ne feledd, hogy a Nokia gyári lejátszója és az Android gyári lejátszója között nagyon nagy a különbség. Még egy Beats Audio (ami amúgy szintén benne van a Simplex-ben és nekem tettszik) is nagyot dub rajta. Mintha egy kicsit életre kelne a zene... Érdemes kipróbálnod a végkövetkeztetés előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest