Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rothadt
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #10639 üzenetére
valószínűleg a settings/data delivery/data saver alatt beraktad a pipát. ez arra szolgál, hogy ha a jelenlegi netkapcsolatodnél jobbat találsz, mondjuk wifit, akkor fogja csak majd letölteni és telepíteni.
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Z0C!
őstag
-
pengemetal
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #14251 üzenetére
Bringástartóval kapcsolatban régebben már én is kérdeztem, de nem jött rá semmi válasz. Egyelőre én sem mertem rendelni univerzálisat.
OBOSTORE rendelés (pl. akksik) jött meg már vkinek?
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
szabof1
őstag
válasz Szabolcs_76 #14827 üzenetére
Köszönjük ezt az alapos összefoglalást.
Ilyen jól leírva még sehol sem találtam erről infót.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz Szabolcs_76 #14855 üzenetére
Hátigen, gondolom nem véletlen, hogy a másik is minimum 2.2-vel megy.
═════════════════════════════════════════
-
morfondőr
őstag
válasz Szabolcs_76 #14855 üzenetére
A Blink működik, de csak kikapcsolt képernyővel villogtatja a led-et. Viszont olvasatlan e-mailt nem jelez, csak sms/mms és nem fogadott hívás. Illetve alacsony akku.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Szabolcs_76 #14950 üzenetére
ez egy bug sajnos a legfrissebb official romban
srácok a warez-re figyeljetek!!!
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
De a haptic feedback opciónak kéne lennie! Nálam sem működik, hiába kapcsolgatom ki-be, és indítgatom újra a telefont. Remélem javítják, mert engem is idegesít ha rezeg a kezemben...
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
whth
csendes tag
Valahon a keyboard menüben van, de meg nem mondom most,hogy hol. Este megkeresem. Egy hónapja kikapcsoltam és azóta evvel nem foglalkoztam.
DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
tzl
senior tag
válasz Szabolcs_76 #15159 üzenetére
Nekem húzott procival 890 lett a PI, a brutál galaxy s értékek 1.2-1.3-ra húzott procis értékek, az alap galaxy s froyoval kilencszázvmennyit hozott.
Fejlettebb a procija, ezt eddig is tudtuk
A GPU-ja is jobb, ezt is tudtuk eddig
Jóval drágább is, mint a defy, ezt is tudtuk eddig is -
vick33
tag
válasz Szabolcs_76 #15164 üzenetére
2.2 alatt nekem is 900 környékén dobott 1Ghz-en. 2.1 alatt 800-on 400 körüli pontot ad tehát teljesen normális amit kapsz. Ezen ne aggódj, csak egy benchmark ismerős galaxy s-e lagfix nélkül döcögősebb pontszám ide vagy oda.. Ha hivatalos 2.2 nemsoká jön a bétáknak még vannak hibái úgyhogy én visszajöttem 2.1-re
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz Szabolcs_76 #15164 üzenetére
Nekem ezt úgy hozta, hogy 1.2 Ghz-re van húzva a proci. Mielőtt benchmarkot indítottam, performance módba raktam a procit, tehát folyamatosan 1.2-n pörgött, plusz kilőttem az appokat.
-
Clueso
csendes tag
válasz Szabolcs_76 #15383 üzenetére
Akkor jól értelmeztem a vonatkozó passzusokat. Csak felmerült az is, hogy esetleg csak bontatlan csomagolás esetén lenne érvényes. Azért idéztem ide ezt a részt, mert ha nem rendeltetésszerű használat esetén is él az elállás joga, akkor az a rendeltetésszerű használat pláne nem lehet kizáró tényező.
Egyébként még a széltől is óvtam a kicsikét. Az első egy-két héten még minden műszaki cikkre nagyon vigyázok.
Ne higgy el mindent, amit gondolsz!
-
Titi76
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #15763 üzenetére
Szabolcs_76: Én is alig várom. A HERO-mon szinte csak CM-et használtam.
harijani: Egyébként nem biztos hogy kevés a Defy->Lázár hozzá mert a támogatott eszközök között ott figyel a ZTE Blade és Legend is. Ha ezeken elfut a CM7 sztm a Defyn is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
DaDa
senior tag
válasz Szabolcs_76 #16256 üzenetére
Nekem ugyan ez a párosítás...sajna be kel állítani refreshben másodperc alapú frissítést, az viszont meríti az akksit. Én ezért inkább ki sem raktam az órát, csak az időjós részt.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Titi76
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #16469 üzenetére
Nincs ezekben semmi vezérlő elektronika. Annyival bonyolultabb -mint a régebbi töltők- hogy ezek már kapcsolóüzeműek, de a töltő vezérlő minden esetben a telefonban van. Az akkumulátorokban is van egy elektronika ami megakadályozza az Li akkuk mélykisülését, ezért is mosolygok mikor azt mondják hogy nem szabad fullra lemeríteni mert akkor jön a kaszás rá.
Az meg hogy az 1.2A-es lassabban tölt nemtom: Biztos hogy lead annyit?[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Szabolcs_76
csendes tag
válasz Szabolcs_76 #17726 üzenetére
Akkor válaszolnék is magamnak izibe'! A Screen Filter nevű app tökéletesen megoldotta a problémámat. Jó kis cucc, aki használja a defyt vaksötétben, és nem akarja, hogy kisüsse a szemét, annak ajánlom!
-
Wajk
addikt
válasz Szabolcs_76 #20539 üzenetére
úgy kell mint a CM7-et tudtommal...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
lmisi
senior tag
A miui is hallomás alapján Quarx bácsi (19) CM7 adaptációján alapul. Tehát driver/hardware kérdésben nem tud többet. Más körités van hozzá.
Az igazság az, most a CM7 néhány "apróságtól" eltekintve magasan veri a gyári alternatívákat, de még a mod-olt custum 2.2 -es romokat is.
(Nekem a 2.1, 120 appal már nagyon laggolt, néha fagyott.)
Valaki kérdezte tényleg annyival gyorsabb a CM7 3d-ben mint amit a Quadrant mutat.
Szerintem kb. igen. A gameloft-os játékok is jobban futnak vele. -
rum-cajsz
őstag
nem érdemes, mert a CM7 egy korai verziója lett miuisítva, és a korábbi hibák is benne vannak.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
Pistakiss
őstag
válasz Szabolcs_76 #20602 üzenetére
Háát!
Ez igaz lehet? Már képek is vannak fent, igen jól néz ki!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Szabolcs_76 #20612 üzenetére
Háát!
Ha ez eredeti Moto-s, akkor biztos még csiszolnak rajta és talán a nyár elején kidobják, bár jobb lenne, ha a Froyo helyett már ezt lehetne feltenni
Még az is kérdés, mivel látszik, hogy ez Blur-os, hogy rá lehet-e tenni fél, vagy blur mentesre, mert az enyém az Vodás, blur mentes[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Szabolcs_76 #20612 üzenetére
Háát!
Most írta, zárójelben, hogy a kamera zöld bevonatú lencsés, lehet ez is számít?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kano
nagyúr
válasz Szabolcs_76 #21012 üzenetére
A szavatosság miért is lenne = a hibás teljesítés fogalmával? Ha valaki kimonja, hogy hibás teljesítés történt akkor már nyertél, de ezt nem mondja ki senki.
Gondolhatod, hogy nem az ujjamból szívom! Tapasztaltam.
Hivatkozhatsz Te bármilyen törvényre, nincs sehol leírva, hogy többszöri javítás alapján CSERÉLNI KELL a terméket. Egyébként az alapvető fogyasztóvédelmi jogszabályokat a 151/2003 és 49/2003 kormányrendeletek szabályozzák. Már az első szervizelésnél is kérhetsz Te cserét (ezzel nincs baj) csak nyilván el fogják utasítani jelentős anyagi hátrányra való hivatkozással vissza fogják utasítani. És??? Mit teszel tovább? Ugyan így a javíttatás ideje sincs már meghatározva, csak az van leírva, hogy törekednie kell a 15 ill. 30 napra.
scapegt
Melyik ez a törvény? Linkeld légyszi! Én is az EW-vel szívtam, tudom miről beszélek.
A legvégén a Békéltető Testület is hülyének nézett, hogy miért nem veszek inkább egy másik telefont, minek ide rohangálok hozzájuk. Én ott követtem el a hibát, hogy a csereigényem rögzítése után átvettem a javított telefont. Ebbe azonnal belekötöttek és kiröhögtek.
Ez ma, Magyarország.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Szabolcs_76 #21153 üzenetére
Értelmezd kérlek amit leírtam. Köszi!
Éppen azért írom ezeket mert utánanéztem, és láthatóan neked nincs
fogalmad a dolgokról. Nem én keverek itt jogi fogalmakat, mert szerinted
a szavatosság = a hibás teljesítéssel.
Rendben van, hogy segíteni akartál, de azzal nem fogsz, hogy valótlanságokat írogatsz.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Szabolcs_76 #21170 üzenetére
Lehet, h dr vagy de hogy nem jogász az tuti. Nem írnál ilyeneket.
Mitől is lenne hibás teljesítés az, ha valaki megjavít valamit ötödszörre is?
Feladom. Hagyjuk az egészet.... Nem értjük egymást.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest