-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Szép kerek gondolatmenet, javarészt egyet is értek
A piacvezetők kapcsán nem annyira az eladott készülékek számára, hanem a az app-kínálatra gondoltam, ami jelen helyzetben erősen befolyásolja a funkcionalitást(azért nincs egyenes arányban vele, mert óriási a redundancia), ebben kell hatalmasat fejlődnie a WP-nek(és a Win8-aknak), ha hosszútávon versenyképesek akarnak lenni - vagy minden funkcióra kell egy flagship app(mint pl. anno a WinAmp és a Windows Commander volt PC-n, illetve most a Skype lehet esetleg), és akkor a redundancia alacsonyabb szinten tartásával, kevesebb appal lehet kb. ugyanazt elérni. Szvsz.A WinRT nagy hibája épp ezért az, hogy relatíve szegényes/kiforratlan Modern app kínálattal levágta magáról az x86-os progikat, ami egyrészről érthető, másrészt viszont elhamarkodott volt.
Én a magam részéről üdvözlendőnek tartom, hogy végre megint van jó ár/érték arányú, igazi középkategóriás készülék, igazán fájó kompromisszumok nélkül. Remélem a többi gyártó is, ha másért nem, hát kényszerből ráül erre a vonatra... vagy a szolgáltatók szállnak le az uzsorás stílusú árukapcsolásról(teló olcsón, a csomagokra meg a gatya elmegy) - utóbbit kevésbé tartom valószínűnek őszintén szólva.
-
Kansas
addikt
(P:L)A magam részéről nem vagyok benne biztos, hogy a WinRT nem volt abban a formájában eleve kudarcra ítélve(gyakorlatilag elenyésző az app. kínálata az Ipad-hez vagy az Android-hoz képest ma is).
Még mindig igencsak kapaszkodni a kell a Win8/8.1 platformnak, hogy életképes legyen - mondom ezt úgy, hogy Win8.1 Pro megy az asztali gépemen - gyakorlatilag soha nem használom a csempés appokat, ugyanazok a programok futnak, mint előtte Win7-en. Na de messze kalandoztam a témától...
(/P)WP is jócskán rá kellene kapcsoljon, hogy megközelítse a piacvezetőket - és nem vagyok benne biztos, hogy valaha sikerülni fog neki, pedig telefonon egész pofás a csempés felület is... talán most, a Nokiával, ha észnél lesznek.
A Nexus-t meg majd meglátjuk... de a Moto G pokoli közel van a Nexus szériához, mondhatnám akár a Nexus 4 jóárasított "kistestvérének" is...
-
Kansas
addikt
OK, pontosítok: a nem-Xperia SE-k nem hatottak meg. a Sony formavilág meg relatíve bejövős - mondjuk a HTC a kedvencem, de abból a normálisakat aranyárban mérik...
Amennyit Moto G-ből láttam, nekem felettébb tetszetős - épp most vonta az Expansys az árát, szóval holnap-holnapután a kezemben lehet - akkor majd minden kiderül.
-
Kansas
addikt
Nézőpont kérdése... én meg a Sony-Ericsson telókban nem láttam semmi fantáziát(céges telóként használtam sokáig - ügyeletre mondjuk elég volt), az Xperiákban meg látok... ha nem ennyibe kerülnének, vagy az Xperia M-nek nem ilyen gagyi kijelzője lenne, lehet hogy nem Moto G-t vennék...
-
HuMarc
veterán
"de WP-vel szerintem biztos helyük lett volna a az USA-ban" - továbbra sem teljesen értem, hogy milyen logikus következtetés útján jutottál erre a megállapításra. De van egy olyan érzésem, hogy az a következtetés nem volt logikus.
Bocsi, hogy a hozzászólásod többi részére nem reagáltam, ez szúrt szemet, a többihez nem igazán tudok mit hozzátenni, de szerintem van, aki igen.
-
vicze
félisten
Az utolsó bekezdést remélem te se hiszed el, mert nagyobb hülyeség mint ami előtte van.
A Moto 12 milliárba került, a Nokia 5 miliárdba... (Persze az MS gyarósoron kivül semmit nem kapott.)
De meg annyi mindennel tudnám cáfolni az alaptalan állításaidat, hogy el se kezdem. -
Picco
addikt
"Amúgy jobban tette volna a Motorola, ha nem ugrik fel ész nélkül az android vonatra, akkor talán nem mentek volna csődbe, és még mindig gyárthatnának telefonokat."
megis milyen szofttal lettek volna sikeresek? symbian? winmo? eppenhogy a csod szelen voltak es az android meg a milestone mentette meg oket. mindenki mas apple kivetelevel aki nem androidot valasztotta, csodbe ment. lasd: nokia, rim (blackberry)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest