- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Nálam nem volt rendes a faszi, 4000-et akart kérni a SIM cseréért, és miután véletlenül elhagyta a számat, hogy nem náluk vettem új telefont, hanem függetlenül, azután már akkor sem akarta kicserélni, miután azzal fenyegetőztem, hogy hazamegyek és 12V-al megsütöm a SIM kártáyt, ha nem cseréli ki...
Úgyhogy egy GSM boltban ha jól emlékszem 500 Ft-ért kivágták nekem...
-
dsr
senior tag
Én egy hete vagyok tulaj és szerintem is nagyon rendben van a telefon, a pozitívumokat , amiket felsoroltál csak megerősíteni tudom. Nálam egyik gomb sem lötyög és a mobilnetre váltás mindig zökkenőmentesen megy szerencsére, a mobilnetre váltás gondját nálad szerintem orvosolni fogja majd a 4.4 frissítés , legalább is bízok benne
-
MPite
tag
Köszi az összefoglalót. Nekem az ebayes rendeléseknél csinálja ezt a postás, sőt, ha nem fér be a csomag, egyszerűen felteszi a kerítésre... Egészen elképesztő, szerencse, hogy egy zsákutca legvégén lakom és nem jár arra senki.
(#314) Picco: Valóban, csak sokkal lejjebb került a listában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged