- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Nyilván. De nem azt írja, hogy lehetetlen felépíteni, csak azt, hogy nem teljes így ebben a formában a forrás. (Lásd az összes Intel cucc hiányzik szinte...) Mivel nincsen dev.tree sem, ez nem volt meglepő infó...
#1478: ..és páran már ügyesen meg is téglázták vele a telót. Szerintem tehetség kell hozzá, de az XDA-soknak megy...
-
Keeperv85
nagyúr
Tegnap reggel adták ki. Ha ezt valaki ennyire gyorsan kijelenti, az annyira nézet meg, mint én. Ránézett a csomagokra: "jól van, szarul néz ki. Biztos nem fordul le ez sem."
Ebből azért elég nehéz elcseszni valamit, ha csak valahol el nem száll a build. Bár nyilván kéne egy alap dev.tree, meg a már említett cuccok hozzá.
Viszont a kernel meglepően működőképesnek látszik a GXI-n. Persze nagy dologra nem kell gondolni. Kép az nem sok van, csak oldalra csúszva pár fehér csík, de megy az adb és így a dmesg is, ellenben a korábbi verzióval. Vsz. ezzel már bőven lehet kezdeni valami azzal ellentétben. Kár, hogy még mindig hülye vagyok a C-hez és drivert írni igencsak hardcoded módon lehet csak....
-
Keeperv85
nagyúr
Én a hivatalost találtam meg, amiből nagyon is össze lehet szerintem. Csak ha megnézed a forrást, pl. a vendor mappa alatt lévő részen (gyakorlatilag az a dev.tree...), akkor egyből lejön, hogy kell hozzá egy rakás Inteles cucc. Gondolom az emulator package mellé be vannak csomagolva. Na most mire ezt összeházasítod a rom többi részével és bepakolod a csomagokat, az már megér egy misét...
A 8-as mellé a Readme-ben 4.1.1-et ír, a 9-es mellé 4.1.2-öt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest