Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Teljesen fekete. A kijelző TFT ellenére szép, éles képet ad. Napfényben még nem teszteltem, mert olyan nem volt azóta... Egészében véve tetszik, csak szokatlan még. Ma a cégnél wifin már használtam, de ez a mobilnet bosszant, pedig a neten több helyen is megvannak a beállítások, de a 3G felirat sem jelenik meg a kijelzőn.
-
ronaldo
őstag
2.3 nem hiszem, hogy lesz. Olyan nagy előrelépést nem hoz, ráadásul csak 1-2 hónapra számolnak vele. Inkább a 3.0 előfutára, mert lehet hogy egyes 2.3-ra datált újítások végül csak a 3.0-ba kerülnek be, illetve ott fognak hiánytalanul működni. Motorolának szvsz a 2.1-el startolt telefonjaira lett volna érdemes ráhegesztenie a 2.3-at, de ugye ez tervben sincs.
Mindenesetre a Milestone 2 miatt most szoftverügyileg (froyo) reménykedem. Nem a motorolában, hanem inkább a nemzetközi defy communityben.
[ Szerkesztve ]
-
pitterr
tag
Nekem is elegem van már a T-ből. Jó hónapja ott díszeleg a Defy, h hamarosan. Ennyi erővel kirakhatnák oda a Nexus S-t is. Azt mondták november, utána december, de most úgy tűnik leginkább semmikor. A twitterjükön is azt írják, h hamarosan. A boltban sem tudják. Tudja egyáltalán ezeknél vki???
Nexus 4
-
ABE
őstag
2.3-ról még semmi infó Defy esetében, de hát ugye alig jelent még meg. Bár amennyire tudom, amelyik készülék a 2.2 futtatására alkalmas, az a 2.3-ra is, és nincs CPU limit: [link] Sajnos az is benne van a pakliban, hogy a Motorola felhagy majd a támogatással 2.2-nél. Az XT720-nál a korábban beígért 2.2-es frissítést nem is kapták meg a készülékek Európában...
A processzor túlhúzással én még nem foglalkoztam, valaki írta korábban, hogy tesztelési fázisban ugyan, de már 1.2GHz-is felhúzták: [link] Nem tudom, azóta mennyit változott a helyzet túlhúzás terén.
-
BoB
veterán
Van már rá pár widget.
pl.: APN OnOffYou may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
ABE
őstag
Nem tudom, itt a topikja, én nem nagyon foglalkoztam vele, mert nem Blur-mentes. A lényeg igazából annyi, hogy sikerült ennek a védelmét is feltörni.
-
ronaldo
őstag
A 49 az korrekt. Nagyon alá nem hiszem, hogy tudnál menni, mert lehet, hogy nem lesz stabil. Az xda fórumon egy overclockos figura 900@46-ot használ, ebből látszik, hogy a 49 az korrekt. 1 vsel = 0,0125V amúgy. Ami pedig így szorzással kijön, ahhoz hozzá kell adni még 0,7V-t. Így jön ki, hogy 1,3V körül tudja a proci az 1ghz-t, ami teljesen hiteles, az OMAP36xx széria esetében.
Mennyire kamu? Igazából amit előbb küldtem képet, az egy használatban levő telefonon készült. Tehát kismillió alkalmazás futott közben. Ha lelőttem párat, akkor 1457 pontot csinált.
gagavectra21: 300/600/1300 módban használom. Ma volt az első ilyen napja, eddig 300/600/1200-on ment. Melegedés nem gond, ennyit bírnak ezek a procik, de nyilván gyorsabban merül. Majd még idővel jobban bele szeretnék mászni ebbe, mert alvó módban jó lenne lényegesen 300mhz alá lassítani (100-150mhz). De ez csak script futtatásával lehetséges, egyéni beállításokkal. Mert a max. sebességet könnyű belőni, a 300/600-at (amúgy ismeretlen feszültségek mellett egyelőre) állítgatja magától.
-
Hakkuuuh
tag
Hogyan állítjátok be a feszültséget?
Az xda-s leírás alapján? ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=880851 ), ha igen akkor ez csak a Milestone Overclock-al együtt működik vagy nekem kell elindítanom manuálisan/restartkor automatikusan indul?
Üdv
Hardcore4Life
-
törölt tag
Nekem 16GB-s class2-esem van, de a telefonban bőven elég a sebesség mindenre.
A sebesség PC-ről/re való másolásnál fontos, de általában ráérek. Ezt neked kell tudnod. Gondolom úgysem egyszerre akarsz 10G-kat pakolgatni, úgy meg nem vészes. Persze ha több a keret rá, akkor érdemes gyorsabbat venni.[ Szerkesztve ]
-
-
sheep
addikt
most megy nálam is,de kis szépséghibával:
csak úgy tölti fel a képeket (ráadásul egyesével), ha a gyári galéria programban választom ki a képeket, ha másik progit használok akkor nem
furcsa
nálatok működik a több fénykép kijelölése és feltöltése is? nálam kizárólag egyesével tölt fel
ott meg lehetne adni albumcímet is, de arra nekem nem reagál, és onnan abszolút nem is tölt fel[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Vadafene
csendes tag
A Defy alap értékeiről nincs infóm, mivel az összes vsel érték hozzárendelés csak a Milestone Overclockkal tudod elérni, az meg a Moto Milestonehoz készült, ezért magasabb értékeket tartalmaz.
Nekem az alábbiak vannak beállítva:
1. 1000 Mhz 50vsel
2. 600 Mhz 30vsel
3. 200 Mhz 20 vsel
Ezekkel - nálam - full stabil. Lehet hogy kisebb értékekkel is működik, de ez csak próbálgatással derül ki.
Ezen kívül úgy tűnik, a régi Milestone procijához képest a Defy-é kevesebb MPU OPPS regisztert tartalmaz, és ezért nem lehet több frekvencia lépést alkalmazni.
(próbáltam, a SetCPU megnyitása rebootot okozott)Fényképek:
Részemről is iszonyat csalódás, de bízok benne hogy nem a szenzor ilyen rossz, hanem csak szoftveres gubanc (vagy direkt, à la Motorola), és idővel, esetleg Froyo-val megoldódik.
Végülis mindenki az igényei szerint dönti el, milyen telefon kell neki, nekem jól jön, hogy egy rendszerfelügyeleti program webes felületét akár nagyítás nélkül is tudom olvasni, míg a fényképező annyira nem érdekes. (+ strapa kivitel, nálam is jár már sárban)Kár hogy nincs olyan telefon(gyártó), hogy mindenki magának válogathatná az összetevőket.
-
ronaldo
őstag
Mivel ellenőrzöd?
Én a SunSpider js benchmarkot tudom ajánlani, állítólag ha 4-5 alkalommal lefuttatod, az már bizonyosan stabil. SetCPU stress tesztet szoktam még futtatni 20-30 percig előtte/utána.
Amúgy én azt vettem észre Milestone Overclocknál, hogy nem mindig módosítja rendesen az órajelet/feszültséget, hiába alkalmazom. Erre tegnap jöttem rá, mikor próbáltam 150mhz-re belőni a telefont, de nem volt hajlandó a betöltés utáni alap 550mhz-es Milestone órajelről elmozdulni.
ehhez tartozik: nincs olyan program, amivel meg tudnám nézni, hogy pontosan mekkora a fesz amin üzemel a proci? Mert ez a MO malőr arra enged következtetni, hogy amikor egy adott órajelen vittem lejjebb a vsel-t, akkor ő valójában semmit nem csinált.
Mert most is belőttem 30-as vselt, majd ezután vittem lefelé -> 600@28-ra a procit, amit majdnem kevesellek már. De ha jól sejtem most beállítok 600@20-at, akkor is menni fog, mert a kezdeti 600@30-at nem módosítja ténylegesen.
[ Szerkesztve ]
-
Auratech
őstag
Telenornál láttam, hogy a desire, amit először kinéztem, a froyo után tudta a 720-at is 5M kamerával. Korábban csak 480-as felbontást írtak a kamerára. Egy ártatlanhülye kérdés. Ha fotó üzemódban vagyok és a képen 854x480-as felbontással látom az előképet folyamatosan (30/60?), akkor nehezen fogadom el, hogy legalább ennyit nem tud felvenni.
Auratech Field Recording
-
Aureal
senior tag
És ez vmi verziószám szerint kiderül? Lehet hogy a német jelzésűek mennek ki mint független?
Marhára kíváncsi vagyok, most akkor mi a helyes információ, elvileg a teleszolgálatnak is a pontos dolgokat kéne mondani... de ezt már ismerjük. Azt viszont mi magyarázza hogy csak 1500db? Addig küzdenek a vodkás programozó gyerekek a csodaszép piros menüért?
Erre tud valamit az ismerősöd? -
ABE
őstag
Köszike. Contactokról írhatna valaki, arról nem vagyok képben, hogy mennyi fajta lehetőség van.
Superuser üzenethez: a Superuser settings menüjében vedd ki a pipát a notifications mellől, és nem fog több üzenetet dobni.
zaskar
Nem kötelező lecserélni a home felületet, ha tetszik a gyári. Ha felrakod a LauncherPro-t, automatikusan aktiválódik, amikor rányomsz a home gombra. Home switcher gondolom ahhoz kell, ha váltogatni akarsz közöttük (ezt egyébként még nem próbáltam).
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
Ha elfogadod a tanácsom:beállítod a kívánt órajelet setcpu-val,MO-val a vsel értéket,(pl 300mhz@ 25vsel) és futtatsz valami stess test-et.Én a stability test nevűt használom,marketen fent van,ingyenes.Kiteszteled,hogy stabil-e.Úgyis újra indul a telefon,ha nem,vagy a progi jelzi,hogy hibázott a proci.Addig amíg nem tuti az adott órajel,vsel kombó ne állítsd be az apply on boot opciót.Ha megvan akkor a setcpu és az MO is mehet a levesbe,és lehet belőni mindent véglegesre.
Az enyémek 300@19 500@25 800@28.Majd ha kevés lesz a 2.2-höz megy feljebb az órajel
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
prompt
tag
Igazság szerint a T-nek (meg általában az összes szolgáltatónak szerintem) fogalma sincs az új készülékekről, még a szervizesek sem tudják mit kell vele kezdeni, szóval azt, hogy független főleg nem tudják megállapítani.
Mikor bementem a Bluros problémámmal (mondjuk az még az itteni fórumozóknak is ismeretlen téma volt akkor, hogy a T-nél Blurless Defy-t adnak), azt mondogatta a szervizes csávó, hogy azért nem működik a facebook szinkronizáció (szerintem csak a facebookig értette), mert nincs a telefonon net. Mire mondtam, hogy de nyilván úgy próbáltam szinkronizálni, mikor volt net (wifi, mobil net, minden) - mert persze kikapcsoltam a mobil adatforgalmat, nem úgy mászkálok, hogy folyamatosan él -, de ő csak azt hajtogatta, hogy azért nem működik (mert általában ezzel a problémával találkozik). Visszakapcsoltam neki a mobilnetet, hadd örüljön, akkor meg kijelentette, hogy valójában fogalma sincs, igazság szerint még nem is látott ilyen telefont (biztos náluk vettem?). Elküldhetnék néha őket továbbképzésre.. (vagy legalább ne engem nézzen hülyének)
Szóval elvárni tőlük, hogy olyat tudjanak, ami ennyire megfoghatatlan, hogy független-e egy telefon (amit csak úgy próbálhatnának ki, ha beletennének egy másik kártyát), szerintem bohó ábránd Valószínű régi időkből megmaradt nekik, hogy a korábbi (egyszerű) telefonok általában kártyafüggők voltak, meg miért is mondanák, hogy független, miért lenne az?
-
DeadMeat
nagyúr
Írja is a help részben,hogy nem jelent semmit 5-10 perc.Meg amúgy sem.Fél- háromnegyed óra és mondhatod hogy stabilnak tűnik.A 7x lefuttatott teszt nem igazán mutat semmit.Az enyém megcsinálja 35vsel-el,mégis csak 38-on stabil 800mhz-en.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
bandrás fiu
csendes tag
köszi! amúgy közben olvasgattam utána, mindenhol azt írták hogy nagyon jól szól, míg nem találtam oldalt, ahol az életkedvemet is elvették:
gsmarena defy tesztAlul van részletes teszt grafikonokkal meg számokkal, és hát összehasonlítva a mostani telómmal (W910i) hatalmas leépülés lesz zenei téren, elvileg csúnya torzulások vannak benne, és kevés sztereó hatás...
most teljesen elbizonytalanodtam :\
-
delibab
senior tag
nem is kicsit ragadhatott be...
Én tegnap reggel fél 7 körül vettem le töltőről és most járok 40%-nál, csak voltak olyan info.-k egy másik telónál, hogy 40% alá ne meg, hogy az a jó ha minél több szufla van benne állandóan... szóval csak kíváncsi lennék az itteni véleményekre!" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
wappali
csendes tag
3630 van benne eszerint:
http://android.modaco.com/content-page/320961/motorola-defy/page/20/
36-os hozzászólás (bár a screenshot nekem már nem jön fel)Auratech: nekem ez van, és tényleg klassz:
http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok/osszes-tartozek/stilusos-viselet/hordtaskak/nokia-hordtaska-cp-402
de szerintem a Defy is simán bele fog férni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest