Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhunter
tag
válasz
rum-cajsz #35645 üzenetére
"Van egy másik, úgynevezett hangszóró recsegés hiba, de az már vásárláskor kiderül, tipikusan akkor, ha válladdal tartod a telefont. Eddig ezt legjobb tudomásom szerint készülékcserével orvosolták."
Ez mennyire van így? Nekem is fenn áll ez a probléma, sokszor el is megy a hang 1-2 mp-re. Valóban kicserélik a készüléket, ha ilyennel beviszem? (vodafone) Vagy elviszik megjavíttatni, és reménykedhetek benne, hogy sérülésmentesen (és továbbra is vízállóan) hozzák vissza? Eddig azért nem akartam bevinni, mert jópárszor olvastam, hogy szerviz után nem maradt vízálló.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest