Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
gyuszmó #29966 üzenetére
A pontosabb válasz érdekében jó lenne ha leírnád mit csináltál. Így csak találgatni tudok. 2.2-es androidnál a Defynél előfordul, hogy nem szeret bizonyos SD kártyákat.
megoldás nem nagyon van, az alábbiakkal lehet próbálkozni:
- visszateszed a gyári kártyát
- full format (windowsban), és FAT fájlrendszer (fat32 helyett)
- galery 3d kiiktatása helyette a quickpick használata -
noicenoice
tag
válasz
kakukkmarci #29995 üzenetére
Mennyiért ÉS hol rendelted?
-
szabof1
őstag
válasz
DearMan #29997 üzenetére
Class4-esig érdemes, attól kezdve már elég bizonytalan, hogy melyik fog működni.
Tapasztalat szerint legjobban a SanDisk és Kingston márkát szereti.Nekem baja volt az egyik Class6-os 16GB-ossal (Lexar), de WajkIUI-val (MIUI rom) meg hibátlanul megy - szoftveres a probléma, nagyon úgy néz ki.
-
DearMan
tag
Üdv! Memóriakártya vásárlás előtt állok (16 GB). Olvastam, hogy sok esetben gond volt a kártyákkal, így szeretném elkerülni a problémákat. Vateráról szeretnék rendelni, nem tudom melyik az a típus, ami tuti, hogy jó. A legolcsóbb pl. a GOODRAM 6400-ért... Vagy az gagyi lehet ennyiért?
Esetleg Toshiba és Sandisk...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
noicenoice #29984 üzenetére
Az enyém is pont így járt. Ha elolvasod a szervíz "minõségbiztosítási állásfoglalását", rájössz, hogy a legjobban akkor jársz, ha messzire elkerülöd õket... Esélyed nulla. Szerintem. Az én alkatrészem már úton van!
Ja, és sajnos sehol nem találtam bizonyítékot, hogy valaha is ütésállónak hírdették volna.
-
mate543
tag
Van magyar menürendszer rajta?
-
TcMano
tag
válasz
Hakkuuuh #29985 üzenetére
Helló!
Köszönöm a segítséget úgy tűnik sikerült megcsinálni. A beállításokban nem ajánlja fel a nagy felbontást, de egy próba videó adatainál kiadta a 848x480 felbontást. ÖRÜL. De üröm az örömben nincs előnézeti kép, és a videolejátszók sem jelenítik meg az eredmény!
Esetleg valami ötlet? -
bmc
csendes tag
sziasztok
Akkor lehet,hogya szerencsésebbek közé tartozom de nekem a 2.2.2 ota ami tegnapelőtt került rá csak jobb lett a telo!Sokkal messzebbről is fogja a wifit és tartja is ami lehet csak nekem ujdonság de a 2.1 nem nagyon állt a magaslatán ennek.Ezenkivül viszont nem volt más bajom vele
üdv -
Edge
veterán
válasz
noicenoice #29984 üzenetére
Cordon/Cirma ~25k-ért javítja anyagköltséggel együtt(cím/tel első hsz.-ben).
-
bmc
csendes tag
szia
Érdekes...elvileg ezért vettem meg ezta telot elsősorban de nekem a fülem mellől esett le és meg nem repedt csak megkarcolodott ami elég fura nekem is
lehet szériahiba??? -
Hakkuuuh
tag
válasz
TcMano #29983 üzenetére
Szia!
Olvasd el a leírásomat csak éppen a kamera tuningoló zip-el a 2. pontban és nem kell a 4. pont
Üdv
-
noicenoice
tag
Szerintetek milyen lehetőségeim vannak? Kocsiba szálláskor kiesett a zsebemből kb. fél méter magasból ÉS szarrá repedt a kijelzője. Működni működik, De elég betegen néz ki. Van esélyem garis cserére? Elvileg ütésálló . RÉGI telóim több méteres repülést IS kisebb karcolásokkal megúszták, Ez meg NEM bírja.
-
TcMano
tag
Hali!
Akkor felteszem még1szer a kérdésem. Hová kell másolni a kamera tuningoló file-t?Előre is köszi
-
csabi94
őstag
mióta frissítettem 2.2-re nem működik zseblámpaként, hogy védje a vakut. ezt át lehet hidalni valahogy, valamilyen programmal??
-
kakukkmarci
senior tag
-
zsirfecske
addikt
válasz
Nandivagyok #29973 üzenetére
simán benne van valami globál gigszer, több értelme van mint a sok vak tippelésnek.
-
la_cc
addikt
"A MobilWeb csomagok (MobilWeb Hobbi és Profi) számlázási ciklusában elért, a havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom esetén az adatforgalom sebességét csökkentjük. A lassítás nem jelenti a letölthető adatforgalom mennyiségének korlátozását. A számlázási ciklus után a forgalomlassítás megszűnik. A lassítás maximális értéke a Vodafone MobilWeb opcióknál 9,6 Kbit/s le- és feltöltés esetén."
-
Nandivagyok
aktív tag
A ma dél körüli hsz-ekben láttam, hogy sokaknak problémája akad a gps vétellel már egy hete. Nos én egy hete olaszországban jártam, ahol is tökéletesen működött a navigáció...csütörtökig. péntektől nekem se talált jelet semmilyen program (még öcsém nokiájában is meghülyült a navi)
Szóval én külső tényezőre: időjárás, műhold gebasz, kisebb napkitörés (?) gyanakszom. Azóta volt clear agps data, de így is csak 10 perc amíg nettel támogatva jelet fog...
Ettől függetlenül tökéletesen muzsikált a nyaralás alatt zseblámpaként, valutakonverterként, zenelejátszóként, másodlagos fényképezőként, étterem keresőként, és még sorolhatnám. szóval pantent kis gép
-
la_cc
addikt
válasz
kakukkmarci #29967 üzenetére
Hogy hogy nincs túlszámlázás?? Hogy érted, hogy lassítHATja? Akkor nincs értelme 500 mb-s fizetni 50mb-s helyett vagy mi?
Amúgy, hogy számlázna, ha nem lenne előfizetve 50mb-ra? Vagy egyáltalán nem is lenne mobilnet?
-
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodok, hogy én is beállok a Defy-sek táborába. Nézegettem sok helyen, de normális feltételekkel (gar, tartozékok, stb.) nem nagyon van újonnan 70k alatt.
Nem tudtok vmit ajánlani, ahol van 2 év gar és nem spórolnak ki mindent a dobozból?
T-mobile kilőve, mert nem bírnám nézegetni vodás kártyával a feliratot a hátulján! -
Tézé81
tag
válasz
--Rawlings-- #29888 üzenetére
Halihó!
Mivel senki nem tisztelt meg semmilyen válasszal, egy újabb kérdés:
Letöltöttem ezt a rom-ot: [link]
Ebből kiszedtem a "framework-res.apk"-t. Ha ezzel lecserélem a gyári rom azonos nevű fájlját, akkor kinyírom a rendszert, vagy elképzelhető, hogy kapok egy fekete status bar-t?Szerk.: Nyilván nem "--Rawlings--" kérdésére válasz, csak mellényomtam
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Nincs valami tippetek, hogy az adatforgalmam mitől ugorhatott fel hirtelen ma nap 150MB-ra? (Data manager szerint: data used today 152.41 MB, ugyanakkor 3g watchdog szerint 48 mb, jelzett is, és ki is nyomtam akkor egyből)
Dophin böngészőt használok, lehet, hogy véletlen benyomtam egy beillesztett videót, aztán kinyomtam a böngészőt és leszedte a háttérben? Ha igen, hogy lehet ezt elkerülni, hogy ne töltsön le a háttérben? Illetve letiltani videókat? Tudtok ajánlani megbízható adat forgalom figyelőt?
Vodafon 50 MB-s hobbira fizettem elő először erre a hétre mondván, majd köv hónaptól előfizetek az 500 MB-sre... Tipp, hogy mennyi lóvét akarhatnak leakasztani majd rólam ezért? 20-30k??
Bocs, ha kusza az írás, kicsit pipa vagyok.
-
motopebl
csendes tag
Please Help
Van egy kis problémám, nemrég beszereztem egy Kingstone 8GB-os memóriakártyát és rámásoltam néhány zenét meg képet, 2 nap múlva eltűnt néhány kép, a gyári 2GB is ezt játszotta. Garanciába vigyem vissza vagy van házi megoldás is a problémára.? -
törölt tag
sejtem én már hogy kellene egy google account.
-
Hakkuuuh
tag
Hívás rögzítése Defy-vel!
Egyszerűen:
Android 2.2-es gyári ROM-al tesztelve!
1: Installáld a ClockworkMod-ot (leírás itt ). Nem baj ha elvégzed a backupot, mert a 2. pontban található zip-ben lévő fájlok a kínai Defy-ről kerültek le és felülírják a jelenlegiket!
2: Töltsd le a call_record.zip állományt és mentsd el valahova az SD kártyára.
3: Indítsd újra a telódat és lépj be a BootMenu-be. Ott: Recovery -> Custom recovery -> install zip from SD card -> choose zip from SD card -> kikeresed a call_record.zip-et és kiválasztod.
Install után indítsd újra a telót.4: Installáld a TotalRecall nevű programot, állítsd be és élvezd
eredeti cikk az XDA-ról: XDA
-
gyuszmó
őstag
Kicserélték se perc alatt,3 szor volt szürke halál 12 óra alatt
No lock ha hangerővel akarod feloldani alvásból
-
törölt tag
Sziasztok
Mai nappal lettem Defy tulaj. Igyekeztem az első hszt többször is elolvasni, azonban lenne egy amatőnek tűnő kérdésem.
A SIM számokat sem egyesével, egy ha az egészet , sem akkor ha csak párat szeretnék importálni, szóval semmilyen verzióban nem másolja a telefonba. valamilyen ERROR ugrik fel.
( no contacts were imported. An error occured)Netem nincs rajta, wifim nincs, szóval semmilyen appot nem tudok még feltenni
ötlet ?
Köszi
-
etisnail
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Feltelepítettem a CM7-et és a naptár nem használható. Ha egy új eseményt szeretnék beírni az írja nincs naptár. Mi lehet a probléma? Volt valakinek ilyen problémája? -
Quent1n
senior tag
Anno mikor én vettem a telót, gondoltam felhívom a Europarkos Té-t. Felhívtam a számukat erre lekapcsoltak valami Székesfehérvári ügyintézőhöz aki semmi infot nem tudott adni raktárkészletekről, így azt mondta járjam végig a boltokat.... 2011. Magyarország.
Amúgy az én telómnak semmi baja megy mint a vaj, egyedül a GPS gyengélkedik nálam is, de a 3 betűs szoftver a legtöbbször működik és ez a lényeg. Most egy bringás tartókonzolon gondolkozom éppen hozzá.
Eddig maximálisan megérte az árát (45k) a telefon.
Motorola
-
chab7
addikt
Olvasom az első hozzászólásban a garancia dolgot. Mivel az enyém vodás így arról tudok nyilatkozni ők milyet adnak hozzá. A Vodafone garancia egy éves teljeskörű + egy év korlátozott gari (tehát már lájtosabb mint az első év és mint a Moto eredeti 2 évese).
-
Roland06
aktív tag
Üdv all.!
Tud valaki segíteni abban , hogy miért nincs külföldön(austria, német) GPS jel a telón?
Ma értem haza és jó lett volna ha működött volna kint!
Lehet a "Sygic GPS Navigation v11.0.2" programmal probléma? Nem volt még időm mást kipróbálni és egyébként működött meg talán még itt is ajánlotta valaki! -
törölt tag
Többen panaszkodtak mostanában, hogy a memóriakártyára másolás közben folyamatosan meg-megakadozik a másolási folyamat másodpercekre, aztán folytatódik, aztán megint megakad... Nálam ez csak tegnap kezdett mutatkozni, amikor betettem a korábbi 2GB-os helyett az újonnan vett 8GB-os kártyát. Azóta azt csinálom, hogy a másolás idejére bekapcsolom az USB Debuggingot, és úgy gond nélkül megy a másolás. Amikor végzek, kikapcsolom.
-
Doner
aktív tag
Jó megkérdezem. Az lesz lesz a legjobb
-
Doner
aktív tag
Mindenképp újat szeretnék csak bevagyok szarva h. nem kapok már t-ből.
Meg ugye van a gsm line és ott meg attól félek h. hangszóróhibásat kapok.
Meg azért kérdeztem még egyszer h. egyhangúbb legyen a vélemény vagy esetleg valaki jobban alá tudja támasztani....istenem csak legyen már meg -
pok.tom
aktív tag
válasz
motox002 #29937 üzenetére
Rc1 nél nem akad a wideos kamera, Rc0 nál néha beakadt, de tegnap pl felvétel közben hívtak és lefagyott a telefon Rc1nél. Rc1 nél wifi problémák (nem csak nálam)
Rc0 stabilabbnak tűnik szvsz, de már fejlesztik a hivatalos cm7et defyre lehet érdemes megvárni.. -
Lacopapi
addikt
Erre mintha tegnap is válaszoltam volna,de sebaj...ha azt írják,hogy jön,akkor jön,ha kifutó lenne,azt is közölnék.Ebből a szempontból viszonylag pontos a tájékoztatás,de telefonon is lehet érdeklődni,nameg ott vannak az alig használt Defy-ok,garival miegyébbel...vagy fontos a té?
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni egy defyt t mobil webshop ból rendelném azt irja jelenleg nincs raktáron hamarosan érkezik.
Ez most igy is lesz vagy ez már "kifutó modell és ne is várjak rá? -
motox002
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: cm7-nél RCo vagy RC1 a jobb? Milyen tapasztalataitok vannak?
Köszi előre is. -
pok.tom
aktív tag
Az én telóm márciusi
(igen ez biztos, 5.és 6. QE karakter.)és nálam a mai napon jelentkezett a hangszóró probléma májusban vettem, ha kicsit megnyom a hátulját akkor, hallok valamit, de nagyon gáz, szal nekem is mehet a csere, és utána valszeg már nem lesz vízálló a defy ez nem döfy..
Van aki gariztatott már GSM-Home-ban? cm7 van fent már jó ideje, gyári romot vissza kell rakni? ellenőrzik ezt?
ha jól olvastam sheep fórum társunk gariztatott ott, de ő már eladta a defy-t.
negyed óra keresgélés után más lényeges infót nem találtam (ennyi kib@aszott offolást ami itt megy)
-
pengemetal
aktív tag
válasz
kakukkmarci #29932 üzenetére
Köszi!
megpróbálom
-
-
kakukkmarci
senior tag
Mindenkinek, akinek a GPS-szel van problémája:
Próbáltam minden ezzel összefüggő programnál a Clear Data-t, nem segített. Emlékszem, hogy valaki írta, hogy a Google Maps frissítés óta nem megy, így ennek a frissítéseit uninstalláltam, és helyreállt a rendszer !
Működik a navigáció !Ezt próbáljátok meg.
K -
lipido
senior tag
-
chab7
addikt
válasz
gyuszmó #29925 üzenetére
A magyar jogszabályokban van benne a vásárlástól számított 72 órás csere. Ez minden tartós fogyasztási cikkekre érvényes.
"A rendelet azt mondja, hogy csak abban az esetben kötelező azonnal csere, amennyiben 3 munkanapon belül bejelentett meghibásodást észlelnek a terméken, amely meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Ezt a fogyasztóvédelmi fórumról idéztem. Igaz régi beírások, de még tudtommal ugyanezek vannak érvényben most is. Tehát ha egyértelmű a hiba akkor cserélnek, ha nem akkor meg a belátásukon múlik. De szerintem a cégek odafigyelnek ezekre a dolgokra. Van aki már csak azért is kicserél valamit ha csak nem tetszik a cucc vagy az asszony azt mondta nem veheted meg. Persze ez nem mindenkire igaz, de ilyen is van.
-
gyuszmó
őstag
Most volt a 3.szürke halál 12 órán belül, viszem vissza a szolgáltatóhoz.
Szerintetek kukacoskodni fognak?
T.mobileTudtok v.mi hivatalos oldalt ahol leírják,hogy 3 napon belül cserélni kell?
Csak ha szaroznának
köszi -
toth_janika
őstag
válasz
pengemetal #29922 üzenetére
Tényleg már meg is találtam, csak előbb járt a p*fám, minthogy gondolkodnék, meg olvasnék!
Thx! -
pengemetal
aktív tag
válasz
toth_janika #29921 üzenetére
Titanium backup (root kell hozzá)
Bővebben itt az 1. hozzászólásban
-
toth_janika
őstag
Hello!
Van egy rakat felesleges szoftver a telón.
Kindle, FB, Myspace, meg hasonlóak. Azokat le lehet valahogy törölni a készülékről? -
apika05
tag
Zsír be volt kapcsolva
-
apika05
tag
nekem 30 mp volt most is ablakból pedig Vácon is zuhog az eső
Mi az a agps egy progi ?:$
ugyanis én majdnem tegnap vettem a telót ^^ -
richter80
csendes tag
válasz
pengemetal #29912 üzenetére
az mondjuk nem art hozza
-
Kbali
nagyúr
válasz
pengemetal #29912 üzenetére
Ha nincs bekapcsolva az AGPS, akkor várhatod... Legalább az ablakba tedd ki, hogy fizikailag lássa a műhódakat
-
richter80
csendes tag
hivatalos 2.2.2-t hasznalok, de van egy par igen kellemetlen problemam, esetleg otletek a kovetkezokre?
- "Couldn't install on USB storage or SD card" aldiko installnal, paradise island updatenel (!!) jott elo, nem enged installalni. smdl2tmp1.asec filet kene torolni, de nem talalom a megadott helyen (lehet, rootolni kellene)
- kepernyo neha kikapcsol 1 mp-enkent, lehetetlen elinditani barmit
- random fagyas (launcher pro uninstall ota kevesebb, de igy is sok), ujrainditas csak akksi kivetellel
- gondol egyet (akar telepites kozben is) es ujraindul
- neha "elvesziti" az sd cardot, ami egyebkent tokeletesen mukodik...
gps-hez meg: lehet "talalni" igot, amivel tokeletesen mukodik.
na, most is lefagyott...
szeretem ezt a telot, de lehet, hogy mindjart foldhoz b@$z0m... bar azt ugyis tulelne
-
apika05
tag
válasz
pengemetal #29906 üzenetére
nekem sima másolós igo van fent és faszán megy minden most próbáltam ki direkt mondjuk ez a teló még minden tekintetben szűz gyári...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi Redmi 9AT Sky Blue kártyafüggetlen dobozában
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512gb, Black titán, újszerű, 3 év garanciával, tokkal, fóliával, eladó!
- Xiaomi 12T Pro 5G 8/256 GB fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest