Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
Amíg az RSD látja, addig nem tégla. Valószínűleg ott lett elbaxva, hogy magasabb BL-ű romot telepítettek rá és arról nincs visszatérés / hála az állítólag ma máér lényegtelen zárt BL-nek
/, a megoldás az általad is ajánlott BL6-os froyo telepítése lehet. De meg kéne várni valami menőt, aki biztosabban tudja. Egyébként én is ezzel szenvedek
-
Sdi
addikt
válasz
zho-lee #46388 üzenetére
Jelenleg nekem is van egy 32-es pendive-om a kártyával
. Előtte is Wiui-t használtam, a 2.2.24 HybridICS-t, azzal jó ideig elvolt, de miután romot cseréltem és bolondozni kezdett, azóta azzal sem jó. Formáztam már sokszor, gépben, telefonban, adapterben, de nem tetszik neki
, pedig hibátlan.
-
Sdi
addikt
válasz
zho-lee #46386 üzenetére
A Wiui 2.5.27-el kezdte el, de utána már bármit tehettem rá, bolond volt / elsősorban rádió, média lejátszó hibák /. Egészen addig szarakodott, amíg le nem cseréltem a kártyát egy 8 gigás class 4-re. Újra húztam az alapoktól és azóta szépen megy, most a WR1.7 fut rajta hiba nélkül, de ha visszarakom a samu kártyát, rögtön meghülyül.
Szükségem lenne nekem is a nagyobb kareszra, de sajna nem tudom mi lehet a baja, a 32 giga nem tetszik neki, az hogy samu, vagy a class 10
-
Sdi
addikt
válasz
Sh4d3.tds #40735 üzenetére
Olyan szerviz nincs, ahol nem fordulnak elő esetleges problémák. Nem védem őket / főleg, mivel az említett nem állandóan, vagy egyből előhozható problémáim miatt, nagyon sokat kellett hozzájuk járnom /, de nekem hasonló dolgok nem jöttek elő. Elég sok cégnek ők a a "márkaszervize", így az esetleges panaszosok is sokan lehetnek. Olyan cég még nem igazán fordult elő, amelyik teljesen tökéletes lett volna minden esetben, még a legjobb jóindulattal sem. Az elhozás előtt alaposan körbe kell nézni a telót és a felvételnél nem árt ráíratni a felvételi lapra, hogy külsőleg hibátlan készüléket adtál le, így az átvételkori problémák esetén nyugodtan hivatkozhatsz rá.
-
Sdi
addikt
válasz
Sh4d3.tds #40724 üzenetére
Elég sokan vitték már szervizbe a telójukat / többek közt én is
/, ha egyértelmű hibáról van szó, hangszóró, vagy kamera probléma, akkor nincs komoly probléma velük / kivéve a néhai trehány munkavégzést /, de ha ismeretlen, nem állandóan fellépő problémáról van szó / nálam ez random fagyás és újraindulás volt /, akkor biza sokáig kell a nyakukra járni, amíg hajlandóak megfelelő lépéseket tenni / nálam ez alaplapcsere volt /.
-
Sdi
addikt
válasz
hodostamas #39913 üzenetére
nekem ilyen brando van, már lassan egy éve és eddig tökéletes
-
Sdi
addikt
válasz
sailor76 #39903 üzenetére
Ha esetleg új fólián törnéd a fejed, ez nagyon jó cucc, bár valóban elég lehet a kivágás is.
-
Sdi
addikt
Mi a baj a Tp-linkel ? Nekem tökéletesen megy vele mind a telóm, mind a két gépem. Ellenben az unokaöcsém Linkcicce állandóan eldobálja a jelet, akkor most miről is beszélünk ? Ott sem a linksys a hibás, hanem a szolgáltató, itt sem biztos, hogy kernel független a dolog. Lehet hiányos a driver támogatottsága bizonyos modelleknek és ezáltal már bizony felléphet a kernelhiba.
-
Sdi
addikt
Én ennek alapján oldottam meg.
Írnak az 3.4.2_155-002 romról, én azt tettem vissza, majd a gyári frissítővel a legújabbat.
-
Sdi
addikt
válasz
Heimdallr75 #38885 üzenetére
Köszönöm, ezek közül mindet megtaláltam, kivéve a nyitvatartási infót
-
Sdi
addikt
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki a Moto szakszerviz / Cordon /, nyitvatartási idejét ?
-
Sdi
addikt
válasz
Pistakiss #28519 üzenetére
Ezután még volt az arcukon bőr felhívni / és miután közölték velem ezt a frankóságot
/, ajánlani nekem, hogy esetleg váltsak "kedvezőbb forgalmi díjas" előfizetői net csomagra
: Én meg közöltem velük, hogy nem net csomagot váltok, hanem szolgáltatót. Mindezt 10 év szolgáltató hűség után
.
T-Mobil
-
Sdi
addikt
válasz
Disque #28507 üzenetére
Ezzel engem is megszivattak, amikor megvettem a Defy-t / pedig nem is náluk vettem, hanem a Vodától /. Netezni kezdtem a telóval wifis routerrel és nem vettem észre, hogy ledobott a wifi
, automatikusan átállt a T-s netre, ezzel keletkezett 36 mega adatforgalmam 45K-ért
.
-
Sdi
addikt
Srácok, ha valakinek esetleg lenne értelmes áron egy eladó / biztosan jó / akkumulátora, lehetőleg Budapesten, az légy szíves keressen meg priviben.
-
-
Sdi
addikt
Hali, közületek esetleg találkozott már valaki olyan problémával, hogy a teló random, napi több alkalommal, használattípus függetlenül újraindulgat, vagy ez az én egyedi bajom ? Most vittem vissza a szervizbe másodszor ezzel a hibával.
-
Sdi
addikt
-
Sdi
addikt
Itt vettem tegnap délután, érdemes őket felhívni, mert nem tudom, hogy van-e még nekik.
-
Sdi
addikt
Na, a 11-én online rendelt vitamaxos defy helyett, ezt kaptam ma a vodától:
Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön által rendelt készülék jelenleg sajnos elfogyott, látogasson vissza oldalunkra később.
Köszönettel: Vodafone!Erre kellet várni másfél hetet
-
Sdi
addikt
válasz
pengemetal #5412 üzenetére
A Bp. X.Ker. Árkádban szombaton volt.
n@p@lm
Van abban ráció amit írsz, de nem teljesen igaz
, valóban voltak és lesznek is olyan emberek akik csak azért írkálnak, hogy valamilyen rangot szerezzenek
, láttam már olyan embert aki úgy érte el az addikt rangot, hogy még azt is beírta, mikor megy a barátnőjéhez kajálni
-
Sdi
addikt
Én is rendeltem egyet online, Vitamaxal a Vodától, visszaigazolták a megrendelést
, kíváncsi vagyok meglesz-é
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest