- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
-
z123456789
addikt
Remélem is.Franc gondolta.Mindig máshogy vannak ezek a telefon akksik.Egyszer le kell meríteni, aztán tök midnegy hogy lemeríted, aztán néha jó ha kisütöd, ezt meg fel kell full rakni.Piff.Ki követi ezt már? :S
56%-on van amúgy.
Milyen használat mellett mennyire merül amúgy?A tiéd az most akkor honnan is van?
-
z123456789
addikt
Nem is akarom.Igazából azért érdeklödtem, nehogy ezen legyen.Mert a GSMLINE.HU-ról rendelt dhd-m az nyitott, fözött volt.De hát az ember elsö csetlö-botló lépései...
Na mindegy.
Még azt had kérdezzem meg hogy, gondolom mint minden friss új telónak, ennek is van az elején ilyen üdvözlö oldal.Több is ha midnen igaz.Gondolok itt arra, hogy e-mail hozzáadása, nyelvi beállítás, konfigurálás stb...
Na most még nem kapcsoltam be, mivel ajándék lesz, és nem akarom elrontani a frissesség érzetét.Kérdem én: egy elsö bekapcsolás után factory reset-tel vissza lehet állítani ezeket az "üdvözlö oldalakat"?Mert azt szeretném hogy a leányzó is végig zongorázza ezeket.
-
zsirfecske
addikt
defy a cm7-től lett magyar, hiszen a gyári gb már tartalmazta a nyelvet. én azt próbáltam javítgatni, de nem lett belőle semmi mert akkor még custom rom félő voltam.
juteszembe razr i esetén a nytható bootloader nagyon baba, főleg az x86 miatt. egyre jobban behúz a teló. amúgy a gsmpalota tényleg gyári 2 év garit ad ennyiért? mert itt tényleg HU a gar.
szerk.: defy esetén froyora is rémlik télleg valami rootolós magyarítás, szóval semmi sem kizárt.
-
user137
őstag
Droid3-mas dokkolók jók hozzá, csak azt sem triviális szerezni.
ebay.com link - ebből ki kell húzni a hdmi csatit és jó
-
GGMPC
őstag
A bolti garit mar volt szerencsem atelni a koruton (mondjuk vagy 5-6 evvel ezelott) es a vegen brutal arcokkal kellett visszavinnem egy keszuleket! (Azota a kornyekere sem megyek az ilyen es hasonlo formaknak, uzleteiknek)
Az XXL tolja a tartozekmentes (no doboz, no tolto, no kabel) feelinget amire azt hittem valami vicc, majd mondta a paraszt, hogy plusz 10ezerert azt is megkaphatja a user. (Mert allitolag van aki nem keri ;-b )
Zippzar vagy mi a nevuk - toljak a kiprobalasi garancia temat amiert oscar dij jar nekik, hogy ki merik mondani az arckepcsarnokukkal.
Es meg sorolhatnam...
Szoval jol nezzetek meg, hogy honnan es milyen feltetelekkel vasaroltok!
Vagy hivatalos forrasbol gyartoi garival vagy szolgaltatotol - ott ugyanis vannak jogaitok.
-
ronda
aktív tag
Nem úgy értem, hogy kártyáRÓL telepíteni, hanem a kártyáRA. Vagy ha nem is rögtön a kártyára, de telepítés után át lehet-e helyezni egy appot a belső memből az sd-re?
kelly416: asszem LG L9-nél vagy 4x-nél gond ez (pedig azokon is bőven 2.2 utáni droid fut). Ott a gyári 4 gigából kettőt használhatsz, oszt jónapot. Egy normális navit sem lehet felrakni rá (az én navimnak csak a térképe 2,3 giga). Nem is beszélve a többszáz megás, 1-2 gigás játékokról. A nagy kapacitású kártyára csak a zenéket képeket filmeket rakhatod.
Szóval az érdekelne, hogy itt nem követtek-e el ilyen bakit?
Illetve, hogy a gépre dugva a PC (win7-em van) látja-e meghajtóként? -
kelly416
veterán
Szia!
Beütöttem, talált egy csomó dolgot, de nem RAZR i-t. Ez mit jelent amúgy? Tudom, gúgli a barátom, de nem dobta ki azonnal és nincs időm végigbogarászni mindent, mert munkaidő van
Sajna tény, egész EU le van micsodálva, de mégis kijöttek az "i"-vel ami belsőre azért egészen más, mint az "m". Tudom, az "m" US-ONLY az "i" a többi, amiben nem csak EU van, de csak kidobták ide is egy kicsit. Akkor ez most piac újrafelmérés? Pedig annyira szép és jó minőségű készülékeket csinálnak...
-
kelly416
veterán
Azt tudom, hogy mi a béka ülepe alatt vagyunk a Motorolás (meg sok egyéb) szempontból. Sajnos.
Mindenki expansys-t ajálnja, de én is meg fogom tőlük kérdezni, hogy miként megy a garanciáztatás, ha baj van. Sőt, mivel most ráérek (azaz nem nagyon, de mégis szakítok időt erre is), lehet, hogy meg is írom a kérdésemet és legfeljebb félnyílvánossá teszem a választ itt. Vagy inkább a fél választ teszem nyílvánossá.
-
kelly416
veterán
Ezek szerint ha mondjuk expansys-ről veszem, mert mindenki szerint az a tuti gari, akkor küldhetem vagy vihetem Bécsbe, de ha mondjuk valamelyik itthoni GSM boltból amit felhoz az árúkereső vagy akármi, akkor meg elég, ha abba a boltba visszaviszem ahol vettem és majd Ők rendezik a további részét a garinak.
Lehet, hogy félreértettem, de ha így van, akkor mivel is jobb nekem a gyári gari? Azzal, hogy sokba kerül gariztatni, de legalább relatíve gyors? (Bár egy ilyen árú készülék mellé adhatnának garancia-gutár szolgáltatást is.)
Előre is bocs, ha nem jól értem. -
Shoo
senior tag
Attól függ mire használod a telót. Játékra, folyamatosan terhelve kb. 6-7 órát szerintem kibir, ilyet még nem csináltam vele, mert itt kint kiszámíthatatlanok a napjaim. Jelenleg 1 napja és 15 órája megy. Minimális játék volt vele, kis klipnézés és minimális telefonálás és jelenleg 75%on van az akku. Sikerült rá megfelelő navigációt tenni, a felbontás jó, de elforgatott állapotban a 3 kezelőgomb eltakar egy kis részt a képből. A gps egyszerűen hihetetlen... net nélkül használtam és az első pozicionálást leszámítva másodpercek alatt megtalálta magát.
Jelenleg nem használok olyan programot, ami nagyon megterhelné, max. az Eternity Warrior 2, de az is zökkenőmentesen fut rajta. Semmi bajom vele, számomra gyors telefon.Még egy aprócska gondot észrevettem a konstrukcióval szemben, de ez sok telefonnál előfordul. Mégpedig azt, hogy töltés közben az érintőfelület megbolondul, vagy éppen nem lehet használni. Számomra nem probléma, de lehet valakinek az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest