-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeanvaljean
tag
válasz
ger15xxhcker #6599 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én is vásárlás előtt állok, és külföldön a feleségemmel így kommunikálnék elsősorban.
-
dsr
senior tag
válasz
ger15xxhcker #1282 üzenetére
Valóban , a Franciát is írni akartam , mert én is láttam XDA-n , csak valamiért lemaradt. :/
-
TripleB
senior tag
válasz
ger15xxhcker #1254 üzenetére
Nyomogattam én ,mint süket a csengőt...
Valami szolgáltatást frissített és láss csodát, ment a dolog(#1253) HUNgaroczel
Phones4u beszerzés ( Nekem tetszik a fekete hátlappal, nem hiszem, hogy kelleni fog a fehér, még megálmodom)
(#1255) lord.lakli
Pl a Defy-m főzött rommalnem kért semmit, csak továbblépett a pin beírása után. -
lord.lakli
őstag
válasz
ger15xxhcker #1254 üzenetére
Mi volt az előző telefon? Andoridon van olyan, ahol nem kell enter?
-
Al3xT
tag
válasz
ger15xxhcker #1157 üzenetére
Nehany nap, esetleg 1-2 het. Az utolso ellenorzes fazisaban van a Motorola Customer service szerint.
Februar elejen valoszinuleg a felesegem megint visz haza nehany telefont, ha erdekel valakit.
-
Al3xT
tag
válasz
ger15xxhcker #1120 üzenetére
Valoszinuleg semmi baja a keszuleknek. A Motorola szerint ez teljesen normalis, igy probaljak megvedeni az akksit attol, hogy tonkremenjen.
Ez a hivatalos Motorola "gyogymod" a tulmeritett akksira: Toltsd a telefont kb. 30-40 percet utana 20 masodpercig tartsd nyomva a bekapcsolo gombot.Ha erre nem reagal, akkor hagyd tolton egy napra.
-
Lovi24
senior tag
válasz
ger15xxhcker #1115 üzenetére
Esetleg ez?
-
ferob
őstag
válasz
ger15xxhcker #1113 üzenetére
Teljesen normális dolog, hogy nem kapcsol be, ha annyira lemerült, így ha hálózatról töltöd, akkor is legalább 5-10 perc kell mindenféle próbálkozás nélkül, hogy annyira feltöltse, hogy egyáltalán be tudd kapcsolni.
-
Dudi08
tag
válasz
Xda-n olvastam ilyet,hogy nem akart bekapcsolni és neki a töltés oldotta meg.
Próbáld tölteni, valószínűleg be fog kapcsolni. Ha egyszer bekapcsolt akkor annyira nincs még kisülve az az akku,hogy ne lehessen életet lehelni belé. -
Lovi24
senior tag
válasz
Azért egy fél óra után legalább valamit ki kellene írnia kikapcsolt állapotban is.
Egyébként én nem láttam még a telón ledes visszajelzést a töltésre !? -
lord.lakli
őstag
válasz
ger15xxhcker #1113 üzenetére
Akkor van ilyen, ha túlmerül a li-on akku. Próbáld tölteni, de általában csak speciális eszközzel lehet életet lehelni beléjük, ha lehet egyáltalán. Asus FonePad első szériáiban ilyen volt az akku és csak szervizes akku csere oldotta meg.
Hol vetted? Bekapcsolták?
-
dashed
senior tag
válasz
ger15xxhcker #758 üzenetére
Gondolom amugy mind hatrahajthato.. Nem nagyon lenne enelkul "hasznalhato"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest