Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

válasz kanyazsombor #9213 üzenetére

Még WM6-tal ment régebben. XP-nél van egy lehetőség a net megosztására. Ha jól emlékszem: hálózat - helyi kapcsolat - jobb klikk, tulajdonságok - és van egy fül, ami alatt van valami ilyesmi, hogy internet megosztása. Azt bepipáltam, és remekül tudtam netezni annó a Mio A701-el USB-n keresztül. Ugye, abban nem volt se WiFi, se 3G, de így ment. Win7 alatt már nincs ilyen fül, se pipalehetőség, és a telón Android van, de lehet, hogy meg lehet csinálni...

Azért tartoom lehetségesnek a dolgot, mert USB-n keresztül kapcsolódva is kap egy IP címet a Defi. Az alapján lehet ugye elérni a böngészővel. Mintha hálózatba lenne kötve. PC-n a netmegosztás nem gond, tehát, ha az Andoidnak lejön, hogy hopp, ez egy hálózat, és a kábelen jöhet némi net is, akkor talán megoldható. Minden esetre, én kilőnék minden létező tűzfalat a próba idejére...

Lehet, hogy a tulaj MAC filtert, vagy statikus DHCP-t állított be a routeren... Akkor szopás van. Lehet még proxy szerver is, de azt nem hinném. :)

Memmaao, Trabby, Eduba: köszi mindenkinek. SMS-t nem kaptam, várok hétfőig, addig úgyis van WiFi, aztán elkezdem használni. Max. majd lesz egy kis anyázás az ügyfélszolgálaton, ha megjön a számla, és nem az a szám lesz ráírva, amit látni szeretnék...

[ Szerkesztve ]

Icewolf || kósza ||

Új hozzászólás Aktív témák