Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakkuuuh
tag
Nálam a gmail kliens pont jól működik. (bár elméletileg kiszedtem belőle a pop3-at, de ettől függetlenűl letölt mindent
... lehet nem jó helyen hekkeltem a srácot?)
használom a K9 mailt is. Oda beállítottam egy céges, egy freemail-os és egy gmailos acc-ot. A gmail-osat nemtudom hogyan kezeli, de be lett állítva hogy az uccsó 2 hét üzeneteit szedje csak le, erre leszedett ilyen 2007-es emailokat is. Ok mondom, kitöröltem és újból leszedett mondjuk 3-at. kitöröltem és újból
... mondom mif@sz? A gmail-os szerveren áthelyeztem egy másik mappába az ÖSSZES gmail-os levelemet ... mondjuk 2011-től visszafelé, de ez le tudta "tölteni" az ominózus 3db 2007-est
. Nah akkor töröltem a szerverről és akkr is meg-meg jelentek. (persze kukából is ürítettem folyamatosan) A vége az lett hogy a gmail-t a gmail klienssel használom a többit meg a K9-el. Bár abból mintha lett volna frissítés, de azóta nem próbáltam beállítani a gmailt rá. lehet hogy ma megteszem és kipróbálom.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest